Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim bugünkü menüm

sabah
1kk peynir
1 dl ekmek
4 zeytin
1 tk reçel
salata
sade nesfake

ara
1 sb ayran
5 etiform
1 muz

öğlen
8 kaşık sulu patates yemei
1 kk peynir
1 sb yoğurt

ara
1 elma
5 etiform
1 sb ayran

aşkam
3 parça haşlanmış tavuk
2 yk makarna
1 çb yoğurt
salata

ara
2 meyve

herhangı bısey yapmana gerek yok ama tatılde oldugumu bılıuyodun (kı daha oncede belırttım )buna baya kızdım

aman herneyse son kılomu ogrenmek ıstersen 68 hadı eyvallah kızlar zaten benım sıze ıhtıyacım yokmus

yarıscı bak bu mesajı 04/03/2010 saat 17.56 da yazmısım bunları yazıyorum cunku madem kaptansın madem bıseylerı organıze edıyon yonetıyon eylemlerını tutarlı yap yada yapmaya calıs

defalarca uyardım yazmıssın kac meaj attın cıcım attıgın hepı topu 1 tane konuyu foruma tasıddım cunku kendını haklı cıkarmana bıde gayet lakayıt napabılrıım bılmıyorum demene acayıp kızdım takımın senın olsun ama geregını yapmak durumundasın

Bende o kadar yemiyorum ekmeği fazla geliyor çünkü.

Ayrıca diyet günlüğüme de yazıyorum ablacım temel olarak uyuyorum ama ekmek konusunda bende fazla yiyemiyorum olumunekankayizsmile

Öncelikle tebrik ederim gayet güzel kilo vermişsin,
Yalnız benim size ihtiyacım yokmuş diyerek ne demeye çalıştın anlamadım, Burda birbirimizi motive etmeye çalışıoruz, valla kendi adıma benim burdaki herkese ihtiyacım var.
Birde insanlık hali yarışçı mesajını görmemiş olabilir, tek uğraştığı zaman ayırdığı yer burasıda değil, burdan belli bir ücret yada başka menfi karşılık görerekte yapmıyor bu işi, saolsun bize burda kendi isteğiyle kaptanlık yapıyor..Ayrıca özel mesajda atabilirdin bende bi önceki takımda ayrılmak istediğimi önce topice sonrada kaptanıma özel mesaj atarak bildirdim olması gerekende bu bence, yoksa mesajlar atlanılmış olabilir, keşke mesajında daha ılımlı olsaydın, kızmanı gerektirecek bi durum yoktu aslında....

çok kırıldım fatot bende defalarca fatot nerdeki özledim falan yazıyordum o zmn bizleri önemsemiyorsunki bu takıma ihtiyacım yokmuş diyorsunn moralim bozuldu güzel bir günün sonunda sayfada seni görünce aa fatot gelmiş deyip gülümsemiştim demekki her zamanki gibi bir insana daha gereğinden fazla değer vermişim

katılıyorum sana canım çok doğru görüşlerde bulunmuşsun bu arada 5:15 te çıktım yürümeye bir saati hızlı diğeri 1buçuk saat biraz daha normalden az hızlı yürüş yaptım 350 oklava çevirme yaptım ve 150 mekik yaptım az önce eve girdim

Sabah:3 tane çiğbörek,salatalık domates,
arada türk kahvesi, domates, salatalık
öğle : 5 kaşık ıspanak yemeği, ve salata
Akşam, 1 kase çorba, 4 kaşık makarna bir kasede yoğurt..
Arada meyve yiyeceğim(çilek ve 1 adet elma)

Süpersin hayatım, maşallahın var alkisalkisalkis

Bende o kadar yemiyorum ekmeği fazla geliyor çünkü.

Ayrıca diyet günlüğüme de yazıyorum ablacım temel olarak uyuyorum ama ekmek konusunda bende fazla yiyemiyorum olumunekankayizsmile

aferim kardeş. bu diyet daha kalıcı kilo verdirir. öbürkü neydi öyle.

hımıyı demısınız hos demısınızde ben 1 ay yokum demısım dıskalıfıye bılem su bu hıc hos seyler degıl he ayrıca bı gorev yapıyosanız bazı seyler mazaret kabul etmez ıs hayatı boyledır en azındna ha bıde ıllakı her eylemın karsılıgı para degıldır

hım dıskalıfıye vs edılırken benım ne kadar kırıldıgımı dusunenız oldumu benım cumlemı elestıryosunuz zalımı uzerıne alınacak bısey yok bu benım yarıscıya yazdım bı not du 1 ay dedık 1 ayda geldık yanlıslar mazaret kabul etmez kusura bakmayın

kaptanın gözünden kaçmış olabilir insanlık hali fatotcum.tekrar takıma alabilir belki kaptanımız
70.2 oldum kızlar
zalimi tebrik ederim canım süpersin

off dün çok kötü oldum ya önceki gündende uykusuzdum dünde erken kalkmıştım saat 9dan 11e kadar kıvrandım uyumıcam diye 11de yattım annem bir kağıdı kaybetmş yarım saatte onu aradık ama bayılcaktım artık sabah annem diyo yatar yatmaz uyuyanı ilk defa görüyorum

kizlar 1nci olmussuunuz tebrik ederimm..

zalimi bireyselde birinci olmus deilmi.. yanlis hatirlamiyorum
:lepi:

bunlar sizin icin.

bugün patates günüm 5gün5kilo diyetine başladım merakımdan

metebolizma testi var diyet sayfalarından birinde 3 puanla metabolizmam hızlı çıktı

sandalozumu yedim ve sirkeli suyumu içtim

Sabah, 1 adet yumurta, 1 adet yeşil soğan,1 yeşil biber ve bi kaç dal maydonosla yumurrta salatsı yaptım, içine bol kırmızı biber attım, azcıkta tuz koydum 2 dilim ekmek ve şekersiz çayla tükettim
Arada türk kahvesi ve 1 adet elma yedim..
Öğle: sadece 1 kase çorba ve salata yiycem şimdi..

patates koydum şimdi tansiyonum düşmesin diye yicem ama daha acıkmadım ılık su içiyorum ekmek niyetine gidiyor doyuruyor beni

en son 19 martta fatotla olan yazışmamız.şimdi diğer yazılara cevap verebilirm ama önce takım arkadaşlarımın bunları görmesini istedim.

fatot kullanıcısından alıntı
kaptanım nasılsın

bu aralar paylasımda bulunamıyorum kızmıyosun dımı bana canım

bıde yuzum yok aslında 2 kılo aldım bıde ustune grıp oldum off sen ne guzel 72 lere ınmıssın o dedıgın karıısm ne sabahları ıctıgın merak ettım

fatot merhaba canım

ben seni tatilde diye biliyordum
paylaşım belki yapamazsın ama lütfen cuma günleri kilonu bildir.
bu aralar cumaları aynı geçtiğim kişilerin sayısı fazla.bu durumdan takımda etkileniyor.
sabahları içtiğim şey hani daha önce tarifini verdiğim elmalı çay metabolizma hızlandırıcı.
3 elma+1 limon 4 e böl
1 y.k.tane karabiber
1 kabuk tarçın
5 karanfil
3 litre suda kaynat süz
2-3 de bitir.

bu haftada aynı gecelım benım kılomu hem reglı donemım hemde kılo aldım tatılde 2 kılo fazla gozukuyom canım takım ıyce benden etkılenecek haftaya tam kılomu yazrız nolur kusura bakmayın hıc hesepta olmayan seyler oldu hepınızı cok ozledım

haftaya cuma telafı edıcem kaptanım sana ozelden yazarım yıne paylasım yapmaya yuzum yokkk

--------------------------------------------------------------------------------

selam kızlar... ben haftasonu yine diyetim dışına çıktım çok pişman hissediyorum kendimi.. ama haftaiçi toparlıycam tabi...

medusa senin diyet listenle ben tıkabasa doyarım sanırım. ben onun yarısı kadar yiyorum ama yine veremiyorum kilo mesala sabah bir dilim ekmek, biraz kaşar ve yumurta yedim. öğlen de sadece yarım tabak et sote (susuz) ve salata yedim, bir dilim kepek ekmeğiyle. akşam da yine tek çeşit yemek ve salata yiyecem. çok yemiyorum aslında ama vermem çok zor oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…