Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kılzar ben geldim,
Bende öğle:1 buçuk kase yeşil mercimek çorbası içtim
saat 3 gibi feci acıktım çocuklara börek yapmıştım bir dilim çayla götürdüm,
Biraz evvelde 1 tabak patates salatası yedimm...

Emoş bozma morelinin bebeb, iyi gidiosun, olur arada öyle bende regl olucam ve canım acaip fıstıklı çikolata istiyor yaa(

bende başlamadan şutlanıyomuyum neyin ilk günlerde böyle oluyormu biraz önce tatlı yedim şimdide acayip bir pişmanlık duygusu yaşıyorumm..:bbo:[/B]

sağolun canlarım
valla içim daraliii hiç iyi değilim ama dayanıcam
akşam ne yapıp edip stepper a çıkayım en azından biraz talafi ederim...

çiğdemcim bende 6.etaptayım atakent sitesi sen hangi sitedesin?nerdeyse aynı apartmanda çıkıcaz valla çok sevindim canım tanışırız inşallahh

çiğdemcim bende 6.etaptayım atakent sitesi sen hangi sitedesin?nerdeyse aynı apartmanda çıkıcaz valla çok sevindim canım tanışırız inşallahh

ABBOWWW, KIZ KOMŞUYUZ SENLEakannehir
balım bende atakent 2 cumhuriyet sitesindeyimm..
Ay valla ya buluşalım,kaynaşalım.

çiğdemcim iyi olur.buralarda hiç komşuluk yok.bilmiyorum sizin orası nasıl fırsa bulursam bebişten uygun bir zaman ynus marketin orda tanışırız...öptüm

çiğdemcim iyi olur.buralarda hiç komşuluk yok.bilmiyorum sizin orası nasıl fırsa bulursam bebişten uygun bir zaman ynus marketin orda tanışırız...öptüm

Sen hangi sitedesin canım bizim sitenin parkıda müsaitt...
Havalr güzel olsun bi çay keyfi yaparız..

merhaba fıstıklar a.s.

çiğdemcim sende bugün çok iyi gitmişsin canım maaşallah

emoşum niye moralin bozukki canım yaa bak haftasonuda buluşuyoruz ohhh sefamız olsun zemuszemus bugün diyeti bozsan bile yarın kaldığın yerden devam yinedea.s

ayçincim ben daha fazla verebileceğime inanıyorum hadi bakalım inşallah :Saruboceq:

sabah iki dilim k.ekmeğiyle klasik kahvaltı

öğle az sucuklu yumurta bi dilim k.ekmeği

akşam 3 kaşık barbunya bol salata bi dilim sütlü irmik tatlısı

Süpersin ayşegül yaaa, azimli karusun maşallah,
İyi gitim ama karnım gurul gurul canım ya, akşmda çocuklara ceviz kırarken 3 tanede ben yedim, onuda yazayım :kedi:

kızlar bugün diyet gitti...psikolojik çöküntü içindeyim:))
ama 1 saat stepper + mekikleri yaptım...en azından pes etmiyorum bu da bi şeydir di mii
yarın kaldıımız yerden devam inşallah,bugünü unutayım...

kızlar ben hastayım bi kaç gündür ne diyet ne bişey iyice battım çıkarın beni bu bataklıktan :gitme:

çok geçmiş olsun canım.sen şimdi diyeti falan düşünme iyi beslen iyileşince tekrar başlarsın.:1hug:

günaydın çıtırlarrrr

kızlar güzel gidiyoruz değil mi?
emoş bugün hemen diyete asılıyorsun tatlım dün dündü olan oldu.unut gitsin.

ben dün sabah tost+şekersiz kahve
öğle 1 kepçe çorba+6 küçük fırın köfte+5 kız.patates
ara 4 çatal pasta(patronumun kardeşi dışarı bu işleri yapıyor bir denemesini bizede getirmiş ama yağ kullanmıyor)onlar diyet yaptığımı bilmiyor mecbur yedim
akşam 1 kepçe çorba+ 1 dilim kep.ekmeği
ara zero kola+2 diş çikolata

kızlar bugün tartıldım ve çok mutlu oldum umarım bu eksilmeler cumaya kadar devam eder:)))))kaydirigubbakcemile2

ohh tebrik ederim kızlar sizi..
bende bugün sabah kalsik kahvaltı
saat 9.30 da 40 dk.lık sporumuda yaptım.Bu hafta regl olduğum için bu cuma kilo verme durumu sözkonusu bile olamaz.Şişkinlikler ancak haftaya iner diye düşünüyorum...ama diyete devammm bir an önce şu pis yağlardan kurtulmamız lazım.

Benimde böyle bir sorunum var, 3-5 güne bekliyorum ama göbüşüm şimdiden şişti(

Ayçinnnnnn:lepi: tebrik ederim canım,
O güzel yüzüne birde güzel vücut eklenecek harika olucaksın..

selam cicişleeeeeeeer
ayçin tebrik ederim canım,inşallah güzel haberler verirsinopuyorumnanaktan
ben de dediğin gibi yaptım dünü unutup bugün tekrar sil baştan yapıyorum inşallahhihoyyyt
aysbar,çidom aynı durumdayzı...hala bekliyorum gelmedibenneyaptımkiooff bi bitse de tartıda sinir bozmasa:1no2:

bu sabah 1 haşl.patates,2 d. ç.ekmeği,az diyet reçel,1 kk peynir,5-6 zeytin yedim:1rolleyes:

hava çok güzel biraz yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum şimdihihoyyyt
öperim canlarrımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…