Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi gecelerrrrr a.s.

hedeflerine ulaşıp geçen arkadaşları tebrik ediyorum:lepi:

emoşu,meroşu ve kendimide klava:klava:klava: anladınız siz onusırnaşık şey

ayçincim şu karabiberli,zencefilli çaydan yaptım canım iki gündür içiyorum bakalım sonuç değişecekmi.

bugün yediklerim:

sabah komşum kahvaltıya çağırdı biraz geçe kaldı kahvaltım bi simit,bi parça peynir,iki zeytin,bikaç dilim domates ve şekersiz çay

kahvaltı sonrası bi saat normal yürüyüş pusetle.Emoşum Duruda bi ara hiç durmuyodu inip yürümek istiyodu ama büyüdükçe daha fazla oturur oldu.Bende fırsat bilip yürüyüş yapıyorum işte.

arada iki fincan m.hız.çay

ikindi bi dilim ekmekle ince bi dilim kaşarlı sandviç

akşam iki kaşık pilav,bi kanat,bikaç patates,iki kaşık yoğurt (fırınlamıştım çok az yağlı oldu) ekmek yemedim

yemekten sonra bi dilim revani yedim maalesef ,eşim istemişti bende yapınca yedim

iyi geceler kızlarkaydirigubbakcemile3
nalansu ne güzel yürüyüş yapmışsın,yedikleirn de süper...ooo iyisin iyisin:teytey:
perperi sana da maşallah canım,şok diyet falan uygulama eminim istediğin rakama çabucak inersinyerimsenibenbu arada mercimek köftesini sen demi seviyorsun?ayyy benim en dayanamadığım şeydir yaa..neyse bu konuyu kapatalım:kedi:
ayşegülüm revani olmasaymış süpermişsin hayatım,ama bozma moralini gündüz az yemişsin zatenkaydirigubbakcemile2
zalimi sen de ne güzel kartlar eklemişsin canım sağolasııına.s.

ben akşam yemeğinden sonra şiştim demiştim yaa,çay içtik yanında burağa aldığım küçük gofretlerden yedim biraz(küp gofret):tomato::tomato::tomato:sonra içim rahat etmedi 20 dk daha stepper yaptım
yani bugün 50 dk yürüyüş,20 dk stepper yaptım...ayyy inşallah faydasını görürüm yaaabenneyaptımki
herkes iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

sana da günaydın canım.. Senin şu azmin heyecanın istekliliğin bana çok olumlu etki yapıyor haberin olsun:)

opuyorumnanaktansempatiksalakcinnicnm benim sevindim böyle düşünmene bende tartılacağım bakalım c.tesiden beri ne kadar gitmiş 80.3 tü ama korkuyorum verdimmi aldımmı

ay vermişsindir yahu.. ben her sabah tartılıyorum yaa acaba yanlış mı yapıyorum ki.. ama her sabah aynı saatte..

ay vermişsindir yahu.. ben her sabah tartılıyorum yaa acaba yanlış mı yapıyorum ki.. ama her sabah aynı saatte..

bir kaç gün ara ile tartıl istersen canım daha iyi sonuçlarla karşılaşacaksın 2-3günde bir tartıl bak bende öyleyim sabırsızsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

merhabalar kızlar...biraz geçe kaldım kusuruma bakmayın işlerim yoğundu bugün..havalardan mıdır nedir hiiiç yataktan çıkasım gelmedi bugün nedense şööle battaniyenin altına girip usul usul yağmuru dinledim 1 saat kadar..tabi kalkışım da 9 u buldu bööle olunca..ama kahvaltımı ihmal etmedim..ara öğünümde de meyvemi yedim bi güzel ama galiba elma beni acıktırıyo kızlar dikkat ettim de ara öğün olarak elma yediğim zaman karnım daha bi gurulduyo gibi oluyo...az sonra da dün akşamdan kalan sebze yemeğimi yiyeceğim yanında yoğurt ve de bulgur pilavım var..sabah az daha unutuyodum apartmandan çıktım üşendim başta ama sonra diyetisyenimin asla ve asla öğün atlamayacaksın lafı geldi aklıma ve geri döndüm :lepi: ii ki de öle yapmışım şimdi ay ne yesem de sağlıklı olsa der dururdum insan çalışınca zor oluyo genelde hep tost hamburger köfte tarzı şeyler var hazır olarak..bu arada dün akşam yürüyüşümü de yaptım ama son anlarda artık ayaklarımı kaldıramıyodum resmen kızlar yaa...o kadar yorulmuşum kiii...bi de biraz inadımdır illa ki 1 saate tamamlamak zorundaymışım gibi...ama eve varırken o yokuşu zor çıktım resmen...Allahım inşallah bu kadar uğraşlarımız çabalarımız boşa gitmez...laelaelaelaelae
ayy gene ne uzun yazmışım..hadi bakalım herkeslere kolay gelee...öpüyorum hepinizi...

kızlar size bi yerden okuduğum bilgiyi aktarayım şayet çok hızlı yemek yiyen birisiyseniz ki ben öyleyim ne yazık ki çatalla yiyin yemeklerinizi...böylece daha az bi lokma almış oluyomuşsunuz..içimden geldi yazmak istedim..naniknanik ben artık öyle yapıyorum ve gerçekten de psikolojik de olabilir tabi ama işe yarıyo gibi hissediyorum...:dance:

sabah klasik kahvaltı
öğle ıspanak yemeği
akşam yayla çorbası menüm bu şekilde
şimdi biraz kestirmeyi düşünüyorum sabah 6 dan beri bebişimle uğraşıyorum..şimdi kayınvalidem aldı tosunumu biraz kestirdikten sonrada sporumu yapacağım.kendinize iyi bakın bye....

Selam kızlar... Ben cumayı beklemeden bu sabah tartıya çıktım ve moralim bozuldu haftasonu kaçamağı bana tam yarım kilo olarak geri gelmiş senağlama senağlama ben o yarım kiloyu verene kadar ne kadar uğraşmıştım ühühühühühüh ağlamak istiyorummmm... iki hafta uğraşırım onu vermek için...

sabah kepekli küçük sandwich ekmeğiyle peynir, domates, salatalık yedim. Öğlen de 4 tane köfte ve iki - üç kaşık pilav ve salata yedim. birazdan kuru incir yiyecem. kayısım bitmiş

akşama da Allah kerim :)))

Cuma günü inşallah herkesin yüzü güler..

selam kızlar
sabah okulda yarım simit ,pynir,zeytin,domates,salatalıkla kahvaltı yaptım
okulda toplantım vardı eve geç geldim
çok acıkmıştım kapuska yemeği,2-3 k.yoğurt,1 d.ç.ekmeği yedim
ama sonra tatlı krizimi bastıramadım,gözüm döndü,evde hiç çikolata vs yoktu ama burağın gofretlerinin hepsini bitirdim:gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
çok üzgünüm:çok üzgünüm:

gel beraber ağlayalım:1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…