Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya sorma kardeşim benden çok korktu evi sıkıca kapattı hatta sokak kapısını da kapattı bizim evde kapılar kilitlenmezdi düşün iki kilidide iki kere kitledi

Canım boyum 1,56 falan o yüzden kilolu gösteriyorum bide yüzüm sağolsun tombiş olduğu için şişko sanıyo yüzümü gören

anladım canım. benim de yüzüm zayıf ama vücut o biçim :CüvCüv:

evet canım kesinlikle başla. burda birbirimize destek oluruz. ben buraya girdiğimde daha iradelioluyorum. hava çok güzel çıkıp yürünür. ben eşim olmadığı için 1 yaşındakioğlumu arabasına koydum dün. bizim burası ormanlık. çıktım anayola hızlı hızlı yürüdüm arabayı ittirerek. yokuş aşağılarda koştum, yukarı zorlana zorlana yürüdüm. epey terledim. bugün de yapıcam bakalım bişiler.

amoş istersen göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız gurubuna katıl ben aksadıyordum hep oradan diskalifiye olmayım diye hep yapıyom ha bide bnde onlar gibi inceleyim diye

ayy çok heycanlıyım 2.30da sınav başlıcak dua edin kızlar ya ölcem korkudan pardon heycandan

anladım canım. benim de yüzüm zayıf ama vücut o biçim :CüvCüv:

Ahh ahh o kadar diyet yapıyorum yüzümden gitmiyo şu kilo denen meret :çok üzgünüm:

ılk giden yer kalçalarım oluyo halbuki göbeğimle yüzümden bi gitse ne iyi olur boshayallersmile

ayy çok heycanlıyım 2.30da sınav başlıcak dua edin kızlar ya ölcem korkudan pardon heycandan

Başarılar dilerim cnm opuyorumnanaktanheyecan yapma bildiklerini de unutursun yoksalmaz:

Evet kızlar dün başladığım 5günde 5kilo diyeti ile sabah tartıldığımda 56ya yakın bi rakam gördüm.Benim baskül eskilerden olduğu için gramlı haplarsak 56.300gr gibi gösteriyordu. Bu da motivasyonumu sağladı bugün patates günümle son gaz devam ediyorum

Az sonra bitki çaylarımdan içicem kaydirigubbakcemile2
Sabah bi tane haşlanmış patates yedim yanicokacimcoook

Öğlen ve akşamda aynı şekilde olucak boshayallersmile

slm kızlar....

zalimicim başarılar sınavındaa...benimde 2 30 da sınavım..kaçıncı sınıfı okuyosun tatlım..bende çok heycanlıyım..çok çalıştım bu seferde karıştırmaktan çok korkuyorum..

Kızlar çarşıya gittik annemle yürüyelim dedim.
Çarşıya gelene kadar mahvoldum sonra bi dükkana gittim işim vardı. Halsizlikten ölmek üzereydim şapır şapır terlemeye başladım resmen ter aktı hiç yöle terlememiştim inanamadım.Dükkandan inerken merdivenlerde bayılcak gibiydim dua ederek indim.Hemen bi dükkandan browni aldım yedim ama bana mısın demedi.Otobüse öyle zor bindimki otobüs basamağını çıkarken düşecektim nerdeyse.

Bana yaramadı yani bu diyet kendi kendime nazar değirdim resmen

Yarın normal yiyerek diyet yapıcam bugün ölüyorum sandım yaamafoldumben

kızlar tekrar tebrikler.

meraklı senden istediğim bilgileri vermeden seni takıma alamamki!!!!!!!!!!!

zalimi sonuç listelerinin yayınlandığı topiğe yani benim link olarak verdiğime sonuçlar harici hiçbir mesaj yazılmıyor.biğr daha yazmazsan sevinirim sanırım uyarı alacağız(((((((
listeler ile ilgili tüm yazışmalar paylaşım alanından yapılıyor.
zaten bu haftanın birincisi olarak buraya bu haftaki diyet programını örnek olması açısından yazman gerekiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-16.html

yarışçı kaptan daha önce vermiştim yaa boy kıloyu...

1 80 boy 69 kılo yeterlimi huuuyerimseniben

Ahh ahh o kadar diyet yapıyorum yüzümden gitmiyo şu kilo denen meret :çok üzgünüm:

İlk giden yer kalçalarım oluyo halbuki göbeğimle yüzümden bi gitse ne iyi olur boshayallersmile

alala benim de basenler hiiiiç gitmez

güzelim ben sana demedim mi. hiç sağlıklıdeğil o diyetler. onları yaparken evden çıkmaman lazım.

güzelim ben sana demedim mi. hiç sağlıklıdeğil o diyetler. onları yaparken evden çıkmaman lazım.

Evet cnm yaa seni dinlemedim pişmanım :gitme:

Haftada bi kilo bile verebilsem yeter bana sağlıklı olsun yeterki ölüyorum sandım bugün eyvahedigeldismile

bu hafta kilo vermeme en büyük neden sanırım sandaloz sakızı ve elma sirkesi +yeşil çay içtim 2fincan 6öğün olarak beslendim diyetisyenim verdiği listeye göre diyetimi de yaptım aşşadaki mesajda var 1800 kalorilik genel liste isteğime göre değişiyor tabi ilk hafta meyva az ekmek çoktu ekmeği azaltıp meyvayı çoğalttı metebolizmam iyi çalışıyormuş bunun dışında sporumu düzenli yaptım bir kere paylaşmıştım siz ağır bulmuştunuz onun dışında belediyenin koyduğu spor aletlerinde de hergün spor yaptım böle yani

Son düzenleme:
sabah:3dilim ekmek
domates-salatalık 5 adet zeytin 2dilim ince peynir

ara: 2 porsiyon meyva

öğle:6kaşık sebze yemeği
1.5 su bardağı yoğurt
yağsız salata
3dilim ekmek

ara (2 galeta
1dilim peynir)-
(1,5bardak süt)1 meyva

akşam: et-tavuk-balık 1 köfte kadar
4 kaşık sebze yemeği
3kaşık pirinç pilavı-bulgur pilavı-makarnadan biri
1.5 su bardağı yoğurt
yağsız salata
3 dilim ekmek

ara
1porsiyon meyva
1 bardak süt

ben şeker kullanmadığım için için sütlü tatlı veya 1 top dondurmada olabiliyor ara öğünde 1800 kalorilik bir diyet bana çok yaradı

Son düzenleme:
Evet cnm yaa seni dinlemedim pişmanım :gitme:

Haftada bi kilo bile verebilsem yeter bana sağlıklı olsun yeterki ölüyorum sandım bugün eyvahedigeldismile

neyse sana bişey olmasın da. ben eskiden şok diyet yapardım. hızlı kilo veriyor insan ama saçlarım dökülüyordu, mutsuzdum ve sürekli yorgun ve güçsüzdüm. şu an gerçekten sağlıklı besleniyorum ve bu olumsuz sonuçların hiçbiri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…