Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın hanımlar..

ev ahalisi halen daha yatıyor ben gittim 6 km yürüdüm geldim şimdide kahvaltımı hazırlıyorum...akşamda yürücem ihşalllah tabi eşim çocuklara bakmayı kabül ederse..herkesi öpüyorum buybuy..

kızlar 69.8 olmuşum.yalnız sayfa sabahtan beri açılmıyor sinir etti beni
sabah klasik kahvaltı
yaptım.biraz sonra dışarı çıkıcaz akşam görüşmek üzere öptüm

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
zalimi
:roflol::roflol:

günaydınlar
bugün peynirli omlet yaptım. bol bol domates salatalık yedim..

Son düzenleme:
günaydın
bugün hava çok güzel ben de bol bol yürüyüş yapmayı planlıyorum inşallah.. Herkese kaçamaksız güzel bir hafta sonu diliyorum..

nalansu ve perperi hoşgeldiniz kızlara.s.
ikiniz de çok azimlisiniz maşallah,inşallah istediğiniz rakamları burda beraber görürüz:Saruboceq:

zenicalin çok etkili olduğunu biliyorum canım,kaçakların olabildiğini de duydumsırnaşık şeyama çok ciddi bir ilaç,almaya çekiniyorum ne yalan söyliyeyimbilmiyorumkismile

lahana yağına gelince,ben geçen yaz ankaradan aldım,1-2 sefer sürdüm ama inanılmaz kokuyor,ne kadar yıkasan da kokusu geçmiyor sankifisfisfisaslında kullanmak lazımbenneyaptımki

yeşil çayı herkes tavsiye etmiş,ben bırakmıştım tekrar mı başlasam caba?:uhm:

neyse güzelleşen havaların tadını çıkaralım,yürüyüşleri arttıralım bencehihoyyytben bugün dışarı çıkıcam ve kendime ipod alıcam,yürürken müziksiz olmuyoaklinialirimsmile
herkese iyi haftasonları,byeopuyorumnanaktan

Selam kızlar,
Nalansu sende h.geldin canım, umarım heşey mükenmmel olur, paylaşımlar attıkça motivasyonumuzda yükseliyor,
Ben geçen hafta çok kopuktum, ama inşallah bu hafta toparlanıcam..
Dünkü yediklerimi yazayım,
Sabah: yumurta salatası 2 dilim ekmek,
arada , bir adet yeşil elma ve yeşil çay içtim
öğle: tavuk çorbası, 6 kaşık pilav ve salata,
akşaam: karnıbahar yemeği, 1 kase yoğurt..

nalansu ve peri tekrardan aramıza hoşgeldiniz.

son sürat paylaşımlara başlamışsınıuz.

yenilenler ve sporlar gayet iyi.

ben bugün pek birşey yiyecek vakit bulamadım.

kahvaltı yok
öüğle 4 kaşık kadar kısır
3 adet lokma 1 adedide şuruplı

akşam yok şimdide dondurma yiyorum ama sanırımm acıkmaya başladım
bakalım haiffinden atıştırırım.
belki yoğurt falan.

birde kızımla sahile indikk 1 saat kadar yürüdük tempolu değildi ama

selamlar iyi akşamlar arkadaşlar
nalansu sen de hoşgeldin kader arkadaşım:) valla foruma giren çok olsa, online sohbet etsek, aklımıza bişiyler geldikçe mesajlaşıp sohbet etmek birbirimizi tanımayı hızlandırır. Ne biliyim ben iyi arkadaşlıklar kuracağımızı düşünüyorum inşallah.
Bu sabah kahvaltıda peynirl omlet yedim. domates ve salatalık yedim demiştim.
arada elmamı yedim. öglen 4 gibi de 1 kase kızıma yaptıgım düğün çorbasından içtim. kemik sulu ve ekstra yag koymadan yaptım. acaba kendi haşladıgımız et suyu çok mu yaglı olur onu bir danışmak isterim size de..
6 da 5 yemek kaşığı taze fasulye yemeği, 1 dilim kepek ekmek ve 1 cay bardağı kadar da yogurt yedim.. kız kardeşim gelmişti, birlikte yemeğimizi saklama kabına koyduk, piknik sepetimizi hazırlayıp sahile indik biz de. Yemeğimizi körfeze karşı yedik mis gibi. Tabii etraftan gelen tavuk kanat, köfte kokuları çok tahrik etti bizi ama yenilmedim :) şu saat oldu başka bişiy yemedim.. aslında 1 meyve hakkım var ama canım istemiyor.
2 fincan yeşil çay içtim..

Ah aklıma gelmişken sorayım. ben kızıma besleyici olsun diye alternatif kahvaltılar hazırlıyorum. bunlardan biri de bilir misiniz bilmem ama kuymak.. Az tereyagını eritiyorum, bir su bardağı su ekliyorum ve hemen su kaynamadan 2 tepeleme yemek kaşığı mısır unu ilave ediyorum. çatalla karıştırıyorum ve tuzunu ekliorum. En son da az miktar kaşar ya da dil peyniri ekliyorum.. Yarın ona yapmayı planlıyorum.. Acaba ben de kahvaltıda yiyebilir miyim. sizce kalorisi yüksek mi olur ki..

evet canım bebekler için süper besleyici bir ögün bende çok yapıyorum çocuklara ama bizim için aynı şeyi söyliyemicem
çünkü bol tereyagıyla yapılan bi kahvaltılık oldugu için bol kalorili ama zehrin miktarda oldugunu unnutmadan yersek tabiki bişecik olmaz yani az ve öz ama zehir miktasrda kuralı daha çok ideal kilosuna kavuşmuş ve bunu korumak için uygulanan bi yöntem .
.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

10.04.2010
sabah: 2 bardak çay 2 bardak tropikal meyve kokteyli

öglen :3 bardak tropiklal m kokteyli bir kase pekmezli yogurt

akşam:bir tabak yogurtlu haşlanmış lahana bol limonlu kekikli

SPOR

6 km yürüyüş
yarım saat dans
yarım saat ayda yürüyüş aletinde yürüyüş
20 mekik

Son düzenleme:
merhaba kızlar a.s.
ben annemden dün gece geldik,orda son iki gün int. yoktu o yüzden giremedim.
eve geldim ama bi sürü iş beni bekliyor,badana boya işleri yapıldı o yüzden çok iş çıktı bana.
neyse evime bilgisayarıma kavuştum artık yarından itibaren paylaşımlarıma devam edicem.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ve darısı bize diyorum :)

günaydınlar
bu sabah bol maydonozlu bol ekşili karabiberli yumurta salatası yedim.. peynir yemedim. domates ve salatalık yedim.. Hava çok kötü, bugün de evde spor yapacağım mecburen..
h.sonu biraz hareketsiz buraları yaa

off ayşegülüm yaa,zor işler seni bekler
ama sne hamarat hatunsun üstesinden gelirsin kolaycaa.s.
bizm de ihtiyacımız var aslıda badanaya,ama çok gözümde büyüyor valla:1no2:
neyse evine hoşgeldina.s.

ohh afiyet olsun canım,çok güzel beslenmişsin
burda hava fena değil,güneşil ama rüzgar da varbenneyaptımkiben de dışarı çıkmak istiyorum,oğlum evde çok sıkılıyor,ama hava düşündürüyor işte

bu arada kuymak bebek için gayet iyi ama senin için pek iyi bir tercih olmaz bence:bbo:

herkese iyi pazarlar,öpüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…