Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar birde söylemeyi unuttum

ben dün hamile kalmadan önce giydiğim kot pantolonumun içine girdim.
dün eşim şehirdışındaydı gelince o bile farketti
üstümdede ince bir body vardı bana diyorki oooo aşkım vücut şekillenmiş çok hoş görünüyorsun :kedi:
ben tabi gevşeyerek güldüm ve aklımdandan kızım doğru yoldasın aynen devam dedim aklinialirimsmile

ben şu sizede tarifini verdiğpim elmalı karışımdan içiyorum.bana göre işe yarıyor kızlar çidomda aynı fikirdeydi kesinlikle deneyin.
ben sabahları 400cc kadar içip öyle çıkıyorum evden gün içinde yanımda taşımaya üşeniyorum ama sizler yapabilirsiniz.

Ayçin bende dün yaptım tatlım, kesinlikle aynı fikirdeyim geçen hafta ve bu hafta yapmadım ve kilo verme işim durağanlaştı, bakalım inşallah bu hafta işe yara yaa, geç kaldım gerçi ama(

Bu arada adına çok sevindim canım, pantolonun içine girmek ve eşinin güzel sözleri iyice motive etmiştir senii..:lepi:

**** 7.TAKIM 148 .ETAP ****

yarisci (72,0/
askito (69,1/geri dönecek
cimcime50 (52,2/sağlık sorunları nedeniyle ayrıldı
ebtuna (68,9/
cansınsen (66,7/
pregant (85,5/
zalimi (87,0/
amylee_5 (69,3/
meral (63,1/
fatot (74,0/
medusa (57,0/
cigdem83(60,0/
genciza(62,0/ eski üye
aysbar(71,5/ yeni üye

7.TAKIM TOPLAM KıLO(837/

Son düzenleme:
Ebtuna sen Şu askıtonun kullandıĞı Çayı İÇİyor musun?
Faydasını gÖrdÜn mÜ?
Ne vardı Şu kİlo vermenİn bİr pÜf noktası olsaydı deĞİl mİ kızlar....

içmiyorum canım yaa,1-2 tane içtim sonra içmedim...sabahları genelde form çayı içiyorum
ama ben bu tip şeylerin faydası olmadıını tamamen psikolojik olduunu düşünüyorumbence bunlar işe yaramıyo anca motivasyonu arttırabilir...boğazımızı tutup spor yapmazsak hiç bir şeyin faydası yok maalesef:1no2:
ben 2-3 günüdür kaçamaklardayım biliyorsunuz:gitme:
bugün sabah 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek yedim,ekemeğin yarısına azcık diyet reçel sürdümmirmirmirmir
öğlen haşlanmış sebze 1-2 k. yoğurt ve yarımdan az simit yedim
akşamı çok hafif geçirmeliyim,yoksa yarın tartıda mutsuz olucam:1no2:
şimdi yürüyüşe çıkıyorum bi yere gidicem yürüyerek gidip yürüerek gelmeye karar verdim,inşallah faydası olur şu şişkinliği biraz olsun atarımhihoyyyt

zalimi o dediğin patates diyetini aşkito yapıyodu sanırım bi ara sürekli pattes yiyodu,görürsen ona sor canım profilin eyaz cevaplaryerimseniben

ayçin süpersina.s.:lepi:benim eşim de sürekli söyler sen zayıfladın ne güzel oldun,bacakların incecik olmuş falan diyo ama ben daha en az 5 kilo vermem gerektiği için kendimi hiç zayıf hissedemiyorum valla:1no2:bi de kaçırdım mı kendimi çok şişko hissediyorum sizde de öyle oluyor mu?:çok üzgünüm:

ayşegül ben de sen gibiyim kendim çıkıp alamazsam bile çıldırım eşime söylerim gelirken alsın diye,o da geç geliyo babama aldırıyorum sağolsun gidip alırsırnaşık şey

emoşum olmaz mı
eşim öyle söyledi o an hoşuma gitti ama sonra başka bir kıyafet daha giydiğimde of allahım bu aynadaki benmiyim daha çok kilo vermeliyim diye kendime söyleniyorum.((((((

merhaba herkese a.s.

ayçin harikasın canım yaa bu motivasyonun açısındanda süper olmuş:lepi:

bugün benimde misafirlerim vardı öğlen o yüzden sabah kalvaltı yapmadım.daha doğrusu işlerim vardı telaşeden iştahım yoktu.öğlen bi tabak kısır bi dilim kek ve küçük bi dilimde çörek yedim.akşama hafif geçirmeyi düşünüyorum umarım başarırım.sempatiksalakcinni

bu sabah 60 lı kiloları gördüm çok mutlu oldum uzuuuun bi süredir görmemiştim kendilerini :) inşallah yarında görüşürüz :) ayrıca misafirlerde çok zayıfladığımı söylediler bide diyetmi yapıyosun çöp gibisin dediler çok sevindirik oldum:dance: gerçi onların zayıflık kavramı benimkinden bi 10 kg. fazla :roflol:

başlangıç benden

selam kızlar. bugün ben de regl oldum. buna rağmen bu hafta 1 kilo daha verdim çok şükür. çok mutluyum. emeklerim boşa çıkmıyor.

böyle gidersen nisan sonu 70 li kilolarda olacaksın
onun için sakın bu programını ve motivasyonunu bozma derim.

ay nasıl istiyorum 70leri görmek. zaten belden üst tarafım çok inceldi. benim koca bi göbeğim var. bi de bazen filan. onları da bölgesel hareketlerle mi zayıflatmak lazım bilemedim.

Maşallh ayşegül iyi başladın kaç kilo vercen sen kilon kaçtı ya unutmuşum ben..

canım 5 6 kılo vericem 69 dum 2 günde şişliğim inmiş sankı bugun tartı 68 gösterdi 64 65 olsam çok iyi oluyor..yürüyüş filanda yapamıyorum boshayallersmile

bende bugun yedikleirmi yazim..

sabah oğluşumla kahvaltı yaptık klasikten.peynir zeytin domates
arada 1 portakal

öğlen pilav salata

arada elma

şimdide oğluşum acıkmış onunla birlikte kahvaltılıklardan yedim akşama yemeyi düşünmüyorum
ama meyve yicem..2 bardakta 1 çay kaşığı kadar şekerli çay içtim
kan şekerim düşdüyor benim.elim ayağım titriyor resmen..

Pregant tebrikler canım,
Sabah , tost yedim,
öğle,:1,5 kase haızr çorba içtim
ikindi(gün vardı): Önce oğlumu doyuruyum diye tabağıma az koydum, sonra ondan kalanların üstüne 1-2 bişey koydum onları yedim durun onlarıda yazam,2 dilim(birini oğlum yedi) börek, 2 tane mercimek köfetesi, bir küçük birber dolma, yarım profiterol ne bilim az yedim gibi doymadım çünkü, diğer kadınlarda sen neden az yedin felan dediler bol bol şekersiz çay içtim..
Akşma sadece yoğur tyiycem,
Aşkı memnu izlerkende kahvemi içerim..

pregant tebrikler canıma.s.
sakın bozma devam et,ayçinin dediği gibi bu şekilde gidersen 7li rakamları görmen yakındır:dance:
ayçinim sen de iyi gidiyorsun valla...bi nokta var onu aştın mı gerisi geliyo...ben de bayaa bi zaman 73-74lerde takıldım,sonra vermeye devam etttim işte bakkaydirigubbakcemile5

ben bugün carrefour a gittim sırf yürüyüş olsun diye...20dk gidiş 20 dk geliş sürdü...ben daha uzun süreceğini tahmin etmiştim ama neyse kar kardırhihoyyyt
orda cappucino içtim,2de küçük kurabiye yedim hani yanında ikram ediyolar yaa ondan
eve gelince salat,haşlanmış sebze ve 1 k. yoğurt yedim
akşam aşkı memnuyu seyrederken stepper a çıkıcam genehihoyyyt
ooff off yarın az çıkmazsam çıldırırmohaoldumsmile

ay nasıl istiyorum 70leri görmek. zaten belden üst tarafım çok inceldi. benim koca bi göbeğim var. bi de bazen filan. onları da bölgesel hareketlerle mi zayıflatmak lazım bilemedim.

valla canım bunu bende çok istiyorum ay yazın bari 70lerde olsam ne kadar mutlu olurum ayy heycanlandım:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…