yarıscı ben 1 ay kadar ızın rıca edıcem canım sadce cuma gunlerı kılo bıldırımı yapacagım oda yapabılırsem tabe eger yapamazsam eskı kılomu kayda gecersıznız tatılle cıkıyorum da kusura bakmayın optum hepnızııı
bence çok iyi. benimkine benziyor ama sende ekmek daha fazla. aslında senin diyet zaliminin diyetine benziyor. benimkinde her öğünde 1 dilim kepek ekmeğine izin var. eğer 2 kaşık pilav ya da makarna yiyorsam hiç ekmek yemiyorum. senin metabolizman hızlıysa yakarsın o ekmekleri:) ben yaşlı ve evliyim.
herhangı bısey yapmana gerek yok ama tatılde oldugumu bılıuyodun (kı daha oncede belırttım )buna baya kızdım
aman herneyse son kılomu ogrenmek ıstersen 68 hadı eyvallah kızlar zaten benım sıze ıhtıyacım yokmus
Öncelikle tebrik ederim gayet güzel kilo vermişsin,
Yalnız benim size ihtiyacım yokmuş diyerek ne demeye çalıştın anlamadım, Burda birbirimizi motive etmeye çalışıoruz, valla kendi adıma benim burdaki herkese ihtiyacım var.
Birde insanlık hali yarışçı mesajını görmemiş olabilir, tek uğraştığı zaman ayırdığı yer burasıda değil, burdan belli bir ücret yada başka menfi karşılık görerekte yapmıyor bu işi, saolsun bize burda kendi isteğiyle kaptanlık yapıyor..Ayrıca özel mesajda atabilirdin bende bi önceki takımda ayrılmak istediğimi önce topice sonrada kaptanıma özel mesaj atarak bildirdim olması gerekende bu bence, yoksa mesajlar atlanılmış olabilir, keşke mesajında daha ılımlı olsaydın, kızmanı gerektirecek bi durum yoktu aslında....
katılıyorum sana canım çok doğru görüşlerde bulunmuşsun bu arada 5:15 te çıktım yürümeye bir saati hızlı diğeri 1buçuk saat biraz daha normalden az hızlı yürüş yaptım 350 oklava çevirme yaptım ve 150 mekik yaptım az önce eve girdim
Bende o kadar yemiyorum ekmeği fazla geliyor çünkü.
Ayrıca diyet günlüğüme de yazıyorum ablacım temel olarak uyuyorum ama ekmek konusunda bende fazla yiyemiyorum olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?