ben de yediklerimi yazayım
sabah galeta ve form çayla başladım
kahvaltı 1/2 poğaça,domates,salatalık
öğlen haşlanmış sebze,2 k. yoğurt,1,5 dilim ç.ekmeği,2 çatal menemencokacimcoook
ara 1 tane brownie intense yedim bunu duymayın:kedi::kedi:
akşam yine haşlanmış sebze ve 1 k. yoğurtaklinialirimsmile
yarım saat yürüyüş yaptım,eşimin tükana gittimhihoyyytdönüşte daha kstirme yoldan geldim 20 dk kadar yürüdümsempatiksalakcinni
akşam yine en az yarım saat stepper yaparım inşallah:dance:
pregant canım benim evel ezel küçücük bi göbeğim vardı,doğumdan sonra çok beter oldu:1no2:kilo aldım mı hemen göbeğim şişiyo:CüvCüv:valla ciddi ciddi ameliyat olmayı düşünüyorum hee
günaydın kıslaaarkaydirigubbakcemile3
bugün sabah dayanamayıp tarıldım 68,2 çıkıyorumdelikafadulden:dance:yani düne göre 700 gr daha az:teytey::sm_cool:bugün şişkinliğim daha az onun etkisi olabilir ama hala regli bekliyorum bi de o geçse daha rahat olucam inşallahkaydirigubbakcemile5
sabah kahvaltıda 1/4 yağsız gözleme,1 kk peynir,1 haşl. yum.,domates,salatalık yedim
şimdi yürüyüşe çıkıyorum,ben bu yürüyüşlerin çok faydasını görüyorum kızlar,insanın vücudu toparlanıyo valla:1rolleyes:kaydirigubbakcemile2
sonra da ev temizliği varsempatiksalakcinni
herkese iyi haftasonları diliyorum,öperimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
ehh canım biz manken değiliz kiiiameliyat mı? eyvahedigeldismile ay göbei mi kesiyolar? yağ mı alıolar ? sporla incelinmes mi ya? doum yapan mankenlerinki nası anında gidio?
Emoşşşalkisalkisalkis maşallah kuzum ya, bak emeklerinin karşılığını alıyorsun ne güzel...
Bende 2 gündür savsakladım iyice bakalım bu hafta sıkı bir diet yapıcam, bende yüzrüyüşe başlıyacağım, havalar ısındı çocuklar parkta oynarlar bende çöevrede yürürüm artık..
ehh canım biz manken değiliz kiiionlar zaten sürekli spor yaoıyolar,hamile kalınca da diyetisyendi,spordu,pilatesti uğraşıyolar...eee doğumdan sonra da sıkı bi diyet,pilates neyim...bi şey kalmazbayanssulusmile
ama ben kiloya çok müsaitim,genetik yatkınlığım da var,sürekli uğraşıcam yanii,zayıfladıkça göbeğim küçülüyo ama tamamen gideceğini sanmıyorum:1no2:benim için rahatsız etmeyecek boyutlarda olması yeterli valla
aayyy canım arkadaşım ya çok sağol:1huglumunekankayizsmileŞeniz
valla çok mutluyum,moralim çok iyi,inşallah bu haftayı da çok güzel geçiririm de istanbul buluşmasına bomba gibi giderim:dance:
sen de yürüyüşe çık çidom,20 dk bile yapabilsen süper bence,valla ben çok faydasını görüyorumyerimsenibenkaydirigubbakcemile2
şimdi burakla yürüyüşe çıktık,annem babamla beraber,parkta bi sürü oynadı,oyalandık orda işte sonra ben onlardan ayrıldım kendim 40 dk yürüyüş yaptımhihoyyyt
ama evi temizlemedim daha,her yer yakta hemen başlayayım,yeni geldik eve...hadi kaçtım canlarım byeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
mankenler kilo alsa işlerinden olurlar dimi. bizim öle bikaygımız yok. ama baştan sıkı tutmak lazımdı. iş işten geçti. bunların ameliyatını kim yapıyorki? ayrıca çok masraflıdır dimi? benim göbeim gitse var ya 5 kilo gider anında. lımbır lımbır bişi ya bilmiyorumkismile
bu arada istanbul buluşması mı varmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?