Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım aksine ben fazlasıyla hevesliyim burda kalmaya. neden hevesimiz kaçsın ki? ayrıca zaten takıma girmek isteyen çok kişi olur. sen kendini neden yoruyorsun ki. paylaşım yapmamak diskalifiye olmayı kabul etmek demektir. bence takımdan çıkar böyle kişileri.

Pregant, aysbar tebrikler kızlar..
Sabah: tost ve şekrsiz çay,
arada,1 adet yeşil elma,
Öğle: mantar sote, yarım kase yoğurt ve salata
akşam:5 kaşık makarna, 1 kase çorba ve salata..

sağol güzelim. sen naptın cuma sabah tartılıcan dimi?

paylaşımsa istediğiniz ben online oldugun süre boyunca size laf yetiştiririm merak etmeyin. motivasyonsa motivasyon da veririm ayrıca diyetisyene gitsem de açıkçası takıma girmeyi motivasyon sebebi ile çok arzuladım.. inşallah da bu sefer çok azimliyim.. Gerci bu sefer dediğime bakmayın ilk profosyonel diyet tecrübem olacak..
Diyetim kaç kalorilik hiç bilgim yok. diyetisyene acaip kıl olmuş durumdayım.. Anlaşamayacağımızı düşünüyorum malesef. Ama isterseniz çok da teferruat yok yazabilirim..
ısmim de peri şimdilik Sakın güvensizlik olarak algılanmasın açıkça yazmamam lütfen, önce bir foruma alışmalıyım..

hoşgeldin canım. yarışçıyla konuştun mu? seni takıma kabul etti mi? öncelikle onunla görüşmen gerekiyor. kaptan o. ayrıca herkes müsait olduğunda giriyor gündüz ya da akşam diye bir sınırlama yok. ben de akşamları daha çok giriyorum mesela. bol bol paylaşım yapmak birkural burdaaslında

ya kızlar ben öyle şeyler yedimki almadığım için göbek atıyorum takımımızın birinci olmasını yine çok isterdim umarım birinci oluruz

güzelim sen diyetisyene gitmiyor muydun? onun böyle bir diyeti vermeyeceği kesin. hem ne yedin ki?

aslında bilmiyorum ben de ..sadece mesaj olarak davet etmişti.. bu yeterli mi bilmiyorum.Aslında keşke ögrenebilsem cünkü 2. takım kaptanı mesaj atmış. Bu hafta başlamak isterim burada ya da kabul edilmezse 2. takımda.

hmm umarım seni kabul eder canım. çünkü diyetisyene gidiyorsan kilon da çok olduğu için son sürat verirsin ve takımı 1. yaparsın :)

sana yazdığı mesajı gördüm canım. bizim burada en büyük sorunumuz devamsızlık. haber vermeme. yani kurallara uymama. takıma yeni biri giriyor, 3 gün sonra bırakıp gidiyor ya da haber vermeden paylaşımda bulunmamaya başlıyor. biz bundan şikayetçiyiz. kaptan da bunun sözünü almak ister önce sanırım.

hmm umarım seni kabul eder canım. çünkü diyetisyene gidiyorsan kilon da çok olduğu için son sürat verirsin ve takımı 1. yaparsın :)

inşallah..

ben gecen hafta 1.700 gr verdim. sadece dikkat ederek. bu hafta da diyetisyenin verdiği listeyi uyguladım ve sabah aç karna ılık 1 bardak suya 1 limon sıktım ve gece yatmadan önce de elma sirkesi bal su formülünü.. Vakit buldukça da mekik çektim. Bu hafta çok iyi yürüyüş yapamadım. Gecen hafta 6 gün 45 dk yürüdüm. bu hafta yağmurlu hava vs. derken 3 gün yürüyebildim yalnızca..

Ben bu konuda sıkıntı çıkarmayacağımı düşünüyorum. Tabi takdir sizlerin olacak, birbirimize alışırsak, güzel bir ilişki kurarsak fırsat oluşturdugum her vakit burada olmak isterim.. Ben cünkü uzun zamandır kk dayım aslında. Bu üyeliğimi yeni aldım, eski ismimin görünmesini istemiyorum artık..
Sözün özü benim derdim iyi bir takım, beni motive edecek, yönlendirebilecek ekip arkadaşları..

oooo süpersin. doğum sonrası kiloları sanırım. ben de doğum kilolarımı atmaya çalışıyorum diyetisyen ve sporla

o zaman doğru yerdesin canım

evet evet. doğum sonrası kilolarım. gerci ben doğumdan sonra acaip kilo aldım. 98 ile hamile kalıp 102 ile doğum yapptım.. doğum sonrası 93 kg a düşmüştüm hemen. ama emzirirken 3. aydan sonra deli gibi hızla kilo almaya başladım.. şu an itibariyle de 105 kgdayım malesef..
2008 aralık annesiyim:) 16 aylık bir kızım var..Artıksağlıklı bir insan olmak istiyorum. Ayrıca kızımın şişman bir annesi olsun da istemiyorum. ınşallah başarabilirim..

Ayrıca yarın sabah işte olacağımdan online olamayacağım malesef. Takım kaptanımıza kısaca kendimi tanıtmak isterim..
81 doğumluyum. Âralık 2008 annesiyim. 5 yıllık evliyim.. 175 boyum var..
Evlendiğimde 70 kgdım.. evlilik ve huzurla birlikte ben de bir güzel kilo aldım durdum.. Ve hamilelikle birlikte 3 rakamlı kiloları gördüm malesef.. Doğumdan hemen sonra 93 kg a düştüm fakat tekrar 100 lü kilolara geri çıkmam zor olmadı.. Artık kilolarımdan ciddi rahatsızlık duymaya başlamıştım..Önce tıp fakültesinde bir profosore gittik. endokrinoloji uzmanı. Tüm tahlillerim yapıldı ve insülin direncine bakıldı. Hormonlar kan vs. temiz çıktı da insülin direncim biraz sınırda çıktı.. Bana bir ilaç verebileceğini yalnız emzirirken kullanamayacağımı söyledi. Eger sakınca görmezseniz adını verebilirim sonra.. Ben emzirdiğimden en azından 5 ay kadar ilaçsız diyet yapmamı önerdi. Eger olumlu cevap alamazsam emzirmeyi bırakıp ilaca başlamamı tavsiye etti. ınsülin direnci çok kötü bişeymiş. Vücut alınan bir fındıgı bile depolamaya çalışırmış. Oyüzden diyet ve özellikle spor çok çnemliymiş. Beni bu vesile ile bir beslenme uzmanına yünlendirdi. Ben pek pozitif elektrik alamadım diyetisyen hanımdan, bakalım zaman ne gösterecek.. Bu c.tesi göreceğiz yeni liste verecek mi, fikirleri neler...
Benim hakkımda ögrenmek istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım.. Takıma girip girmediğimi ögrenmek ve bir an önce yarışa katılmak için can atıyorum doğrusu.. Hiç tarzım değil aslında ben bile kendime şaşıyorum ama acaip gaza geldim..

periperi canım kaptanım seni mutlaka takıma alsın.bu grubun paylaşıma ihtiyacı var.dünden beri kimse doğru dürüst uğramıyor.nerdeyse bu aralar benimde pek hevesim kalmadı gibi.bu takıma canlılık getireceğinden eminim.
bende hipotroid hastasıyım tsh normal değerlerde ama yinede kilo verimi çok zor oluyorinsülin direnci demek o kadar önemli.merak ettim şu ilacın adını.bildiklerini paylaşırsan seviniriz.

Bu hafta kilo veremedim malesef,bilmiyorumkismile
Peripericim, umarım alınırsın takıma, zaman farketmiyor yeterki paylaşımın olsun...

peri hoşgeldin takımımıza.a.s.

ben sormadan sen herşeyi anlatmışsın teşekkür ederim.

burada birbirimizi motive edeceğimize eminim.

şuanda takımda gördüğün arkadaşlarım hepside çok iyidir.bu hafta olmasada süper bir motivasyon ve paylaşımız var.bu paylaşımın içinde senide göreceğimiz için sevindim.çünkü bu hırsın bizede motivasyon sağlayacak.

bende 2008 ağustos annesiyim ve bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum:)))))))

bilgilerini not aldım haftaya takımda olursun.birazdan sana takım kurallarımızı yazayım eğer kurallar ile ilgili uygulayamayacğın birşey olursa konuşalım.sonrasında habersiz gitmeler olmasın.

hadi bakalım kolay gelsin bol kilo vermeler:)))))))hihoyyytkaydirigubbakcemile2

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLıLER HARıÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENıLENLER ıÇıLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENıN KIRICI OLMAMAK KOŞULU ıLE BıRBıRıNı YEDıJKLERı VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTıRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENı ÜYENıN 1 HAFTA DENEME SÜRESı VARDIR YETERLı GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BıLDıRıM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇıLıR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKıLıDıR.
8)CUMA SABAHI LıSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LıSTEYE HERKES LıSTE RENGıNı DEĞıŞTıRMEDEN KıLOSUNU YAZMALI VE GEREKLı HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BıTEN LıSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BıR TAKIM O HAFTANIN ıNCELEMESıNı YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BıR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LıSTELERıNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GıRMıŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTıDıR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERıNE GETıREMEYECEK
OLANLAR TAKIM ıÇERıNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELıRTSıN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR ıÇıN CEZA SıSTEMı VARDIR.HER ÜYE ıLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHıPTıR
MAZERETSıZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSıZ CUMA GÜNÜ KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KıLO BıLDıRıMıNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DıĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDıCE EDıCı DAVRANIŞLAR SERGıLEME 2 PUAN
1 AY ıÇıNDE O AYKı BAŞLANDIÇ KıLOSUNUN %1 ıNı VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERıNıDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KıLO VERıLıR DıYE FıKıR
ALIŞVERıŞıNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DıSKALıFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

**** 7.TAKIM 151 .ETAP ****

yarisci (71,0 /71,0 /0,0 /0,00% )
ebtuna (69.5 /
pregant (82,5 / 81,0 / 1,5 / 1,81%)
zalimi (84,3 / 84,3 / 0,00 / 0,00%)
meral (62.3 /
medusa (57.0 /üyeliğini sildirdi
cigdem83(58,0 /58,0/0,00/0,00%)
genciza(60,5 /
aysbar(70,6 /70,0/ 0,6 / 0,85 % )

7.TAKIM TOPLAM KıLO ( 558,7 /

günaydin kizlar,

yarisci canim sebnem öglene kadar yokum ögleden sonrada gelmeyebilirm dedi dün listeyle ben ilgilenicektim ama benimde doktor isim cikti kayinperderi doktora götürmem gerek eger gelemessem sen halledermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…