Canım boyum 1,56 falan o yüzden kilolu gösteriyorum bide yüzüm sağolsun tombiş olduğu için şişko sanıyo yüzümü gören
ooff çok haklısın canım:1no2:
içimde bir pompa varmış gibi hissediyorum,yemeyince hemen iniyor ama yemeye başlayınca hızla şişiyorum,şu anda görsen karnım balon gibi yine:CüvCüv:bu da benim sinitrmi bozuyo tabii
bugün annem d ededi diyetini bozma emeklerine yazık oluyo ne güzel incecik duruyodun diye..annem bile söylediğine göre hemen yarın yürüyüşlere tekrar başlıyorum:mymeka:
anladım canım. benim de yüzüm zayıf ama vücut o biçim :CüvCüv:
ayy çok heycanlıyım 2.30da sınav başlıcak dua edin kızlar ya ölcem korkudan pardon heycandan
Ahh ahh o kadar diyet yapıyorum yüzümden gitmiyo şu kilo denen meret :çok üzgünüm:
İlk giden yer kalçalarım oluyo halbuki göbeğimle yüzümden bi gitse ne iyi olur boshayallersmile
Kızlar çarşıya gittik annemle yürüyelim dedim.
Çarşıya gelene kadar mahvoldum sonra bi dükkana gittim işim vardı. Halsizlikten ölmek üzereydim şapır şapır terlemeye başladım resmen ter aktı hiç yöle terlememiştim inanamadım.Dükkandan inerken merdivenlerde bayılcak gibiydim dua ederek indim.Hemen bi dükkandan browni aldım yedim ama bana mısın demedi.Otobüse öyle zor bindimki otobüs basamağını çıkarken düşecektim nerdeyse.
Bana yaramadı yani bu diyet kendi kendime nazar değirdim resmen
Yarın normal yiyerek diyet yapıcam bugün ölüyorum sandım yaamafoldumben
güzelim ben sana demedim mi. hiç sağlıklıdeğil o diyetler. onları yaparken evden çıkmaman lazım.
cnm yoğurt diyetini denedinmi
Evet cnm yaa seni dinlemedim pişmanım :gitme:
Haftada bi kilo bile verebilsem yeter bana sağlıklı olsun yeterki ölüyorum sandım bugün eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?