Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ameliyat mı? eyvahedigeldismile ay göbei mi kesiyolar? yağ mı alıolar ? sporla incelinmes mi ya? doum yapan mankenlerinki nası anında gidio?

Emoşşşalkisalkisalkis maşallah kuzum ya, bak emeklerinin karşılığını alıyorsun ne güzel...

Bende 2 gündür savsakladım iyice bakalım bu hafta sıkı bir diet yapıcam, bende yüzrüyüşe başlıyacağım, havalar ısındı çocuklar parkta oynarlar bende çöevrede yürürüm artık..

ameliyat mı? eyvahedigeldismile ay göbei mi kesiyolar? yağ mı alıolar ? sporla incelinmes mi ya? doum yapan mankenlerinki nası anında gidio?
ehh canım biz manken değiliz kiiionlar zaten sürekli spor yaoıyolar,hamile kalınca da diyetisyendi,spordu,pilatesti uğraşıyolar...eee doğumdan sonra da sıkı bi diyet,pilates neyim...bi şey kalmazbayanssulusmile
ama ben kiloya çok müsaitim,genetik yatkınlığım da var,sürekli uğraşıcam yanii,zayıfladıkça göbeğim küçülüyo ama tamamen gideceğini sanmıyorum:1no2:benim için rahatsız etmeyecek boyutlarda olması yeterli valla

aayyy canım arkadaşım ya çok sağol:1huglumunekankayizsmileŞeniz
valla çok mutluyum,moralim çok iyi,inşallah bu haftayı da çok güzel geçiririm de istanbul buluşmasına bomba gibi giderim:dance:
sen de yürüyüşe çık çidom,20 dk bile yapabilsen süper bence,valla ben çok faydasını görüyorumyerimsenibenkaydirigubbakcemile2

şimdi burakla yürüyüşe çıktık,annem babamla beraber,parkta bi sürü oynadı,oyalandık orda işte sonra ben onlardan ayrıldım kendim 40 dk yürüyüş yaptımhihoyyyt
ama evi temizlemedim daha,her yer yakta hemen başlayayım,yeni geldik eve...hadi kaçtım canlarım byeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

selam kızlar
kimse gelmemiş bi şey yazmamış nerelerdesiniz yaafisfisfis
ben temizliği bitirdim çok yoruldum valla,bugün stepper a çıkmam artık,40 dk dışarda yürümüştüm,ev de yordu beni,halim kalmadı bugünlük bu kadar yetsin

akşam yemeği olarak 3 küçücük parça tavuk ve salata yedimcokacimcoook
daha da bi şey yemem,çay içebiliriz ya da meyve yerim belki bilmiyom artık:hulya:
öpüyorum herkesikaydirigubbakcemile3

emoş güle güle kirlet şekerim bugün baya kalori yakmışsındır artıkhihoyyyt

bende sabah bi dilim labneli ekmek

öğle kahve ve 6 kepekli bisküvi

ikindi ev oturmasındaydım 5-6 yaprak sarma bi dilim ekmek:1closedeyes:

az önce yarım port.yarım elma

emo$um aysegülüm gurur duyuyorum sizinlee...
emo$um beni gectinn bidenemm helal olsunn...
ben simdi bi haftada 3 kilo alirim gidince :>)))

Ayşegül emoş, süper gidiosunuz maşallah size kızlar..
Benimde azcuk düzenim bozuk, yamuş inşallah okula başlayınca düzenim yerine gelicek:))
Sabah : Saat 12 de kalktık sabahı ve öğleyi birleştirdim kıymalı yumurta yedim 2 dilim ekmekle
akşam: yarım levrek buğulama, salata 2 dilim ekmek,
1 saat öncede 1 adet 247 kalorilik çikolata yedim:kedi:
bende yarım saat yürüryüş yaptım..

sağolun canlarımkaydirigubbakcemile3
ayşegül çidom siz bana göre çok iyisiniz kızlaralkisalkisalkis...çidom kaçamakların için üzülme çabucak toplarsın eminimkaydirigubbakcemile5
aşkitom sorma yaa hıslandım hazır bu kadar hırslanmışken verebildiğim kafar kilo vermek istiyorumhihoyyyt
yaza geliyo istediğim gibi giyinmek istiyorum yavvvbenneyaptımkibayanssulusmile
ben de senin gibiyim hayatım biliyosun,ben de yesem 1 haftada 3 kilo alırımmafoldumbeneyvahedigeldismile

bugün

saat 12
peynir zeytin ekmek, 3-4 dilim sucuklu yumurta, salatalık

saat 15

1 porsiyon tavuk göğsü tatlısı

saat 20

1 fırında çupra ve birkaç dilim patates, bol miktarda benim dillere destan salatam :)

Son düzenleme:

mankenler kilo alsa işlerinden olurlar dimi. bizim öle bikaygımız yok. ama baştan sıkı tutmak lazımdı. iş işten geçti. bunların ameliyatını kim yapıyorki? ayrıca çok masraflıdır dimi? benim göbeim gitse var ya 5 kilo gider anında. lımbır lımbır bişi ya bilmiyorumkismile

bu arada istanbul buluşması mı varmış?

günaydın kızlaaaaaaaaaar
herkese iyi pazarlarkaydirigubbakcemile3
ben güne iyi bir kahvaltıyla başladım,her şeyden yedim ama az az,kalorili bi şey de yemedim ayrıca
şimdi yürüyüşe çıkıcam yinehihoyyyt

evet canım onlar sürekli dikkat ediyolara.s
ee onlardaki imkan bizde olsa oooozemuszemusbiz de farklı olurduk inan:1rolleyes:
bu karın gerdirme ameliyatlarını ben bayaa araştırdım,o fazla deriyi kesip seni tekrar dikiyolar,bi de yeni göbek deliğ yapıyolar:roflol::roflol::roflol:
yani bana korkunç geliyo ama yaptırmak isterdim valal ne yalan söyliyeyim,bıktım bu göbekten:CüvCüv:
önümüzdeki hafta istanbul buluşmamız var evet:hulya:
bizim temmuz annelerinden kızlarla buluşmaya karar verdik,aşkito istanbula gelecek ben de burdan gidiyorum,şehir dışından gelecek başka arkadaşlarımız da var,bakalım o günü bekliyoruz heyecanla:dance:

pregant biz kadıköy öğretmenevinde buluşucaz canım,pazar günü...
eğer sana uygunsa sen de gel tanışmış oluruz hayatımyerimsenibenolumunekankayizsmile

slm kızlaaraklinialirimsmile
bugün de pek uğrayan olmamış ama ben yazayım gene de:hulya:
45 dk yürüyüşümü yaptım + mekik yaptımhihoyyytkaydirigubbakcemile2

öğln yemeği olarak zeytinyağlı pırasa yedim ama çokça yedim,1 tabaktan fazlaydıbilmiyorumkismile1 dilim ç. ekmeği,salata ve 2-3 çatal ciğerli pilav yedimcokacimcoook
çok doydum ama akşam kaynım çağırmış balık yapacakmış ayıp olmasın diye orda biraz balık yerim artıkguclubacismile

herksi öpüyorumcanlarımkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kızlar merhaba bugün regl oldum.her tarafım ağrıyor.sanki balon gibi şiştim.bu hafta pek ümidim yok.regl bitince ancakk..aksi gibi bu hafta listede bende varım sanırım.herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere...öptümmm

ıyi akşamlar kızlar,
Bu gün eşim ve çocuklarla yine çok ağır bir kahvaltı yaptık (
Sabah: 2 parça bonfile 1 dilim ekmek
Öğle kahve 8 adet bisküvi,
arada 1 adet muz,
Akşamda 1 adet pide yedim..

45 dk. aletlerle spor yaptım30 dk. step yaptım
ben bugün kilo vermemişimdir ama almamak içinde elimden geleni yaptım...
Yarından itibaren toparlıyacağım kendimi..

iyi geceler kızlarkaydirigubbakcemile3
aysbar gözün aydın valla ben de bekliyorum olsa da geçse kurtulsak yaaakannehir
çidom tamam yemişsin ama çok spor yapmışsın iyisin bence bravo arkadaşımaalkisalkisalkis

biz de kaynımlara gittik,balık yapmıştı,yağda kızarmış yayın balığı,ben 2 dilim yedim,burağa somon yapmıştı ondanda biraz yedim...az yani...salat5a yedim,fazla olarak 1 bardak gazoz,ve 2 fincan şekerli çay içtimaklinialirimsmile

bugün de böyle geçti,yarına allah kerim artıkboshayallersmile

SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KıLO ALDIĞIM ıÇıN CEZAM:

BEN ŞıŞKONUN ÖNDE GıDENı,PıSBOĞASIN TA KENDıSıYıM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GıDERıM ARTIKIN

HEPıNıZE ıYı ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDıĞıM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DıLERıM

günaydın çıtır çerezler:))))

siz gülmeyin haa ama az kaldı çıtır olaya demi???

kızlar haftasonu benim dengen ve öğünlerim şaşıyor.koşturmalardan 2 öğün anca yiyebiliyorum yalnız ara atışmalarımı hatırlamıyor.defne birşey yiyor kalıyor ağzıma atıyorum.en tehlikelisi(((
ben eskidende diyet yaptığımdada yemeğin tadına bile bakmazdım sofraya oturmadan çünkü öyle yediklerimi topladığımda bir öğünü buluyordu.

cumartesi yarım simite yakın kahvaltıda yedim işte bişraz peynir zeytinle.unutuyordum birde 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu onunda kalorisi var+şekersiz çay
öğlen kuaföre gittim işlerim uzundu oradada 3inbir kahve içtim.
eve gelince bir iki parça çikolata ağzıma attım.
akşamda fırında balık ama defneyle ancak 1 taneyi birlikte bitirebildik+soğan salatası
aradada eşim kadayıf almıştı 1/2 dilim yedim
pazar annemlere gittik sabah defnenin kahvaltısını yaptırdım ve kalan omleti yedim.3 çatal kadar
annemlerde haşlama yumurta+1/4 simit+peynir
şekersiz kahve
5 etsiz çiğköfte
1 kepçe çorba+az hamsi+4-5 yaprak enginar+6salata yedim

kızlar şu yediklerime bir baksanıza fazlamı kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…