bu arada sabah yediklerimi de yazayım
2 kalın dilim peynir
2 dilim beyaz ekmek kızarmış
2 bardak açık çay yarım kesme şeker koydum içlerine
marul maydonoz
2 adet zeytin
tek sorun bugünkü yürüyüşümü yapamamış olmam çünkü topukalrımın ağrısından basamıyorum bile...feci ağrıyolar dün biraz abartmışım sanırım yürüme işini bi de spor ayakkabılarımı yıkadığım için düz taban botlarımla yürümeye çalışmıştım...bu sabah kalktığımda da özellikle sağ ayağıma basamıyodum..
ben de akşama havale ettim yürüme işini...o zamana kadar geçer diye düşünüyorum ağrılarım..azaldı zaten:)))şimdi de iş yerindeyim ara öğün olarak da küçük sütlerden içtim:))sütü çok seviyorum:))))
ne güzel bende çok severim sütüalkisalkisalkis
sabah yarım dilim ekmek yedim azcık sosisli yumurta aldım ucundan
dün biri bana iki çocuklu kadın senden zayıf anca ye ye şiş sen dedi
sanırım bu yüzden lokma inmiyor boğazımdan ağlıcaktım sonra dedim millet kendine baksın
ağlayıp onları yüceltemem dedim bir kaç ay sonra bu lafları söylemekten mahrum kalacaklar
zavallılar acıyorum o insanlara
ya bu tür insanları anlamıyorum ben...sen kim oluyosun da bana karışma hakkını görüyosun kendinde acaba??ne hakkın var ki?hadi illa ki bişey söyleyeceksin tutamıyosun kendini yapıcı bi eleştiri yap be kardeşim...ayyyyyyyyy sinirrr oldum haaaa...ben de bi ara çok muhataptım bööle olaylara bi de şansıma hep yakın arkadaşlarım sıfır bedenin kıyılarında gezen tipler o kadar ağrıma gidiyo kiii((üfff ne halleri varsa görsünler yaa boşver... klava:
aynen bende çok sinirlendim..alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
onlar karekterlerine baksınlar önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?