Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlarrr

ay sizi okurken çok mutlu oldum
herkeste bir enerji patlaması görüyorum.

zalimi sana ne diyeceğimi bilemiyorum süpersin kuzum.ama bak dikkat et bu diyetten sonra normal düzenine dönünce sakın kaçamak yapma verdiklerini almanı istemem.

nalansu sende çok iyi gidiyorsun cumaya sendede bir patlama olacak galiba ama sende bu düzeni haftaya devam ettirme sağlık daha önemli.

çidommm nereye bakayım yok öyle gitmek bak yine söylüyorum bu aşamada gidenleri çok gördüm bende dahil ama buradan uzaklaşır uzaklaşmaz hemen kilo almaya başlıyorsun burası bize bir baskı gibi geliyor bu hafta geçti sayalım sen istersen uğrama ama cuma kilonu bildir.pazartesi herşeye yeniden başla.ama tabi karar yine senin.

emoşum sende kaldığın yerden devam canım bak buralara kadar gelmişken salmayalım kendimizi.
yazı düşünün incecik badyleri plajı çıtır hatunları düşün hedefini düşün .

perperi eminim görüntünde çok değişmiştir canım bu hafta sendende iyi bir performans bekliyorum regl düzenli ve zamanda oluyorsa kilonda en fazla 1.5 kg değişiklik yaratır diye düşünüyorum.

genciza canım dikkat ediyorumda sebzeyi es geçiyorsun genelde kuru gıda tüketiyorsun ve kalorili oluyor.akşamları haşlama sebze yesen sanki daha iyi sonuçlar alacaksın gibi.

kızlar bana gelelim ben hala regl olamadım artık endişelerim artmaya başladı umarım mevsimseldir diyorum ama inan hamile olmadığımdan emin olmama rağmen bunu bile düşünmeye başladım ama asıl kafamı kemiren pko olabilirmiyim acaba((((((((offffffffff kilom ne durumda diye korkudan tartılamıyorumda.

kızlar ben cuma günü büyük olasılıkla çalışmayacağım ben kilomu yarın yazarım ama yine cuma günü uğramaya çalışacağım.gün içinde listeyi yürütmede zalimiden destek istiyorum.yalnız diğer sorunsa bu hafta takım arası analiz sırası bizde onu bir şekilde halletmeye çalışacağım artık ama zalimi sen müsait olursan yine haberleşelim canım olur mu?

pregant seni unuttum canım
sen bu azimle istediğin hedefe geleceksin çok düzenli ve sağlıklı besleniyorsun canım ve senin bu listenle verdiğin kiloları geri alman çok zor.sindirerek veriyorsun.

aysbar sende canım aynı şekilde çok güzel bir liste uyguluyorsun sen de hedefine ulaşınca bir daha bu kilolara dönmen zor.

ay cnm şuan ne kdr mutluyum anlatamam:sm_cool:

gözle görünür bir değişme varaklinialirimsmile

göbeğim ve midem neredeyse yok oldu:sm_cool:

basenlerimde küçüldü ayyy uçuyorum havalara:sm_cool:

ayçin bebişim dert etme neyi nasıl yapacağımı söylebuyrunnnnnnnnn

aebenden falan destek alabilirim hani kontrol ettiririm falan yada şebnem şutarafagitti

ya takılmam ama yanlış olsun istemem ama söle şekercim ne edecem

kaçamak artık olmazlmaz:

son sürat bana denilen lafları ziftle karıştırmaya çalışıyorumakannehir

bir yutturcam o lafları ama bakalım bida bişi söyleyebileceklermisempatiksalakcinni

dek babam olsa bişi demicem etrafımda bir çok kişi aynı şeyden bahsediyor:mymeka:

hatta biri her geldiğinde aa ne kadar kilo aldın sen diyip durdu:mymeka:

bigün tersledim olabilir ama her defasında söylenmez dedim:mymeka:

üstelik daha 22 yaşındayım hakaretleri kaldıracak kuvvetim yok:sm_confused:

bunu dedim diye küstü kendini bişi zannediyorlar:mymeka:

kardeşim ameiyat olduda bi msj attı sadece geçmiş olsun diye gelmedi bile:mymeka:

ama hiç umrumda deil öyle insanlar artık hayatımda yoklar:roflol:

boşver zalimi sen en güzel cevabı yağlarından kurtularak veriyorsun.

liste işini sana öğleden sonra anlatayım canım şimdi yoğunum sonrada bir toplantıya gireceğim dönünce aktarırım((

yariscı
çok güzel moral vermişsin canım herkese.
zalimi gibi bizde çok kilo verebilseydik keşke...
zalimi süpersin kızzzz

Kızlar kara aldım pes etmiycem, devam edicem,
Ayçincim sabah sabah, motive ettin bizi bebek saol,
Bence mevsinmsel olbailir, bende 1 hafta erken oldum regl...
Zalimi şu 5 günde 5 kilo dietini banada söle bacım çok hırslandım haftaya çok iyi bir kilo vermem lazım..
Sabah klasik kahvaltı yaptım yalnız herşeyden çok az yedim, ekmek yemedim, şekersiz çayımı içtim,
Arda bir elma yedim
türk kahvemi içtim..

çiğdemcim gitmediğine sevindim diyetle ilgili bilgileri dün aybars için yazmıştım arka sayfalarda var

selam kızlar dün gece 35 dk stepperımı yaptım
bu sabah yarım kase kadar mercimek çorbası,az peynir,4 zeytin,az helva ve 1 d. ç .ekmeği yedim
şimdi 1 kase nefit yedim
okula gidiyorum seminer var
akşama allah kerim
öpüyorum sizleri

çok hoşmuş...:)))

hoşbulduk zalimi...yaa süpersin maşallah yaa..ne güzel kilo veriyosun tebrik ederim senii...vereliniortak
bu arada herkeslere selamlar...
geçmişi okuyayım geliyorum...a.s.

ay amma çok yazmışsınız dün ben kaçırdım ama muhabbetleriiisenağlama
neyse ben de sabaha misafir aldım işyerine ona poğaça falan aldım ama kendim tadına bile bakmadım..aslında çok severim ama canım istemedi..bi de buraya yazacağımı düşünerekten:))))kendime hakim oldum...duydun mu kaptanım?:roflol:
ne güzel insan burdakileri okuyunca motive oluyo...bu arada ben hala tartı alamadım kendime bu ara yoğundu biraz işlerim çıkamadım çarşıya...gerçi artık marketlerde bile satılıyo ama ..
sabah yediklerimi yazayım:
2 dilim beyaz ekmek
2 kupa çay 1 kesmeşekerle beraber
2 adet zeytin
marul salatalık
2 dilim kaşar peyniri

arada 1 adet portakal yedim

az sonra da sebze yemeği ve pilav getirdim yanımda onları yiyeceğim
bugün kahvaltım biraz geçe kaldı ama misafirime ayıp olur diye başlayamadım..

bi de dün yürüyüşümü yaptım akşamüstü bu sefer spor ayakkabılarımla yürüdüm daha iyi oldu alışıyo ayaklarım eskisi gibi ağrım yok şükür:))))

biraz önce 40 dk.lık sporumu yaptım.şimdi bir bardak ayran içiyorum...
arkadaşlar 70 takıldım kaldım kilo vermem durdu.o yüzden motivasyonum azaldı biraz ama yinede sporumu yaptım.
kızlar bu dönemde ne tavsiye edersiniz...kilo veremiyorummm yardımmmmmmmm

kaptancimm haftaya cuma dönüyorummm :lepi::lepi:
6 haftada 1-2 kilo almis olarak dönücemm insallahhh..
yani bu benim icin harika :)) cünkü ha bire tikiniiiiiiiim :))))

ha şöyle toparlanmalar başladı galiba

hilmişşim gel canım takımına yerin hazır biliyorsun bekliyoruz seni :))))

zeynep eferim sana yememn iyi olmuş:)))))

çidom sanada eferim gitmek mitmek yok

aysbar 2 günlük detoks diyeti yapsan bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…