lahana yağı etkili oluyormuş dene istersen
merhabalar arkadaşlar
umarım yeriniz vardır ..ben daha önce ikinci takımdaydım fakat gitikçe takımın motivasyonu bozuldu öyle gün olduki benden başka giren yazan paylaşımda bulunan olmadı sonra iki kaldı ve takım kapatıldı sagolsun silvia takım kaptanımız çok çaba harcadı ama olmadı ..
ordan çıktıktan sonra 86 kiloya kadar çıktım ..sonra özel bi sistem sayesinde72 kiloya düştüm 14 kilo verdim toplamda 2 ay gibi bi süre içerisinde ve son bir aydır 4 kilo aldım biraz hayatım degişti taşındım vs d,ikkat edemedim ama şimdi burdan yeniden sizlerle beraber bildiklerimi uyguladıklarımı paylaşarak devam etmek istiyorum bakalım başarılı olabilecekmiyiz hep beraber ...ben bunu başardım ve ihşallh hedefim olan 65 i temmuza kadar görmek istiyorum..şu anda 76 kiloyum..ben sadece saat 4 den sonra girebiliyorum çünkü işten o satte geliyorum günlük tüketimimi akşam yazabilirim tek istedgim dayanışmanın ve paylaşımın oldugu bi yer ..önceki takımımda çok iyi arkadaşlıklar kurduk fdakat motivasyon bi kere g,ttimi bi dha toparlanmıyor ..hepinizi çok öpüyorum sevgiler..
hoşgeldin canım
yerimiz var
bukadar hırslı ve paylaşımcı olacaksan seve seve seni takıma kabul ederiz.
bu hafta başla cumaya listede olabilirsin
boyunuda yazarsan sevinirim listeye işlemem lazım yerimseniben
aa yazmış zaten bende istiyordum ne yalan söyleyim paylaşımı seven bir arkadaş
Ayrıca geçen haftaki diyetisyen konuşmamızı yazayım. belki doğru buldugunuz ya da yanlış oldugunu düşündüğünüz şeyler olabilir, birlikte tartışırız. Malum dr.ların söylemleri birbirlerini tutmuyor..
Bana ligt hiçbir ürünü yememem gerektiğini söyledi. uno light bile yemeyeceksin. kepekli ekmek alacaksın dedi. Yoğurt süt az yağlı olmasına gerek yok dedi.. ama peyniri az yağlı beyaz peynir al dedi..
1 kg sebzeyi pişirmek için 1 yemek kaşığı zeytin yağı kullanmamı söyledi. Fazla yağdan kaçınmalıymışım. Ben zaten hep zeytinyagı kullanırım ve tesadüf bu oranla pişiriyordum..
Spor şart, sporun yapılmadığı gün kayıptasın dedi.. Hergün ürüyüş 45 dk dedi. Ama bu hafta hep yağmurluydu neredeyse ve soğuktu.. Ben yürüyüşümü bebeğimle sahil yolunda yapıyorum, netice itibariyle çıkamadım..
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar gene yazarım inşallah aklıma geldikçe..
He bir de endokrinoloji prof. olan dr umun bana önerdiği ilacın ismi xenical di.. Eskiden ssk karşılıyormuş ve acaip kilo verdiren bir ilaçmış. Ben emzirdiğimden kullanamadım.. Ama alınan yaggın %70 oranda dışarı atılmasını sağlıyormuş.. Hatta kullanırken senin kontrolünde olmayan yağ kaçakları yaşayacaksın dedi. Nasıl yani deyince de gaz çıkarır gibi yag gelebilir dedi.. Araştırdım gercekten de böyle bir etkisi varmış. Çok şaşırdım doğrusu.. ama birkaç ay beklemek zorundayım test edebilmek için.. ılacın fiyatı sanırım 50 tl civarı. Ayda 1 tane yetecek şekilde yanlış hatırlamıyorsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?