Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ebtuna mrb nasılsın ben bugün okula gittim geldim biraz spor oldu birazdan da pazara gitcem kızlar

bu arada internete giremiyorum haaberiniz olsun dedim sinyal olmuyor dns sorunu veriyor hep

ebtuna mrb nasılsın ben bugün okula gittim geldim biraz spor oldu birazdan da pazara gitcem kızlar

selam canım hoşgeldinkaydirigubbakcemile3...aslında bu havalarda bol bol yürüyüş yapmamız lazım,ben eskisi kadar yürüyüş yapmıyorum ama yine başlayacağımhihoyyyt,ipod benzeri bi şey alıcam kendime,uyduruk bi mp3 çalarım vardı ama bozuldu,müziksiz yürümek de benim için çok zor,yalnız yürüyorum çünkübilmiyorumkismile

merhaba herkese a.s.

emoşum sağol bidenem valla bi sürü iş var birde bahar temizliğinide kattım içine beraber çıksın bakalım yoğun günler beni bekliyor.sende yap çıksın aradan :)

annemde bol bol börek yediğim için 500 ila 1000 gram arası aldım gibi görünüyor ama regliyimde belki onunda etkisi vardır bilmiyorum.

bugün ne yedim
sabah iki dilim ekmekle klasik kahvaltı
öğlen bi tabak irmik helvası
ikindi bi paket etiform-mukavva
akşamda balık salata var

selam millet paylaşımlar eksik olmamış çok sevindim
ben 4 gündür çok yoğunum. vesürekli yemekli içmekli yerlere gidiyorum. kendimle mücadele halindeyim. neyse kendimi dağıtmadım ama cuma günü sporumu ihmal ettim. korkarım bu hafta kilo veremeyeceğim. ama 1 aydır hiç kaçamak yapmamıştım. sütlü tatlı bile yemöemiştimisyenimden haber. diyetsiz lokma yemedim ama yalnızca cuma akşamı gittiğimiz yerde diyetimi bir seferliğine bozdum. kilo almam eminim ama vermem de lazım. bakalım perşembe görücem yediğim hurmaları...

allah yardım etsin pregant yemek olupta yememek ne zormuşeyvahedigeldismile

neredeyse yolu yarılamışsın cnm afiyet olsun kaçırmışsın bir kerelik napcan üzme kendiniolumunekankayizsmile

bugün birini gördüm ay kız sende ne kilo almışsın dediklava:

of ne sinir oldum ya klava:yla girişecektim bulsaydımalsanaalsanasmile

ayyyyyyyyy sinir oluyorum böyle insanlaraklava:
sen bi sürü klo veriyorsun motivasyonun artıyor...gıcığın biri böyle söyledi mi hoooop,sil baştan bi sürü moral bozukluğualsanaalsanasmiletakma kafana canım sne onları,bi daha görüşüne bozulur inşallah,inceldiğini görünce ne diyecek bakalım,gerçi bu gıcıklar farketmemiş gibi yaparlar:umursamaz:

haşhaşlı tatlıyı ben de bir arkadaş toplantısında yemiştim hakikaten çok güzeldi,aöma bize yasak cıssssboshayallersmile

ayşegülüm anneye gidilir de yenmez mi yaa,aman üzülme sen şimdi iş güç derken fazlasıyla verirsin o kiloları:dance:

ay millet tabaklarını kaygısızca dolduruyo ben de doldurdum bugün ama sadeceyemem gerekeni yedim. gözüm doydu en azından ama karnım doymadı

bidaha kaçamak yapmamam lazım ya. emeğime yazık

ben 14 kilo verdim. dün bi arkadaş bu elbise seni kilolu göstermiş dedi. ben de çok bozuldum. severek aldığım elbisemden soğudum. sen nasıl giyiniyorsun canım? ben genelde elbise giyiyorum. pantolona geçemedim henüz. ama az kaldı

bugün sabah

3 dilim peynir
domates
salatalık yedim.

öğlen
2 köfteçası yedim ızgara
1 tavuk par
az salata yediğim için doymadıma
ayrıca salaklık edip ekmek ya da pilav da yemedim

ara
1 galeta
1 bardak süt

ama çooook açım şu an. bugün de dengesiz beslendim. akşam yemeğini de yemedim daha. açlıktan kolum kalkmıyor. höff

elbisemiakannehir

inanamıyorum ben kumaş pantolon maalesef:kedi:

üzerine uzun bişeyler uydurmaya çalışıyorumhihoyyyt

kızdım o arkadaşına bana diyende ay ben sözümün geçtiği için söylüyom kızmıyon demi dedi

annemde aa kızar geçen arkadaş geldi küstü dedi ondan sonra ay ben şaka yapıyorum falan diyo salak

çok münasebetsiz insan var. Böylelerine karşı tepki vermemek içten bile değil. Çok sinir bozucu, hepimize bu tür insanlar karşısında sabır diliyorum..

Bugün kahvaltıdan sonra mutfaga girdim 16:00 ya kadar da çıkamadım.. Pancar turşusu yaptım, buzdolabımı düzenledim.. Bayapı vaktimi aldı.. Malum 11:00 de yapılan kahvaltıdan sonra öglen yemek için birşeyler aramıyor insan:) 17:00 de akşam yemeğinde yarım kase mercimek çorbası, 1 fırında balık (orta boy istavrit) bol yeşil salata ve 3-4 çatal da patlıcan salatası yedim.. Ekmek yemediğim için 19:00 gibi acıktım biraz. Yarım paket ülker altınbaşak bisküvi yedim. 60 kalori kadarmış okudugum kadarıyla.. Belki birazdan 1 pk. light süt içerim ve günü kapatırım..
Şimdi kaptanım ben bu hafta takımda yer alıyor muyum, yani listede olacak mıyım yoksa bu hafta deneme mi olacak?

Zalimi ben de çok sık yapardım o tatlıdan ve çok severek yerdim. ama malesef çok kalorili olsa gerek..

Sizler tatlı kriziniz geldiğinde nasıl başediyorsunuz. Önümüzdeki hafta sonlarına doğru regl dönemim gelicek zor günler beni bekler.. var mı tavsiyeniz..

ben maden suyu iiçiyorum ama yavaş yavaş yudum yudum

bilmem nedendir durduruyor nsanı birazda asidini kaçırıyorum limonda sıkıp içiyom

iyi akşamlar arkadaşlar

sabah :3 bardak çay 1 bardak tropikal meyve suyu(kendi hazırladıgım meyve suyu ) bir demet maydonoz

öglen : bir kase pekmezli yogurt 2 portakal 2 elma

akşam :yogurtlu haşlanmış limonlu karnıbahar 3 bardak tropikal meyve suyu

spor:
malesef bütün gün misafir agırladıgım için sporumu yapamadım dogru düzgün

yarım saat yürüyüş

ben tatlı krizim tuttuğunda diyet kola içiyorum canım. tatlı yemiyorum çünkü yedikçe yiyesim gelir

ooo kızlar süpersiniz,
Arada canınızı sıkanlar olmuş, boşverin boşboğaz, patavatsız insanlar var malesef, ben onlara üzülüyorum asıl, siz kilolarınızı verip kurtulursunuz kilodan ama , onlar bupatavatsızlıktan hiç kurtulamzlar,
Bende bugün çok yedim dünde yedim yaa, anlamsız bir şekilde soğudum dietten, tek tesellim spor yapabilmem,
Yarın inşallah herşeye yeniden başlmak istiyorum, kendimi aç hissetmeyi bile özledim(
Kilo almıyorum ama veremiyorumda, oda morel bozukluğu oluyor malesef, miğdemde genişledi sanırım, önceden hemen doyuyordum şimdi sürekli yemek istiyorum...

Günaydınnn... Herkese bol kilo verilecek bir hafta diliyorum.. Ayçin kuu nerdesin? Sen bu saate kalmazdın :)

Ben haftasonu abartmadan yedim. Sadece 1 dilim kek yedim hamurişi olarak. Diğer yediklerime de dikkat ettim. Bu sabah da domates, salatalık, beyaz peynir ve kepekli ekmekle kahvaltı yaptım. Biraz önce de ara öğün olarak 3 k.kayısı ve 1 k. incir yedim. Tüm hafta dikkat edeceğim. Artık bu hafta da veremezsem yine motivasyonumu kaybedecem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…