Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ekmek baya çok muş sende. bende bir öğünde 1 dilim. ama herkesin bünyesine göre veriyolar tabi

bugün
sabah
1kk penir
5 zetin
1 dl ekmek
1 tk reçel
2 tomtes
şekersiz ve kremasız kafe

ara
5 etiform mukavva
1 sb ayran
1 elma

ölen
2 yumurta 3-4 dilim sucuk
1 çb yourt
1 dl ekmeka
salata

ara
1 sb ayran
5 etivorm
3 kayısı

akşam
8 kaşık kabak
1 dl ekmek
1 sb yourt
salata

ara
2 meyve
1 cocacola zero (Yüzüklerin Efendisi Kral'ın Dönüşünü izlerken)

Aslında bu diyette çok hoşuma gitti cnm bunu da yapabilirim belki yarın.

Evet cnm en iyisi sağlıklı beslenmek yoksa sağlığımızdan olucaz Allah korusuneyvahedigeldismile

merhaba kızlar ben anneme geldim bi hafta kalıcam burda.dikkat etmeye çalışıyorum ama annemdeyim ne kadar edebilirim bilmiyorum artık.burda baskülde yok bildiririm yapamam sanırım ayçimin beni aynı geçermisin canım bu hafta.hepinizi öptüm dikkat edin kızlar mamalara.ben çok sık giremem bu bi hafta ama arada uğramaya çalışırım artık.

ok ayşegülcüm
bu hafta aynı geçerim ama bak haftaya + kilo ile gelmek yok tamam mı?yerimseniben

kaptan burayamı yazacaktım yani doğru yeremi yazdım yani

listeyi diyetisyenim verdi dokuz eylülde ferya hanım

ekmek baya çok muş sende. bende bir öğünde 1 dilim. ama herkesin bünyesine göre veriyolar tabi

ewet cnm ilkten bende ne bu böle falan dedim hani galetada bir dilim ekmek biliyorsun istersen ekmek peynir süt meyve ye ister galeta2 tane peynir süt meyve verdi metebolizma hızıma baktı tüm kan tahlillerime baktı öyle verdi:icecream:

yaş kaç zalimi

ok ayşegülcüm
bu hafta aynı geçerim ama bak haftaya + kilo ile gelmek yok tamam mı?yerimseniben

yok canım ne artısı.kılo vermeyi kafaya koydum..sporada başladım..yürüyüşü yapıyodum zaten..sporada gidiyorum.benim vermem çok kolay olucak.evlenmeden önce voleybolcuydum diyorum çünki şimdi bıraktım.yazları yüzme dersi veriyodum..ankaraya geldik herşeyden mahrum kaldım eve kapandım çok kötü oldum yaaaboshayallersmile

Merhaba kızlar bugün sağlıklı bir diyete başladım.

Yediğim herşeyi kendim ayarlamayı düşünüyorum. İnşallah haftaya 56kilo olabilirim hihoyyyt

Günlük yaptım kendime oraya yazacağım için herşeyi daha dikkatli olmaya çalışıyorum.Aslında yöneticilere söylesek günlük bölümü olsa herkes diyet günlüğünü yapabilse daha iyi olurdu bayanssulusmile

Of yaa ben günüdür hiç dikkat etmiyorum,
Karnım günde şişti yediklrimi yazmaya utanıyorum...
Neyse yazam bari eleştirin benii..
Sabah, kıymalı yumurta 2 dilim ekmek,
Öğle:hamburger , kola
Akşam:1.5 alabalık kızarmış((( yanında salata
arada bir muz..

Bu sabahta 3 tane çiğ börek yedim neyse bugün telafi ederim artık...

Son düzenleme:

neler var menünde yaz bakalım.

dünkü balığı kızartmak dışında bir yanlış göremedim ben. bugünse çiğ börekleri löp löp yutmuşsun :1no2:

dünkü balığı kızartmak dışında bir yanlış göremedim ben. bugünse çiğ börekleri löp löp yutmuşsun :1no2:

Evet canım malsefki öyle,
Dayanamadım aslında 1 tane yiycem diye düşünüyordum ama malesefki 3 tane lüplettim..
Şu saat oldu sadece 1 fincan türk kahvesi, salatalıkve domates söğüş yaptım onu yedim öğleyi böyle geçiştirmeyi düşünüyorum
ardada 1 adet elma yiycem

neler var menünde yaz bakalım.

Bu sabah uyandığımda önce bi tane kuru incir yedim bir bardak su içtim.

Kahvaltıda

1 dilim kepekli ekmek,
domates,
çok az peynir,
2 zeytin,
ayrıca annem patetes salatası yapmış iki çatal aldım,
bide bolcaa tere ve roka karışımı yeşillik yedim

Saat 10,30 gibi belime inceltici yağ sürüp streç filmle sardım.Şuan hala duruyo.
Ayrıca az önce karnım acıktı ara öğün olarak da bir bardak süt içtim(yarım yağlı) :içelim:

Az önce öğle yemeğimi yedim şu şekilde:

4tane küçük inegöl köfte(ikisi bi tane yapcak kadar küçük)
2yemek kaşığı pilav
2yemek kaşığı yoğurt
1,5 dilim kepekli ince dilim ekmek
Salata

Az sonra yürüyüşe çıkacağım 1saat kadar yürürüm herhalde

Şimdilik bu kadar canm kaydirigubbakcemile5

Diyet Listem şu şekilde cnm

Yada yerine / işareti koydum

Sabah:
2kibrit kutusu kadar peynir/bi kibrit kutusu peynir ve bi yumurta
5adet zeytin/2-3 ceviz/5-6 fındık/5-6 badem
3ince dilim ekmek(kepekli)
şekersiz çay
yağsız domates,salatalık yeşillik,serbest.

Ara:

1 porsiyon meyve
1,5 su bardağı süt veya yoğurt

Öğle:

3 köfte kadar et/tavuk/balık/3 kk peynir/12 yk kuru baklagil yemeği
2yk pilav veya makarna
2 ince dilim ekmek
1 sb yoğurt/ 1sb ayran /cacık

Ara:

1 porsiyon meyve
1/2 sb süt veya yoğurt

Akşam:

8yk sebze yemeği(susuz)
1kase çorba
3ince dilim ekmek
yağsız salata veya yeşillik

Ara:

2 porsiyon meyve
1su bar süt/yoğurt
ara
1porsiyon meyva
1 bardak süt

Gün içinde 2LT su içilecek

Sence nasıl iyi mi?

bence çok iyi. benimkine benziyor ama sende ekmek daha fazla. aslında senin diyet zaliminin diyetine benziyor. benimkinde her öğünde 1 dilim kepek ekmeğine izin var. eğer 2 kaşık pilav ya da makarna yiyorsam hiç ekmek yemiyorum. senin metabolizman hızlıysa yakarsın o ekmekleri:) ben yaşlı ve evliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…