Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pregant canım tuğba özayla fıtness yapıyorum.2 sene önce bu sporu yaparak 68 kilodan 59 kiloya inmiştim.şimdide doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum herkese tavsiye ederim.

pregant canım tuğba özayla fıtness yapıyorum.2 sene önce bu sporu yaparak 68 kilodan 59 kiloya inmiştim.şimdide doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum herkese tavsiye ederim.

hadi ya cd mi var? nerden buldun? çok eğlencelidir eminim

bugün

küçük bir kaçamak yaptım normalde kaçamak değil ama yaptığım diyette kaçamak:kedi:

yağ tuz yasaktı tabi ekmek te biraz ekmekle ıspanak yedim ama çok değil accuktu mantar soteledim şişe domatından 1 kaşık koydum ondada tuz var 1 çay kaşığı kadar da zeytinyağı koydum olmuyodu çünkü

kimse uğramamış sabah kalsik kahvaltı
öğle kırmızı mercimek çorbası
biraz sonra sporumu yapıcam
akşam ızgara tavuk yiyeceğim.

selam kızlar

bu aralar yoğunum diyelim fazla gelemiyorum daha doğrusu yazamıyorum.

dün sbah 1 dl.ekmek+peynir+şekersiz kahve
ara yeşil elma+mavi yeşil tarçınlı bisküvi
öğle sezar salata+3 soğan halkası
ara 1 avuç beyaz leblebi
akşam 1 enginar dolma + cacık
ara 1 kaşık kadar kadayıf+zero kola

bu sabah 5 kepekli grisini+peynir+şekersiz kahve
öğle 1 kase çorba+5 salçalı fırın köfte+az salata

sabah: az yağlı omlet, salataık domates,
arada: türk kahvesi+1 adet muz
öğle, bir kase çorba, 4 kaşık alinazik 2 dilim ekmek,
arada: yarım çiğ köftte dürüm+ ayran
Akaşm :sadece salata yedim...
arada bir avuç fındık
gecede 1 kase yoğurdumu yiyeceğim...

meraba bebekler
özlüyonusmu beniii

ben geri 69 kiloya düstüm de haber veriim dedimmm :))
ay cok sevindim wallaa.. ya hic kilo almamis ya daa en fazla1 kilo almis olarak dönücem galiba almanyaya
cokk sevincliyim :lepi:

aycincim yerimi bos birak canimm...
aysegül mezun olmasada dönebileyim takimaa..

sen merak etme bende öyle ayarladım zaten

sen geldin diye ayşegüle kışt demicem yani :)))))))))))))))))

slm kızlar nasılsıız ben iyi değilim ya tansiyonummu şekerimmi ne oynadı biraz önce fena çarpıntım oldu elim ayağım buz kesti karnım ağrıyor başım dönüyor midem bulanıyor du ama geçti galiba sabahtan beri su içmemiştim ondan herhalde 1lt suyu mideye indirince kendime geldim birazaklinialirimsmile

bu arada diyeti bozdum yarın tekrar ve en karalı halimle başlıcam

ay ne yedim aaa gerçi orada en az yiyen bendim

yarım küçük bir börek

nefis bir tatlı alınca tarifini vercem

şimdiye kadar yediğim tatlıların içinde en iyisiydi diyebilirim

muhteşem ötesi muhteşem

sabah
1,5 kk peynir
1 dl ekmek
1 tk reçel
2 salatalık
sade neskafe
4 zeytin

ara
1 galeta
1 sb süt

öğlen
2 porsiyon (2 yumurta büyüklüğünde) tavuk şiş
2 kaşık pilav
közlenmiş biber ve domates
1 sb ayran

ara
1 sb süt
1 muz
1 galeta

akşam
fırında çipura
1 dl ekmek
bol salata
15 minik erik

ara
2-3 meyve

1 saat step kursuma gittim. sabah da tartılıcam bakalım hayırlısı

arkadaşlar ben erasmus sınavına girmiştim de 15 gün önce seneye öğrenimime italya da devam etmek için onu kazanmışım çok mutluyum aslında ama grubunuza katılamadığım için de çok üzgünüm. artık akşamları italyanca kursuna ve hızlandırılmış ingilizce kursuna katılmak zorundayım, hiç boş vaktim olmayacak da. bu nedenle sizlerle olamıyacağım. inşallah ayıp etmiş olmam şimdiden özür dilerim herkesden kendinize çok iyi bakın hepinize sağlıklı kilo vermeler...

çok sevindim cnm umarım senin için hayırlı olur bol bol da kilo verip istediğin kilolara da ulaşırsın hayatında da başarılar

cnmm benim teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı sağlıklı zayıflarız. ben yine vakit buldukça gelirim buraya kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…