Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay kızlar sinirlerim çok bozuldu ya bir komşu geldi ay delirmiş ya kadın bana ben senin kocanım bilmemne diyo ay töbe töbe dedim kardeşim telefonu çaldırdı sonra babam geliyor dedi de gitti ayy ödüm koptu kadından ya yediklerine dikkat et sakat çocuk doğuruyorsun dedi bana sen hamilesin dedi aya manyamış offf sirke aldım şimdi sirkelicem heryeri bir boy abdesti alıp okuyayım korktum kadından resmeneyvahedigeldismile

uzun süredir hastaydım sonunda bitti ödemimi de yeşiil çayla attım ve haftalar sonra doğru dürüst sonuç alabildim

Son düzenleme:

Zalimi hiç bişey anlaymadım cnm ya,
Komşun olan kadın geliyor ve sana senin kocanım diyor :uhm:

yani kimi insanlar böle diyo üç harflilerimi vardır ne allahım kadın kendinde değil üşütmüş yani hülya rus kadın sen çilli kadın bilmemkim falan filan sizler benim karımsınız diyo delirmiş yani yok ünlülerin isimlerini diyor işte onlardan hamileyim diyo ay dedim bir ara acaba kimi ruhaniler insan kılığına yada başka kılıklara bürünürlermiş ya ay dedim onlara karıştı herhalde dedi deli konuşuyor

şu 5 gün 5kilo diyetini denicem bir kaç kilo birden gitsin hemde biraz uzak durayım un-tuz-şeker üçlüsünden ha bide yağ

Canım ben dört haftadır falan hiç kilo veremedim o yüzden bi kaç kilo eksilsem motivasyon olur diye yapıyorum beş gün sonra normal devam edicem zaten boshayallersmile

:roflol::roflol::roflol::roflol: Geçmiş olsun cnm kadın komikmiş yaa :roflol::roflol::roflol:
Kafiyi yemiş sempatiksalakcinni

Canım ben dört haftadır falan hiç kilo veremedim o yüzden bi kaç kilo eksilsem motivasyon olur diye yapıyorum beş gün sonra normal devam edicem zaten boshayallersmile

aslındA hiç kilolu değilsin. boyun kaç

yarışcım buralardamısın.hafta sonu açık öğretim sınavım var.deli gibi ders çalışıyorum..burayıda tamamen unuttum şimdi aklıma geldi ara verdim yazıyım dedim.beni bu hafta listeye almadın sanırım..mazeretimi bildiremedim.evde netim yok.dışarıda çıkamadım..sınavdan sonra daha bomba olucam inş acayip siteresliyim..benim için dua edin arkadaşlar yaaa ((,

yarışcım yaa beni listeye eklicekmisin???

bugün
sabah 1kk penir
5 zetin
1 tk reçel
1 dl ekmek
sade neskafe

ara
1 sb ayran
5 etiform mukavva
1 elma

ölen
12 çk kuru fasulye
2 çk bulgur pilafı
1 çb yourt
salata

ara
1 minik dilim börek (2 lokma)

ağşam
8 kaşık kabak
1 sb yourt
2 çk pilaf
salata

şimdide diyet cola içiom.

bugün 1 saat yürüdüm hızlı tempoda ve arada koşarak
1 saat oğlumla yavaş tempo basket oynadım :)
0.5 saat step aerobik

ooff çok haklısın canım:1no2:
içimde bir pompa varmış gibi hissediyorum,yemeyince hemen iniyor ama yemeye başlayınca hızla şişiyorum,şu anda görsen karnım balon gibi yine:CüvCüv:bu da benim sinitrmi bozuyo tabii
bugün annem d ededi diyetini bozma emeklerine yazık oluyo ne güzel incecik duruyodun diye..annem bile söylediğine göre hemen yarın yürüyüşlere tekrar başlıyorum:mymeka:
aannnnnaaam sen uak dur o kadından canım,kapıyı falan açma sakınsüprizzzzz
ama cideen komikmiş yaptıklarısırnaşık şey
allah kimsenin aklını almasın ne diyim:Saruboceq:

oooley çok sevinidim yaa,benim katkım yok maalesef ama süpersiniz canlarım hepinizi öpüyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ay kesin ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatması gerekiyor allahım ya hem beni buluyor manyaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…