çiğdemklava: yı aldırma elime
yanına gelir bi tepiklerim seni feleğini şaşarsın
ne yediysen yedin kendini bir bırak ee sonra
tamaaam işte sonrada verdiğinden fazlasını alana kadar kendine de gelmezsin
görürsün sonra gününü bnm gibi depresyona olarak geri dönersin
kız ne bir haftası perşembeden beri ben perşembe tartılıyorum sabah geç kalkarım diye
ayçin beni gruptan atacak yakındabilmiyorumkismile...çünkü kaç haftadır cozutmuştum zaten idar ediyo sağolsun:çok üzgünüm:tabi ki de olabilir..mesela diyetisyenler kimi zaman şok diyetler verebiliyo ya aynı öyle düşün şok dediysem açlık değil abur cubur veriyolar mesela..amaç vücudu şaşırtmak ..sen şimdi yedin gofreti ne dedi vücut ooohh!!!bunun gerisi de gelir nasılsa ben en iisi mi enerjiyle yakayım bunu ama sonrasında ne gelen var ne gideeennn...garibim vücut bu sefer yağlardan yakacak mecburen:)))yani çok karışık yazsam da demem o ki arada bööle şaşırtmacalr iyi gelirmiş zayıflamaya yardım edermiş..tabi abartmamk lazım..vala yarışçı beni gruptan atacak :roflol::roflol::roflol:
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileişteeee geldimmmmm
neler yapıyorsunuz bakim?
kaçamaklar falan okudum birde kaçamağı destekleyen yazılar.
heyyyyyyttttttttt kendinize gelin bakim zaten asbiyim alırım elime oklavayı ona göreklava:
ya kızlar ben hala regl olmadım iştah tavanda karın şişliğinin maşallahı var offffffffff mafoldumben
süper yaaadelikafadulden:lepi::hooray::dance:a.s.77.7olmuşum:lepi::hooray:benim
Kızlar selammm
Maşallah herkes süper , hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim...
Bende durumlar feci, malesef eskisi gibi az yiyemiyorum, bir süre böyle olucak sanırım..
o yüzden buraya bile yazmak gelimiyor içimden yediklerimi bi duysanız(
Ayçincim beni bi süreliğine dondursan be kuşum inanılmaz hevesim kaçtı, o yüzden topicede uğrayamıyorum... ya aslında sporumu her gün düzenli yapıyorum.. bu kilomu korursam eğer sonra tekrar başlarım diye düşünüyorum...
Hepinizi çok seviyorum...
ah arkadaşlar sizleri özlemişim yani yorumlarınızı bana hep yorum yapın siz::
teşekkürler canlarım umarım biraz daha verdirir umarım
Canım eğerki kaptan bu konuda bana müsamma gösterebilirse olur valla, sonrada toplarım kendimi dönerim tamamiyle aranıza..
iyi akşamlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. çok şükür bizim canımızda bişey yok. Kızım ve eşim de arabadaydı ve gerçekten çok korktuk. Korkmanın da yanında sonrasında karakollarda yaşananlar, gördüklerimiz hiç alışkın olmadığımız ve can sıkıcı şeylerdi. Allah bir daha yaşatmasın ne diyeyim. Hepinize gercekten tekrar teşekkür ederim..
Hafta sonu yiyip içtiklerimi yazamadım. Ama kaçamaksız bir haftasonuydu. bugün de süper bir ikram tabağı olmasına rağmen hiç birşey yememeyi başarabilrdim. Vallahi mercimek köftesinden bile yemedim bravo bana..Yarından itibaren paylaşımlarımla tekrar bomba gibi aranızda olacağım, sinir bozukluğundan yazamadığım için de affedin beni lütfen..
Zalimi tatlım sen harika gidiyorsun bence. Ayrıca kilon o kadar da kötü değil. Valla gaza benim de ihtiyacım var. C.tesi günü 5 i bir yerde çayından aldıım. Bakalım 2 gündür içiyorum. Fayda ederse haber ederim size..
Hedeflenen kilo için de bişey söylemeliyim. Vallahi bu sbah ben 101.2 yi gördüm. Yani eger istersen benim hedefi de biraz aşağılara çekebilirsin kaptanım..
cnm acele etmene hiç gerek yok herkes sınırda neredeyse ben sen pregant ayçin...hepimiz bir alt rakamı görmek istiyoruz umarım ulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?