Günaydın kızlar,Ay biz bu hafta bomba gibiyiz yaaa,
Kesin birinci takım biziz:lepi:
Hepinizi seviyorum cicişler:)))
ay kızlar sinirlerim çok bozuldu ya bir komşu geldi ay delirmiş ya kadın bana ben senin kocanım bilmemne diyo ay töbe töbe dedim kardeşim telefonu çaldırdı sonra babam geliyor dedi de gitti ayy ödüm koptu kadından ya yediklerine dikkat et sakat çocuk doğuruyorsun dedi bana sen hamilesin dedi aya manyamış offf sirke aldım şimdi sirkelicem heryeri bir boy abdesti alıp okuyayım korktum kadından resmeneyvahedigeldismile
Zalimi hiç bişey anlaymadım cnm ya,
Komşun olan kadın geliyor ve sana senin kocanım diyor :uhm:
işte bu kızlarrrr opuyorumnanaktan:lepi::hooray::teytey::dance::enbuyukkk:
bu hafta takımlar arasında birinci ve bireyseldede zalimi birinci oldu
hepinizi tebrik ederim
aynı hızla devam kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-27.html
medusacım ne gerek var bu şok diyetlere? ayrıca tüm gün yumurta yesem bidaha yumurta görmek istemezdim. aslında 6 öğünle düzgün beslensen 1 kiloyu kolayca verirsin bir haftada. havalar da çok güzel.çıkıp yürürsün de. gidiveriri hemencecik.
ay kızlar sinirlerim çok bozuldu ya bir komşu geldi ay delirmiş ya kadın bana ben senin kocanım bilmemne diyo ay töbe töbe dedim kardeşim telefonu çaldırdı sonra babam geliyor dedi de gitti ayy ödüm koptu kadından ya yediklerine dikkat et sakat çocuk doğuruyorsun dedi bana sen hamilesin dedi aya manyamış offf sirke aldım şimdi sirkelicem heryeri bir boy abdesti alıp okuyayım korktum kadından resmeneyvahedigeldismile
:roflol::roflol::roflol::roflol: Geçmiş olsun cnm kadın komikmiş yaa :roflol::roflol::roflol:yani kimi insanlar böle diyo üç harflilerimi vardır ne allahım kadın kendinde değil üşütmüş yani hülya rus kadın sen çilli kadın bilmemkim falan filan sizler benim karımsınız diyo delirmiş yani yok ünlülerin isimlerini diyor işte onlardan hamileyim diyo ay dedim bir ara acaba kimi ruhaniler insan kılığına yada başka kılıklara bürünürlermiş ya ay dedim onlara karıştı herhalde dedi deli konuşuyor
Canım ben dört haftadır falan hiç kilo veremedim o yüzden bi kaç kilo eksilsem motivasyon olur diye yapıyorum beş gün sonra normal devam edicem zaten boshayallersmile
aslındA hiç kilolu değilsin. boyun kaç
ooff çok haklısın canım:1no2:sağol canım, seni de aramızda görmek isteriz. bırak mercimeği köfteyi. ya da 2 tane ye isteğin yatışsın. aslında en iyisi hiç yememek.
annem de az önce beni aramış kısır yaptım üstüne bilmem neyli sos döktüm diye anlatıyor. diyet yapan adama anlatılır mı böle şeler. hem de ben çok severdim mercimekli köfteyi ve kısırı. ama artık cazip gelmiyor. şimdilik bu diyette yediklerim bana yeterince haz veriyor. zayıflamak beni artık daha mutlu ediyor.
hergün bir pastanenin önünden geçiyorum. diyete ilk başladığımda pastaları börekleri görünce ağzımın suyu akardı. şimdi ise arkamdan bas bas bağırıyor o pastalar, bana laf atıp ıslık çalıyolar ama ben dönüp bakmıyorum bile. saçlarımı savura savura ilerliyorum kilo verdiğim için daha bir yakışan elbiselerimin içinde...
aannnnnaaam sen uak dur o kadından canım,kapıyı falan açma sakınsüprizzzzzay kızlar sinirlerim çok bozuldu ya bir komşu geldi ay delirmiş ya kadın bana ben senin kocanım bilmemne diyo ay töbe töbe dedim kardeşim telefonu çaldırdı sonra babam geliyor dedi de gitti ayy ödüm koptu kadından ya yediklerine dikkat et sakat çocuk doğuruyorsun dedi bana sen hamilesin dedi aya manyamış offf sirke aldım şimdi sirkelicem heryeri bir boy abdesti alıp okuyayım korktum kadından resmeneyvahedigeldismile
işte bu kızlarrrr opuyorumnanaktan:lepi::hooray::teytey::dance::enbuyukkk:
bu hafta takımlar arasında birinci ve bireyseldede zalimi birinci oldu
hepinizi tebrik ederim
aynı hızla devam kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-27.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?