canım öncelikle seni tebrik ediyorum kısa zamanda çok güzel kilo vermişsin.
ayrıca şimdiki kilon bence gayet iyi daha fazlasını veripte sağlığındada olma derim ben.
yalnız biz bugün takımda üye sayımızı fulledik.
yani şuanda kurallar gereği başka üye alamayız.istersen birde diğer takımlarda şansını denemek için paylaşım alanına not bırak.
sevgilerle...
ohcanımadeysin ne güzel kilo vermişsin neler yaptığını anlatır mısın.bende tuğbaa özayın fıtnessıı yapıyorum.acayip sıkılışma oluyor.hoşgeldinnnnnnn canım
keşke bende senin kadar inebilseydim...
canım öncelikle seni tebrik ediyorum kısa zamanda çok güzel kilo vermişsin.
ayrıca şimdiki kilon bence gayet iyi daha fazlasını veripte sağlığındada olma derim ben.
yalnız biz bugün takımda üye sayımızı fulledik.
yani şuanda kurallar gereği başka üye alamayız.istersen birde diğer takımlarda şansını denemek için paylaşım alanına not bırak.
sevgilerle...
arkadaşlar iyi akşamlar herkeseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim bu haftam hezimetle geçti sanırım sadece 300 gr verebilmişim...takım kurallarını okudum gerçekten de süper iyi olmuş benim eski takımımın oldugu zaman yoktu böyle kurallar..
bugün ki tüketimim
sabah:
bir demet maydonoz 2 bardak çay
öglen :
bir kase pekmezli yogurt
akşam :
bir kase yeşil salata yagsız bol limonlu..bir kase yogurt..
spor:bir ssat yürüyüş
yarım saat koşu bandı.
30 mekik
ah vallahi pregant tebrik ederim canım. eşine börek yapıp yememişsin ya.. ben bugün abarttım ve şimdi kendime çok kızıyorum..
öglen karnıbahar yemeği yedim ve 1 kase de makarna. o makarnayı yememeliydim off..
öglen arasında 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim kaşar yedim.. resmen tahrik oldum kaşarı görünce yaa. sonra kurabiye yaparım diye aldıgım bonibonlara gözüm ilişti ve dayanamayıp 6-7 tane onlardan yedim.. Akşam 7 yemek kaşığı ıspanak ve 1 su bardağı kadar yoğurt yedim..
az önce son ara ögün olarak light sütümü içtim günü kapattım.. bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek
off aglamak istiyorum yaa. az önce uzman t.v. de bir dünya video izledim. özellikle taylan kümelinin konuşmaları çok kafama yattı.. İnanılmaz güzel tavsiyeler var izlemenizi tavsiye ederim..
Dün bölgesel zayıflama cihazndan bahsetmiştim ya hatırlarsın belki, o cihazla fizik tedavi cihazıdır zayıflamayı kalıcı hale gelecek şekilde asla etki etmez diyor dr. almaktan vazgeçtim. onun yerine oturduğun yerden bile yapılabilecek nefes al ver hareketi, kalça sıkma hareketi filan deneyeceğim.. Ayrıca gercekten de 2 saatte bir beslenmek şart. Aralarda ara ögün olarak kullanmak için kepekli undan yulaflı meyveli kurabiye yapsam hem gözümüz doysa hem de atıştırsak nasıl olur acaba diye düşünüyorum.. Bir de kafama takılan pancar turşusu acaba diyette yenilmemesi gereken bir yiyecek olabilir mi? Turşunun olumsuz bir etkisi mi vardır ki? bilginiz var mı..
ne iyi olur sorsan
benim diyetisyen Allahlık. sinir etti beni bu hafta. kontrole gitmeyeceğim. başka birine bakıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?