Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar
hani su içsem yarıyor diyorlar ya aynı ben.
gitikçe umudum kırılıyor kilo veremiyorum.tek başıma çocuk bakıyorum.spor yap yemek pişir ev temizle çamaşır yıka topla derken canımmm çıkıyor.stresten başım ağrıyor.vücudumu sürüklüyorum.offff çok bunaldım.acaba ailemin yanına mı gitsem diyorum.
orayada gittin mi gelsin kilolar
iyice daraldım
ne yapacağımı şaşırdım
çok mutsuzummmmmmm

Selam kızlar,
Aysbarcım, canım nedense bu dönemde herkeste aynı stres ve bitkinlik var.. Ama bununla başa çıkabilirsin.. Aynen devam et, sakın pes etme kazanan sen olucaksın....

Dün akşamda benim canım sıkkıındı, aslında ortada bi durumda yok ama sıkıldım iştee,
1 kase çekirdek yedim((
Neyseki sabah tartıda süper motive oldum, üstelik bi kaç güne regl olucam ama yinede tartıda kilom düşmüş, kıyaftelerim bollaşmışşş.. Eşim çok zayıf olma diyor ben se 2-3 kilodaha vermek istiyorummm...

aysbar seni çok iy anlıyorum canım ama sakın pes etme aynen devam
göreceksin kilonun inadı kırılacak ve ozaman çok mutlu olacaksın.

çidom harikasın sen yaaa:))))))))))

bende dün akşam regl dönemi diye cozuttum
neler yediğimi yazmayacağım ama bu aralar iştiahımla baş etmekte zorlanıyorum.((((

selammm... ayçin bak ihmal etmiyorum artık burayı :))) çünkü artık yeniden motive oldummmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis herkes meral günden günden eriyorsun diyor... aslında tartıda fark yok ama pilates işe yarıyor galiba... sabah kahvaltıda bir minik poğaça yedim, öğlen de 5 tane ızgara köfte, salata ve 1 dilim kepekli ekmek yedim. köfteler miniminicikti toplasan 3 tane anca ederlerdi. 2 tane de mercimek köftesi yedim doymak için :) (emoşa selam)

merhaba kızlar a.s.

bende bugün sabah bi dilim labneli ekmek yarım bardak süt

öğlen bi avuç badem

ikindi iki dilim ekmekle az melemen

öğle sulu köfte
akşam et fajita yiyeceğim.biaraz öncede sporumu yaptım.
moral verdiğiniz için teşekkür ederiim kızlar iyi ki varsınız.hatta bir ara gruptan çekilsem mi diye bile düşündüm o kadar canım sıkılmıştı.
afacan uyududa bende öyle sporumu yaptım.herşeyim ona bağlı işte ne yaparsın

aysbar iki hafta önce senin durumundaydım. hatta ayçin'e de mesaj yazmıştım ben motivasyonumu kaybettim yazamıyorum da takıma en iyisi ben çıkayım demiştim... ayçin sağolsun kal biraz daha sonra bakarız dedi ve kaldım. ben de yeniden ha bi gayret dedim ve başladım. inan hemen sonucunu aldım. ben de senin gibi su içse yarayanlardanım. azcık farklı bişey yiyim hemen farkediyor. ama yaklaşık 2 haftadır güzel gidiyorum. sen de yeniden bi motive kaynağı bul kendine ve başla... mesala zayıf olduğun bi resmini buzdolabının üzerine yapıştırabilirsin...

aysbar fajitanın içinde özel meksika sosu olacak mı? ay canım çekti şimdi :) dürüme sarıp da ne güzel yiyilir... ay ben diyetteyim di mi :1no2: :1no2:

canım sos yapmıcam sade hatta dürümde yok çünkü diyetteyiz dikkat etmemiz lazım.
tabi senin dedğin gibi daha lezzetli olur
artık zayıflayınca yeriz

canım zaten oturma odamda 59 kiloluk halim var.ona bakıp sporumu yapıyorum ama bebişinde verdiği yorgunluk ve stres ten dolayı umutsuzluğa düşüyorum işte.
kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum

:gitme:.biraz kendi çapımda abarttım diyet fasslını..sürekli halsizlik ve yorgunluk yaşıyordum..kan şekerimde ve tansiyonumda çok düşüş olmuş.şimdilik diyete ara vermek zorundayım..bu aralar birazda fazla yoruldum..kendimi toparlayıp aranıza tekrar dönücemeğer beni tekrar alamk isterseniz tabii .:gitme:.

kızlar şu regl beni mahvetti
yeme düzenim altüst oldu
inş.cumaya eksi çıkarım ama umudum yok
acilen haftaya bir diyet denemesi yapmalıyım.

bu sabah 1 yeşil elma ve kalın bir dilim ananas yedim.
bakalım sonrasında neler gelecek.

nalandan haberi olan varmı?

face de takılıyor ama buralara uğramıyor bu cuma onu listeden çıkartmayı düşünüyorum
yeni kanlara ihtiyacımız var yoksa topik yine boşlanmaya başladı

bu arada fatot 1-2 hafta izin istemişti ama haftaya kadar gelmezse onuda çıkartmak durumunda kalacağım.
paylaşım azaldı yine motivasyonumuz bitiyor.
bizi canlandıracak yeni arkadaşlar bulmalıyım.

siz ne düşünüyorsunuz?sizcede çıkartmalımıyım?

yarışcı bence pek paylaşım olmuyor herkes ne yediğini yazıp çıkıyor herkes birbirine moral verse ne iyi olur herkes depresyonda bu takımda sanırım
yine de sen bilirsin kaptan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…