Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

lahana yağı mı ilginç kokusu varmı yani yıkanıncada kalanlar var kokusunun

bu arada sabah ne yedimi yazdımmı bilmiyorum gerçi sabah dedildi ama saat 11buçuktu kalktım sirkeli ılık suyumu içtim patlıcan közledim üzerine limon bide maydanozllu sarmısaklı domates kavurması

merhabalar arkadaşlar
umarım yeriniz vardır ..ben daha önce ikinci takımdaydım fakat gitikçe takımın motivasyonu bozuldu öyle gün olduki benden başka giren yazan paylaşımda bulunan olmadı sonra iki kaldı ve takım kapatıldı sagolsun silvia takım kaptanımız çok çaba harcadı ama olmadı ..
ordan çıktıktan sonra 86 kiloya kadar çıktım ..sonra özel bi sistem sayesinde72 kiloya düştüm 14 kilo verdim toplamda 2 ay gibi bi süre içerisinde ve son bir aydır 4 kilo aldım biraz hayatım degişti taşındım vs d,ikkat edemedim ama şimdi burdan yeniden sizlerle beraber bildiklerimi uyguladıklarımı paylaşarak devam etmek istiyorum bakalım başarılı olabilecekmiyiz hep beraber ...ben bunu başardım ve ihşallh hedefim olan 65 i temmuza kadar görmek istiyorum..şu anda 76 kiloyum..ben sadece saat 4 den sonra girebiliyorum çünkü işten o satte geliyorum günlük tüketimimi akşam yazabilirim tek istedgim dayanışmanın ve paylaşımın oldugu bi yer ..önceki takımımda çok iyi arkadaşlıklar kurduk fdakat motivasyon bi kere g,ttimi bi dha toparlanmıyor ..hepinizi çok öpüyorum sev
giler..

nefis bir patlıcan yemeği yaptım patlıcan domates pataes koydum pişti patateslerini bırakıp kendini yedim yağsız tuzsuz yemeye alışıyorum galiba oldukçada enejiğim bugün aybars iyi dileklerin için teşekkür ederim verdiğim gerçekten adayım bu hafta birinci olmaya çünkü oldukça ciddi uyguluyoorum diyetimi 3kere bozduktan sonra metabolizmamda bana destek olursa vereceğim yeşil çay içiyorum güün içinde kekik suyu kendim hazırlayıp az kekikle onu içeceğim sarmısak yutuyorum sporuma çıkamadım bugün anneme hadiliyorum tek çıkamam evden

hoşgeldin canım

yerimiz var
bukadar hırslı ve paylaşımcı olacaksan seve seve seni takıma kabul ederiz.
bu hafta başla cumaya listede olabilirsin

boyunuda yazarsan sevinirim listeye işlemem lazım yerimseniben

hoşgeldin nalan kaptanızımz gelince karar verir alıp almayacağına boluk varmıki acababilmiyorumkismile

aa yazmış zaten bende istiyordum ne yalan söyleyim paylaşımı seven bir arkadaş

aklinialirimsmilevereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbunlar sana ayçincim

eet ya toplancaz ya toparlancaz başka çaresi yok

hadi heeeeeey herkesi paylaşıma davet ediyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yerimseniben

hoşgeldin canım

yerimiz var
bukadar hırslı ve paylaşımcı olacaksan seve seve seni takıma kabul ederiz.
bu hafta başla cumaya listede olabilirsin

boyunuda yazarsan sevinirim listeye işlemem lazım yerimseniben

aa yazmış zaten bende istiyordum ne yalan söyleyim paylaşımı seven bir arkadaş

a.s.a.s.
tamam arkadaşlar o halde fulltime devam
yarışcı canım boyum 1.72 kilom 76 hedefim 65 yarından itibaren tükettiklerimi yazmaya başlarım
bu arada kendimi tanıtayım mardin midyatın bi köyünde ebeyim iki tane efe-emre adında oglum var 5-3 yaşlarında 28 yaşındayım 24 yaşına kadar hep kilo almakla ugraştım şimdide vermeye çalışıyorum yani hep başıma bela oldu bu kilo benim bakalım hayırlısı olsun ihşallah kurtulcaz topyekün bu dertten ..herkese iyi akşamlar mutlu ve kalorisiz bi haftasonu diliyorum buyysssopuyorumnanaktanopuyorumnan
aktan

selamlar
iyi akşamlar arkadaşlar
bugün c.tesi sabahı 105.7 gördüğüm tartıda sabah 103.4 ü gördüm. çok şükür bu hafta yürüyüş yapamasam da yiyip içtiklerim açısından verimli bir haftaydı.. Beni takıma aldığınız için teşekkür ediyorum, inşallah kayboldugunu düşündüğünüz canlılığı birlikte tekrar yakalayabiliriz..

Bugün yiyip içtiklerimi yazayım bari :) -sormayın çok gaza geldim-

sabah uyanır uyanmaz 1 limonu ılık suya sıkıp içtim
10-15 dk sonra 1 kayısı 1 ceviz içi..
kahvaltı da 2 ince dilim kepek ekmeği 1 kk kadar az yaglı beyaz peynir
normalde diyetimde domates ve salatalık sınırsız fakat bugün sandiviç şeklinde yemek zorunda kaldım arabada:)

ara olarak 1 elma.. diyetimde 1 elmanın yanısıra 1 çaybardağı süt de var ama ben içmedim

öğlen 1 kase tavuklu çorba 1 ince dilim kepekli ekmek

ikinci ara olarak da 5-6 kadar çubuk kraker.. Kızımın çubuk krakerlerinden. diyetime sadık kalamadım, meyve almayı unutmuşum malesef..

akşam yemeği de 5 kaşık pilav, haşlanmış ve didiklenmiş tavuk bol salata

21:00 gibi 1 elma daha yeme hakkım var ama belki yemem, pilav tok tuttu sanırım..

Ayrıca sabahtan beri 2 fincan da yeşil çay içtim.. 20 tam mekik çektim..

oldu mu kızlar, eksiği fazlası var mı bilmiyorum. acemiyim ben idare edersiniz artık :)

Ayrıca geçen haftaki diyetisyen konuşmamızı yazayım. belki doğru buldugunuz ya da yanlış oldugunu düşündüğünüz şeyler olabilir, birlikte tartışırız. Malum dr.ların söylemleri birbirlerini tutmuyor..

Bana ligt hiçbir ürünü yememem gerektiğini söyledi. uno light bile yemeyeceksin. kepekli ekmek alacaksın dedi. Yoğurt süt az yağlı olmasına gerek yok dedi.. ama peyniri az yağlı beyaz peynir al dedi..

1 kg sebzeyi pişirmek için 1 yemek kaşığı zeytin yağı kullanmamı söyledi. Fazla yağdan kaçınmalıymışım. Ben zaten hep zeytinyagı kullanırım ve tesadüf bu oranla pişiriyordum..

Spor şart, sporun yapılmadığı gün kayıptasın dedi.. Hergün ürüyüş 45 dk dedi. Ama bu hafta hep yağmurluydu neredeyse ve soğuktu.. Ben yürüyüşümü bebeğimle sahil yolunda yapıyorum, netice itibariyle çıkamadım..

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar gene yazarım inşallah aklıma geldikçe..
He bir de endokrinoloji prof. olan dr umun bana önerdiği ilacın ismi xenical di.. Eskiden ssk karşılıyormuş ve acaip kilo verdiren bir ilaçmış. Ben emzirdiğimden kullanamadım.. Ama alınan yaggın %70 oranda dışarı atılmasını sağlıyormuş.. Hatta kullanırken senin kontrolünde olmayan yağ kaçakları yaşayacaksın dedi. Nasıl yani deyince de gaz çıkarır gibi yag gelebilir dedi.. Araştırdım gercekten de böyle bir etkisi varmış. Çok şaşırdım doğrusu.. ama birkaç ay beklemek zorundayım test edebilmek için.. ılacın fiyatı sanırım 50 tl civarı. Ayda 1 tane yetecek şekilde yanlış hatırlamıyorsam..

benimkinide söyleyeyim günde en azından 25-30dk yürü dedi yada haftada 5 kere

yağ açısından sınırlamam yok zeytin-soya-ayçiçek-fındık yağı hangisinden varsa kullan dedi yarım kilo sebzeye 2 yemek kaşığı yağ kullan yeterli olur dedi

ewet bana da ligt yazanlardan alma dei tam yağlı süt ve yoğurdu kullanıyorum peynirimde tulum peyniri oda yağlı makinaa eritip yiyorumda ordan biliyorum

ayrıca hergün tatlım vvar sütlü tatlı

makinada eritiyorum derken ne demek istedin zalimi.. ben aslen aydınlıyım ve tulum peynirine bayılırım. Ama burada Aydındakiler gibi güzel bulamıyorum vallahi..

tost makinasına koyuyorum eriyor çekiyorum fişini biraz daha kapatıyorum kağını kızarıyor kurumadan alıp yiyorum ıııımmmmmmm nefis oluyor tavsiye ederim cnm mutlaka bu tadı kaçırma gerçi zevk meselesi kardeşim hiç sevmez ama şahsen ben bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…