kuzuum nasılsın regl oldunmu maydanoz suyu kekik suyu ve soğan suyu bunlar söktürücüler bebişim belki denemek istersin gerçi tatlarını pek beğenmeyorum kekik dışında
evettt kızlar takımımız bi dönemi daha kapattı bakalım kimler hedeflerine ulaştı.hemen listeyi toparlayayım geleyim:)
14 mayısa hedef tablomuz.
yarisci 70
askito izinli
ebtuna 68,5
pregant 79
zalimi 79
cigdem 57,5
meral 61,5
genciza 59,8
aysbar 68,9
perperi 100,8
nalansu 75
sailormoon 76,2
tatlım ben o rakamı geçtiğim için biraz aşşaya çektim tabloyu bu hafta baya veririm gibime geliyor pek hırslı ve sinirli ve diyetliyim ha bide hasta:sm_cool:
ben bu haftaki listede yok muyuuum?senağlama
ok canım
listede yani kendimde değiştiryorum
senide eklemişim zaten canım
bu 14 mayısta olunması gereken kilo.yani takım kurallarına göre
cuma haftalşık liste perşembe yada cuma sabah konuluyor.
anladım!vereliniortak önceki listeye bakmışım ben kusuruma bakma:)))acemiyiz kaptan öğreneceğiz bakalım:)))
kıslar ya bana destek olun ewet yapabilirsin deyin şu 5gün diyetini son kez yapayım bu adamın laflarını kaldıramıyorum artık intihar etcem günah olasaohaoldumsmile
aaa o kdr olmuşmu son kez yapacağım o diyeti ama çok moralimi bozuyor böle çabala et sonra gelsin yüzüne karşı ne desinler off ama ewet ne kışı yaza incecik olacağım diyetisyenime de dicem daha hızlı vermek istiyorum en kısa zamanda vereyim ve bir daha almayım dicem zaten sonrasında koruma listesi verecekmiş yaz geldi acil diyet lazımof ewet ya baya vermişim ayrıca popomdan 4 cm eksilmiş 1 haftada
ewet cnm ne güzel çok az kaldı 7 rakamını görmeye bu hafta inerim inş. 7li rakamlara
evetttt liste yukarıdaki gibiydi.
cuma günkü kilo bildirimlerine göre hedefi tutramayanlar
ebtuna
meral
genciza
kızlar 1er ceza puanınızı tabloya işliyorum.:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?