Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlar a.s.

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza :teytey:

ben bugün ne yedim

sabah iki dilim ekmekle klasik kahvaltı

öğlen bi kase sütlü mısır gevreği

arada iki üç kepekli bisküvi

akşam balık,salata,iki dilim ekmek

şimdi nescafe içeceğim belki bi dilimde kek yerim.

ayçincim çok doğru söylüyosun canım bende bunun farkındayım ama normalde çok aburcubur yiyen biri olduğumdan artık kısa kısa bu kadarı kaldı napimm onlarıda bana çok görme:çok üzgünüm:sırnaşık şey

tühhh kaçırdık:kedi:
yaa ben gerçekten paylaşım yapılan bir takım istiyorum..ötekinde ben bulunamıyordum pek ama,takımdada paylaşım yoktu fazla..
belki dönemsel bir bıkkınlıktı...neyse ben buraya yazdığım cv mi kopyalayıp başka yerlere yapıştırayımkaydirigubbakcemile3

saolcanım inandıktan sonra oluyor gerçekten..bide ortam müsait olmalı..mesela ben şuan annemdeyim annem hiç anlamaz laftan hep kalorili yapar onun yanında kilo vermek çok zor düzen kuramıyorum burda..bende pilatese başlamayı düşünüyorum ebru şallının 2 dvd sinide indirdim..

ah sorma annen sanada destek olmuyormuş benimkide olmuyor ama artık vermeye başladım dün spora da başladım spor aletlerine gidiyorum

paylasım alanı dedıgınız yer nerekı bilmiyorumkismile

ben cıddı cıddı sartları kabul edip katılmak ıstıyorum. ama nasıl olacak bılmıyorum hıc yaa

bugün
sabah
1 kk peynir
1 yumurta
2 salatalık
1tk reçel
4 zeytin
1 dl ekmek
sade nescafe
1 elma

ara
3 kaysı

öğlen
haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
salata

ara
5 etiform
1 bardak süt

akşam
kabak yemeği
1 sb yourt
salata

ara
3 meyve

bugün eşime börek yaptım. kendim yemedim

arkadaşlar iyi akşamlar herkeseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim bu haftam hezimetle geçti sanırım sadece 300 gr verebilmişim...takım kurallarını okudum gerçekten de süper iyi olmuş benim eski takımımın oldugu zaman yoktu böyle kurallar..
bugün ki tüketimim

sabah:
bir demet maydonoz 2 bardak çay

öglen :
bir kase pekmezli yogurt

akşam :
bir kase yeşil salata yagsız bol limonlu..bir kase yogurt..

spor:bir ssat yürüyüş
yarım saat koşu bandı.
30 mekik

ah vallahi pregant tebrik ederim canım. eşine börek yapıp yememişsin ya.. ben bugün abarttım ve şimdi kendime çok kızıyorum..
öglen karnıbahar yemeği yedim ve 1 kase de makarna. o makarnayı yememeliydim off..
öglen arasında 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim kaşar yedim.. resmen tahrik oldum kaşarı görünce yaa. sonra kurabiye yaparım diye aldıgım bonibonlara gözüm ilişti ve dayanamayıp 6-7 tane onlardan yedim.. Akşam 7 yemek kaşığı ıspanak ve 1 su bardağı kadar yoğurt yedim..
az önce son ara ögün olarak light sütümü içtim günü kapattım.. bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek

nalansu bu ne canım böyle. vücuduna yazık etme. bu çok kötü bir beslenme. senin proteine karbonhidrata ihtiyacın var. bu kadar az ve zayıf yersen metabolizman yavaşlar. vücudun dirençsiz kalır.

çok sağol canım. makarna yasak bişey değil ama ölçüyükaçırmamak lazım. benim en sevdiğim yiyecektir makarna. 24 saat yiyebilirim ama aylardır hasretim. zayıflayınca yicem. daha neler neler var aylardır yemediğim ama sabretmem lazım. bu yola başkoydum. 15 temmuzda 40 beden!!!!!!!

off aglamak istiyorum yaa. az önce uzman t.v. de bir dünya video izledim. özellikle taylan kümelinin konuşmaları çok kafama yattı.. ınanılmaz güzel tavsiyeler var izlemenizi tavsiye ederim..
Dün bölgesel zayıflama cihazndan bahsetmiştim ya hatırlarsın belki, o cihazla fizik tedavi cihazıdır zayıflamayı kalıcı hale gelecek şekilde asla etki etmez diyor dr. almaktan vazgeçtim. onun yerine oturduğun yerden bile yapılabilecek nefes al ver hareketi, kalça sıkma hareketi filan deneyeceğim.. Ayrıca gercekten de 2 saatte bir beslenmek şart. Aralarda ara ögün olarak kullanmak için kepekli undan yulaflı meyveli kurabiye yapsam hem gözümüz doysa hem de atıştırsak nasıl olur acaba diye düşünüyorum.. Bir de kafama takılan pancar turşusu acaba diyette yenilmemesi gereken bir yiyecek olabilir mi? Turşunun olumsuz bir etkisi mi vardır ki? bilginiz var mı..

kilo vermek, almak kadar kolay değil canım ben bu yüzden o cihazlara, zayıflama ilaçlarına inanmıyorum. kurabiyeden bişey olmaz ama 1 tane yiyebilirsin sanırım en fazla.turşu da çok tuzlu olduğu için su toplayabilir vücudun. ben hiç yemiyorum turşu. istersen diyetisyenimi yarın arayıp sorarım.

ne iyi olur sorsan
benim diyetisyen Allahlık. sinir etti beni bu hafta. kontrole gitmeyeceğim. başka birine bakıyorum..

günaydın
bugün itibariyle kilon 102
sabahki yanlışlık için özür dilerim. nasıl böyle bir hata yaptım ve genele yazdım..
Neyse yoksa şimdi de hesaplama mı yapmalıydım ayçin.. Böyle yazıverdim ama..

arkadaşlar ben 3. gruptan geliyorum malesef bu hafta kilo veremedim aksine 500 gr aldım o yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM HATTA ŞİŞKOYUM

Günaydın...

Pazartesiden beri öyle yoğunum ki girip selam bile demeye vaktim olmadı. Aslında şuan bile öğlene yetiştirmem gereken bi fiyat analizi var ve yetiştirip yetiştiremeyeceğim bile muallakta...

Neyse, ben bu hafta rekor kırdım sanırım 100 gr.cık vermişim :roflol: aslında buna bile çok sevindim çünkü 2 haftadır gr oynamıyordu tartı.. 62,2 olmuşum.. gelecek hafta da inşallah 62 nin altına düşecem... kilo hesabına göre (doğru hesapladıysam) sonucum 0,16.

Sabah ta kepekli ekmekle salatalık domates ve peynir yedim. bi saat kadar sonra 3 k. kayısı ve bir kuru incir yiyecem. umarım herkes güzel sonuçlar paylaşır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…