Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlarrrr a.s.

bende regliyim, her gün dikkat etmeme rağmen yerimde sayıyorum inşallah cumaya kadar bikaç yüz gram verebilirim :Saruboceq:

ayçin tebrikler canım harikasın valla :lepi:

bende bugün iki dilim k.ekmeğiyle az peynir,az helva,1 yumurta ve şekersiz çay

ben de bu sabah domates, salatalık ve beyaz peynirden oluşan küçük bir kepekli ekmekli sandwich yedim. öğlen de çorba salata ve küçük bir dilik börek yedim. böreği yemeseydim süper olacaktı ama doymamıştım napim bilmiyorumkismile

Selam kızlar,
Sabah:regl dönemim olduğu için 1 dilim nutellalı ekmek ve şekersi çay,
öğle:2 kase yoğurt çorbası ve salata(ekmek yok)
akşam : saat 5 gibi 2 derisiz tavuk but yedim,
ekstaradan 2 fincen kahve içtim, tatlı isteğimi karşılıyorum,
aradada 1 çubuk kraker..

Bugün step yapamıyacağım bacaklarımda hiç hal kalmamış yapmaya çalıştım ama 10 dk. ancak
(

öğle kısır,kek,paçanga böreği
akşam mantı
bugün fena kaçırdım.
yarın telafi ederim artık.

ayyy kızlaaar hepimiz malum dönemdeyiz anlaşılan:roflol::roflol::roflol:
ben de bugün oldum çok şükür:1rolleyes:
ama acayip iştah patlaması yaşıyorum doymadım ve bi sürü tatlı bisküvi,bi kaç parça da çikolata yedim:kedi:
bugün yine 1 saat yürümem lazım ama çidom gibi benim de hiç halim yok:1no2:
offf hafta sonuna 2 gün kaldı,2 günde bu 2 günü telafi etmem lazım,iatanbulda fit görünmek istiyodumyardım edin banaaaaaaaaamafoldumben

aysbaaaaaaaaaaaaarlmaz:
yediklerinde oooooo yaniii-tatlicadiarzu-
gerçi diyene bak diyosundur ama olsun ben gene de söyliyeyim:icecream:kaydirigubbakcemile3

valla sabah ve öğlen zararlı hiç bi şey yemedim,akşam üstü yaptım her şeyiii:kedioff offf:çok üzgünüm::gitme:

öğle kısır,kek,paçanga böreği
akşam mantı
bugün fena kaçırdım.
yarın telafi ederim artık.

Abowwwwwohaoldumsmile
kuzum ne yaptın sen,
ay benimde canım nutellalı ekmek çekioo kendimi zor tutuyorum,
emoş aynı durumdayız ya bugün çocukların yarımlarını hep yedim(bisküvi, jelibon, cipss.)

Abowwwwwohaoldumsmile
kuzum ne yaptın sen,
ay benimde canım nutellalı ekmek çekioo kendimi zor tutuyorum,
emoş aynı durumdayız ya bugün çocukların yarımlarını hep yedim(bisküvi, jelibon, cipss.)

öff çidom yaa şu reglim çok talihsiz bi zamana denk geldi...şu buluşma geçseydi de öyle olsaydı keşke:çok üzgünüm:
ne kadar yemicem desem de dayanamıyorum yiyorum,içime başka biri giriyo sanki gözüm dönüyo yaaa:çok üzgünüm:

Canım kasma kendini, zaten çok abaartılı bi kilon yok senin,
Yine iyi verdin maşallah, eminim çok güzel olucaksın...

bende cips yedim ama 2 tane çitoslardan yedim 2çöp aldım yani bugün yürüyüşe ve spora çıkmadım derslerim var ya pek fırsat bulamıyorum
sabah:2dilim ekmek ,çok az yumurta (pek sevmiyoruz birbirimizikaydirigubbakcemile3)peynirle zahter yedim
öğle,ara:3kaşık makarna.bol yoğurt ,1 havuç
akşam:bir kase domates çorbası hazır pakettekilerden

ya sitede gezerken gördüm patates diyetiyle kilo verenler varmış nete patates diyeti yazdım diyetfrom diye bi sitede görüşlere bir göz atın ilgimi çekti biri 5 günde 2 kilo vermiş öğlenleri haşlanmış patates yiyerek patatesi çok severim acaba 1 haftalık kür olarak iyice araştırıp denesemmi ve yanınada bol yoğurtla ıspanak elma vb. böle diyet bir hafta geçirsemmi haftaya bugün ameliyat olmuş olacağım ne yapsam bilemedim şimdi biraz vereyim artık

Canım kasma kendini, zaten çok abaartılı bi kilon yok senin,
Yine iyi verdin maşallah, eminim çok güzel olucaksın...

bilmiyorumkismile:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
sağol canım yaaa inşallah:Saruboceq:
moral verdin çidom sağolasına.s.
evet eskiye göre bayaa zayıfladım ama şişliğim çok şimdi de:sinifsinif:
bugün spor da yapamadım hiç halim yok:çok üzgünüm:
yarın 2 katı yürüyüş yaparım inşallah:bbo:

bende bugun sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle biraz peynir 4 zeytin domates 1 biber yedim yumurtayıda unuttum..
arada yarım elma yarım portakal
öğlen 1 kase yoğurt 4 kaşık nohut
ARADA YİNE ELMA yedim akşamda pilavla salata

Hayırdır canım ne ameliyatı

Emoş bendede şişlik var gülüm, sanki 2 kg. almış gibi şiş hissediyorum kendimi, tartıldım aynı kilom sanırım regl döneminden kaynaklı, yeniliyorum bozma morelini, yarın telafi ederiz şu dönemde kilo almamak bile başarı bence çünkü acaip iştahlıyım bende

Maşallh ayşegül iyi başladın kaç kilo vercen sen kilon kaçtı ya unutmuşum ben..

kızlar bende bugün cozuttum maalesef

sabah iki dilim ekmekle klasik kahvaltı

öğlen çay ve bikaç çubuk ve bikaç bisküvi

ikindi iki yağsız kurabiye ve yarım elma

akşam bi tabak barbunya az pilav bol salata bi dilim k. ekmeği

akşamdan sonrada bi fincan nescafe bi browni ve bi dido ( regliyim ve canım acayip tatlı istiyo akşam dayanamadım artık evde yoktu eşime aldırdım

günaydın kızlarrr

dün sabah 1/2 pastiç+şekersiz kahve
öğle ç0rba+fırında 1 adet sebzeli baget+salata
ara kepekli grisini+lıght üçgen peynir+kbar
akşam 3 kaşık taze bakla+yoğurt
ara zero kola

kızlar dün arada biraz kaçırdım ama umarım akşamla telafi etmişimdir.
benimde regl dönemim geliyor dünkü kilomdan 250 gr fazla çıktım galiba su tutmaya başladım.benimde tatlı krizlerim başladı dün k barın çikolatalısını denedim tavsiye ederim hemde 90 kalori

kızlar illa çikolata yemek isitoyrsanız kinder pingui tercih edin 100 kaLORı falan

desenize bu hafta regl patlaması yaşayacağız.:))))
ama kilolarda artı patlama istemiyorum ona göre yediklerinizi kontrol edin.

zalimi canım sen bilirsn pataes diyeti ben yapamam benim çünkü tek severek yemediğim şey patatesdir.
ama şok bir diyetse ve sana ameliyat için gerçekten gerekliyse yap .

Ebtuna sen Şu askıtonun kullandıĞı Çayı ıÇıyor musun?
Faydasını gÖrdÜn mÜ?
Ne vardı Şu kılo vermenın bır pÜf noktası olsaydı deĞıl mı kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…