- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
günaydın kızlaaaaaaaaaar
herkese iyi pazarlarkaydirigubbakcemile3
ben güne iyi bir kahvaltıyla başladım,her şeyden yedim ama az az,kalorili bi şey de yemedim ayrıca
şimdi yürüyüşe çıkıcam yinehihoyyyt
evet canım onlar sürekli dikkat ediyolara.s
ee onlardaki imkan bizde olsa oooozemuszemusbiz de farklı olurduk inan:1rolleyes:
bu karın gerdirme ameliyatlarını ben bayaa araştırdım,o fazla deriyi kesip seni tekrar dikiyolar,bi de yeni göbek deliğ yapıyolar:roflol::roflol::roflol:
yani bana korkunç geliyo ama yaptırmak isterdim valal ne yalan söyliyeyim,bıktım bu göbekten:CüvCüv:
önümüzdeki hafta istanbul buluşmamız var evet:hulya:
bizim temmuz annelerinden kızlarla buluşmaya karar verdik,aşkito istanbula gelecek ben de burdan gidiyorum,şehir dışından gelecek başka arkadaşlarımız da var,bakalım o günü bekliyoruz heyecanla:dance:
pregant biz kadıköy öğretmenevinde buluşucaz canım,pazar günü...
eğer sana uygunsa sen de gel tanışmış oluruz hayatımyerimsenibenolumunekankayizsmile
SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KİLO ALDIĞIM İÇİN CEZAM:
BEN ŞİŞKONUN ÖNDE GİDENİ,PİSBOĞASIN TA KENDİSİYİM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GİDERİM ARTIKIN
HEPİNİZE İYİ ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM
selam bayanlar..ben 8. takım üyesiyim..bu hafta kilo aldığım için cezalıyım..
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
ben şişkonun ,pisboğazın tekiyim..
hepinize sağlıklı kg vermeler..
kilon boyuna göre iyi bence.
ben neyapayım 172 cm boya 72 kiloyum :kedi:
sen bize takılmaya başla istersen takımdaki ilk boşlukta alalım seni.
kızlar bugün ofisin alışverişi için daha doğru banada gezmek olsun diye markete gittim.
her gittiğimde önceleri ya çikolata yada dondurma alır çıkışta yer öyle giderdim.
bugünde canım dondurma istedi hem dedim daha masum bir tatlı.
hahahha masum dediğime bakmayın magnumdan bahsediyorum.
neyse çıkışta dolaptan aldım kasaya geldim.önce ofis için alınanlar geçiyor kasadan.sonra kasiyer magnumu aldı o sırada düşündüm gerçekten yemek isityormuydum yoksa alışkanlıktan mı aldım.ve hemen kasiyere pardon magnumu bırakabilirmiyim vazgeçtim dedim.
marketten çıkarken başım dik kendimden emin ohhhh iyikide duygularıma yenilmedim diyerek çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?