Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

14 mayısa hedef tablomuz.

yarisci 70
askito izinli
ebtuna 68,5
pregant 79
zalimi 79
cigdem 57,5
meral 61,5
genciza 59,8
aysbar 68,9
perperi 100,8
nalansu 75
sailormoon 76,2

tatlım ben o rakamı geçtiğim için biraz aşşaya çektim tabloyu bu hafta baya veririm gibime geliyor pek hırslı ve sinirli ve diyetliyim ha bide hasta:sm_cool:

kuzuum nasılsın regl oldunmu maydanoz suyu kekik suyu ve soğan suyu bunlar söktürücüler bebişim belki denemek istersin gerçi tatlarını pek beğenmeyorum kekik dışında

yok canım daha olamadım malesef

2 aydır böyle olmazsa doktor yolları görünüyor ama acayip şiş hissediyorum kendimi

şimdiden 80 kiloyum 5gün diyetiyle de veririm bir 3 kilo ooooh süper kot ve altına beyaz ayakkabı istiyorum

ok canım
listede yani kendimde değiştiryorum

senide eklemişim zaten canım
bu 14 mayısta olunması gereken kilo.yani takım kurallarına göre
cuma haftalşık liste perşembe yada cuma sabah konuluyor.

anladım!vereliniortak önceki listeye bakmışım ben kusuruma bakma:)))acemiyiz kaptan öğreneceğiz bakalım:)))

kıslar ya bana destek olun ewet yapabilirsin deyin şu 5gün diyetini son kez yapayım bu adamın laflarını kaldıramıyorum artık intihar etcem günah olasaohaoldumsmile

zalimi yapma tatlım ne güzel gidiyor kilolar
bak bu takıma gireli 14 hafta olmuş ve sen 10 kilo vermişsin.
az değilki bu kilo
ha o diyeti tekrar dene istersen ama bu hırsla sen önümüzdeki kışa dal gibi olursun canım

kıslar ya bana destek olun ewet yapabilirsin deyin şu 5gün diyetini son kez yapayım bu adamın laflarını kaldıramıyorum artık intihar etcem günah olasaohaoldumsmile

yaa ööle konuşma bazen zor olabiliyo ama şu çizelgene bi dönüp bakar mısın lütfen..valaa ben hayran kaldım senin azmine..keşke ben de o kadar kiloyu verebilsem diyorum çoğu zaman...ben böyle durumlarda içinde olduğum durumu değil de bu sıkıntı stresin bittiği ana odaklanıyorum ya da en azından 1 ay sonrasına:)))düşünsene 70li kilolara inmiş olacaksın..süüppeeerrr:))):sm_cool:

aaa o kdr olmuşmu son kez yapacağım o diyeti ama çok moralimi bozuyor böle çabala et sonra gelsin yüzüne karşı ne desinler off ama ewet ne kışı yaza incecik olacağım diyetisyenime de dicem daha hızlı vermek istiyorum en kısa zamanda vereyim ve bir daha almayım dicem zaten sonrasında koruma listesi verecekmiş yaz geldi acil diyet lazım of ewet ya baya vermişim ayrıca popomdan 4 cm eksilmiş 1 haftada

ewet cnm ne güzel çok az kaldı 7 rakamını görmeye bu hafta inerim inş. 7li rakamlara

sabırsızlık etme bakayım alsanaalsanasmile kızarım haaa..ben napayım ay?daha yolun başındayım delikafadulden
4 cm mii???:sm_cool: süpersin tatlım valaaa:)))haa bu arada ben de alayım bari ölçülerimi onu ihmal ettiydim..neremden ne kadar verdiğime bakarım her ayın başında:)

evetttt liste yukarıdaki gibiydi.
cuma günkü kilo bildirimlerine göre hedefi tutramayanlar

ebtuna
meral
genciza

kızlar 1er ceza puanınızı tabloya işliyorum.:gitme:

kızlar bu arada 16 nisan hedef tablosuna göre hedeflerinden daha fazla kilo veren

pregant
zalimi
aysbar

takım kaptanı olarak tebrik ediyorum.takımımız sizinle gurur duyuyor.
:lepi::hooray::enbuyukkk::teytey:a.s.opuyorumnanaktan

ayy iyi motive oldum başka takımdada arkadaştan ötürü misafir olarak yorumlaşıyorum sizlerin yazdıklarını görünce de çok sevindim yine biride gelip hevesimi kursağımda bırakmasa nese ilk gün iyi gidiyor saolsun hastalık bayaa yardımcı oluyor yatıyorum ve midem bulanıyor

kaç kilo vermişim hedeften ne kadar aşşaya düşmüşüm yada liste aynımı kalsa en fazla veren ünvanını alırdım o gün opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…