meraklı eğer bu hafta listede yer almak istiyorsan lütfen kendini listeye ekle.
listede olmak istediğini söyledin ama buralara pek uğramıyorsun.
hepinizin benim gibi hevesi kaçtı galiba
ama bu noktaya gelipte burada bırakmak yok kızlar
eğer sizlerde böyle yaparsınız ben bu takımı toparlayamam.
Pregant, aysbar tebrikler kızlar..
Sabah: tost ve şekrsiz çay,
arada,1 adet yeşil elma,
Öğle: mantar sote, yarım kase yoğurt ve salata
akşam:5 kaşık makarna, 1 kase çorba ve salata..
sağol canım inşallah.. grup hangi saatlerde hareketli olur genelde. bana biraz bilgi verir misin.. Ben akşamları çok rahat girebiliyorum bunun dışında haftanın belli günleri işe gitmek zorundayım, eger gündüzleri online olunan bir grupsa 7. takım çok üzülürüm doğrusu..
ya kızlar ben öyle şeyler yedimki almadığım için göbek atıyorum takımımızın birinci olmasını yine çok isterdim umarım birinci oluruz
hoşgeldin canım. yarışçıyla konuştun mu? seni takıma kabul etti mi? öncelikle onunla görüşmen gerekiyor. kaptan o. ayrıca herkes müsait olduğunda giriyor gündüz ya da akşam diye bir sınırlama yok. ben de akşamları daha çok giriyorum mesela. bol bol paylaşım yapmak birkural burdaaslında
aslında bilmiyorum ben de ..sadece mesaj olarak davet etmişti.. bu yeterli mi bilmiyorum.Aslında keşke ögrenebilsem cünkü 2. takım kaptanı mesaj atmış. Bu hafta başlamak isterim burada ya da kabul edilmezse 2. takımda.
hmm umarım seni kabul eder canım. çünkü diyetisyene gidiyorsan kilon da çok olduğu için son sürat verirsin ve takımı 1. yaparsın :)
sana yazdığı mesajı gördüm canım. bizim burada en büyük sorunumuz devamsızlık. haber vermeme. yani kurallara uymama. takıma yeni biri giriyor, 3 gün sonra bırakıp gidiyor ya da haber vermeden paylaşımda bulunmamaya başlıyor. biz bundan şikayetçiyiz. kaptan da bunun sözünü almak ister önce sanırım.
inşallah..
ben gecen hafta 1.700 gr verdim. sadece dikkat ederek. bu hafta da diyetisyenin verdiği listeyi uyguladım ve sabah aç karna ılık 1 bardak suya 1 limon sıktım ve gece yatmadan önce de elma sirkesi bal su formülünü.. Vakit buldukça da mekik çektim. Bu hafta çok iyi yürüyüş yapamadım. Gecen hafta 6 gün 45 dk yürüdüm. bu hafta yağmurlu hava vs. derken 3 gün yürüyebildim yalnızca..
Ben bu konuda sıkıntı çıkarmayacağımı düşünüyorum. Tabi takdir sizlerin olacak, birbirimize alışırsak, güzel bir ilişki kurarsak fırsat oluşturdugum her vakit burada olmak isterim.. Ben cünkü uzun zamandır kk dayım aslında. Bu üyeliğimi yeni aldım, eski ismimin görünmesini istemiyorum artık..
Sözün özü benim derdim iyi bir takım, beni motive edecek, yönlendirebilecek ekip arkadaşları..
**** 7.TAKIM 151 .ETAP ****
yarisci (71,0 /
ebtuna (69.5 /
pregant (82,5 / 81,0 / 1,5 / 1,81%
zalimi (84,3 / 84,3 / 0,00 / 0,00%)
meral (62.3 /
medusa (57.0 /üyeliğini sildirdi
cigdem83(58,0 /58,0/0,00/0,00%)
genciza(60,5 /
aysbar(70,6 /70,0/ 0,6 / 0,85 % )
7.TAKIM TOPLAM KıLO ( 558,7 /
selam arkadaşlar
nerden ve nasıl başlasam bilemiyorum ama sunu çok iyi biliyorum ki artık kilo vermek istiyorum. diyetisyene de başladım ve artık 105.7 ile başladığım bu diyetin seyri nasıl olacak.. lütfen biri bana proseduru ve neyin nasıl oldugunu izah etsin zira bu konuda çok yabancıyım :)
evet evet. doğum sonrası kilolarım. gerci ben doğumdan sonra acaip kilo aldım. 98 ile hamile kalıp 102 ile doğum yapptım.. doğum sonrası 93 kg a düşmüştüm hemen. ama emzirirken 3. aydan sonra deli gibi hızla kilo almaya başladım.. şu an itibariyle de 105 kgdayım malesef..
2008 aralık annesiyim:) 16 aylık bir kızım var..Artıksağlıklı bir insan olmak istiyorum. Ayrıca kızımın şişman bir annesi olsun da istemiyorum. İnşallah başarabilirim..
Ayrıca yarın sabah işte olacağımdan online olamayacağım malesef. Takım kaptanımıza kısaca kendimi tanıtmak isterim..
81 doğumluyum. Âralık 2008 annesiyim. 5 yıllık evliyim.. 175 boyum var..
Evlendiğimde 70 kgdım.. evlilik ve huzurla birlikte ben de bir güzel kilo aldım durdum.. Ve hamilelikle birlikte 3 rakamlı kiloları gördüm malesef.. Doğumdan hemen sonra 93 kg a düştüm fakat tekrar 100 lü kilolara geri çıkmam zor olmadı.. Artık kilolarımdan ciddi rahatsızlık duymaya başlamıştım..Önce tıp fakültesinde bir profosore gittik. endokrinoloji uzmanı. Tüm tahlillerim yapıldı ve insülin direncine bakıldı. Hormonlar kan vs. temiz çıktı da insülin direncim biraz sınırda çıktı.. Bana bir ilaç verebileceğini yalnız emzirirken kullanamayacağımı söyledi. Eger sakınca görmezseniz adını verebilirim sonra.. Ben emzirdiğimden en azından 5 ay kadar ilaçsız diyet yapmamı önerdi. Eger olumlu cevap alamazsam emzirmeyi bırakıp ilaca başlamamı tavsiye etti. İnsülin direnci çok kötü bişeymiş. Vücut alınan bir fındıgı bile depolamaya çalışırmış. Oyüzden diyet ve özellikle spor çok çnemliymiş. Beni bu vesile ile bir beslenme uzmanına yünlendirdi. Ben pek pozitif elektrik alamadım diyetisyen hanımdan, bakalım zaman ne gösterecek.. Bu c.tesi göreceğiz yeni liste verecek mi, fikirleri neler...
Benim hakkımda ögrenmek istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım.. Takıma girip girmediğimi ögrenmek ve bir an önce yarışa katılmak için can atıyorum doğrusu.. Hiç tarzım değil aslında ben bile kendime şaşıyorum ama acaip gaza geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?