Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bize haber verdikten sonra hep beraber birbirimizi idare etmeye çalışıyoruz.
yalnız her cuma olmazsa perşembe akşamı mutlaka kilo bildirimi yapılmalı.cuma 12 ye kadar süremiz var.
uyarsa sen takıl dediğim gibi ilk boşlukta takımdasın.

bugun bir kaç bişey öğrendim sizinlede paylaşmak istedim tamamen doğal iştah kesici çay yemeklerden 1 saat önce içiyorsunuz içinde kılo verdirmeye ve yağ yakmayan bitkiler var demekte fayda olacağını düşünüyorum

mate çayı
ıhlamur
zerdeçal

kaynamış duya atıyosunuz ve iki fokurdadıktan sonra kapatıp dinlenmeye bırakıyorsunuz..dr ender saraç

bugun bir kaç bişey öğrendim sizinlede paylaşmak istedim tamamen doğal iştah kesici çay yemeklerden 1 saat önce içiyorsunuz içinde kılo verdirmeye ve yağ yakmayan bitkiler var demekte fayda olacağını düşünüyorum

mate çayı
ıhlamur
zerdeçal

kaynamış duya atıyosunuz ve iki fokurdadıktan sonra kapatıp dinlenmeye bırakıyorsunuz..dr ender saraç

bence amacın okadar geçerli bir nedenki
bende aynı durumda olmamak için çabalıyorum.

eşim beni evlendiğimiz kucağına alamadı azcık kılo alsam yanında iri duruyorum diye kompleks yapıyorum onun için önemi yok tabi..ama biz bayanlar öyle düşünmüyor seni çok iyi anlıyorum(

hımmm bu tarifi denemk lazım
tarçının aynı zamanda tatlı isteiğini körelttiğinide söylüyorlar.
özellikle regl dönemlerinde tarçını bol tüketmeli.
evet burdan bütün kızlara sesleniyorum özellikle emoşuma çünkü onun regl dönemi çok yakında.bol bol tarçınlı şeyler tüket canım hem tatlı yemiyeceksin hemde bu dönem sonrası beklediğinden daha fazla kilo kaybetmiş olacaksın.yerimseniben

kızlar bugün ofisin alışverişi için daha doğru banada gezmek olsun diye markete gittim.

her gittiğimde önceleri ya çikolata yada dondurma alır çıkışta yer öyle giderdim.
bugünde canım dondurma istedi hem dedim daha masum bir tatlı.
hahahha masum dediğime bakmayın magnumdan bahsediyorum.
neyse çıkışta dolaptan aldım kasaya geldim.önce ofis için alınanlar geçiyor kasadan.sonra kasiyer magnumu aldı o sırada düşündüm gerçekten yemek isityormuydum yoksa alışkanlıktan mı aldım.ve hemen kasiyere pardon magnumu bırakabilirmiyim vazgeçtim dedim.
marketten çıkarken başım dik kendimden emin ohhhh iyikide duygularıma yenilmedim diyerek çıktım.

kesinlikle canım TARCIN için aynı şeyleri düşünüyorumm.bunu bende paylaşmıştım bitki çayları çok tüketiyorum ve kabuk tarcını kesinikle kullanıyorum tavsiye ediyorummm..

yarışcı doktorum bana dondurmayı yememi söylemişti gerçekten en masum tatlıı...

Meraklı h.geldin aramıza tatlım..
Bende saat 3 gibi 6 adet çiğ köfte yedim,
saat 6 da 4 parça karnı bahar yedim(yumurtalayıp kızartmıştım, başka türlü sevmiyoruz)
biraz önce komşumla nescafe iştik, inşallah başkada bişey yemem..

ayyy ben memnunum göbek deliimden. ben içinden yağ alıcaklar diye hayal edince mantuhlu gelmişdi. ama zaten sezeryanda kestirler. bidaha kestirmem sanırsam. peki ücreti ne?

pregant biz kadıköy öğretmenevinde buluşucaz canım,pazar günü...
eğer sana uygunsa sen de gel tanışmış oluruz hayatımyerimsenibenolumunekankayizsmile

hiiiih heycanlandım birden delikafadulden :kedi:
ama ben şubat annesiyim eyvahedigeldismile
çok sağol canım. aslında çok isterim ama sanırım zor. bu arada meslektaşmışız. örtmenevi deyince farkettim. branşın ne?

silagül bu çok seksüü bence boshayallersmile

olur böyle şeyler kardeş üzülme :teselli:

kilon boyuna göre iyi bence.
ben neyapayım 172 cm boya 72 kiloyum :kedi:

sen bize takılmaya başla istersen takımdaki ilk boşlukta alalım seni.

kaptanım ben 72kg olsam 72000kere combalak atarım. kaydirigubbakcemile2 benceşişman sayılmazsın.

mrb arkadaşlar bende takımınıza katılmak istiyorum kilom 65 hedefim 55 kiloya düşmek boyumda 1.65 falan yazılarınızı okudum baya hırslandım

sana da bu yakışır kaptanım alkisalkisalkis magnumun kalorisi 240mış. aslında ara öğün olarak yenebilir belki haftada 1

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…