Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok guzum 82.3tüm hastalancam bulantım çok oldu yiyemedim ödem çay yaptım süper oldu dün 80dim şimdi 77.7yim 5kilo diyeti saolsun

ayçin bende olduk olcaz şişlik var falaket ama diyeti bozmamak ve bu haftaya güzel ve rekor bir şekilde sonuçlandırmak istiyorum

ev telefonum çıktı

peri cnm nasılsın hoş geldin gelde sohbet edelim biraz kızlar hadi nerelerdesiniz

oo bütün kızlar toplandık toplandık toplandık olduk bugün..
ben henüz adet olmadım ama bekliyorum h.sonuna doğru.. bakalım diyetteki ilk adetimde kilo durumum nasıl olacak..

zalimi senin ödem çayını sna kim tavsiye etti..
ben 3 gündür 5 i 1 yerde zayıflama çayı yapıyorum. kekik biberiye yeşil çay mate çayı funda var içinde. bugün arkadaşlarım ne kadar zayofladın kısa sürede yaa dediler. Yani elbette çok zayıflamadım ama farkedilecek değişiklik olmuş yani. pek sevindim pek:)

cnm benim halam televizyondan yazmış onun yanına gittiğimde aldım bende yazmıştım daha öncedende yazmıştım ben kaybetmiştim oda yazmış

merhaba fıstıklar a.s.

zalimicim tebrik ediyorum canım ama dikkat et hayatım çok kısa sürede çok vermişsin sağlığından olma allah korusun.bakıyorum için kıpır kıpır ne güzel allah 60 lı kilolarıda göstersin inşallah.

nalancım sende pek bişey yemiyosun bacım nasıl dayanıyosun bravo valla,bu gidişle hedefine ulaşman çok sürmez.

pregant bende bakındım göremedim seni demek çok yoğunsun allah kolaylık versin canım.

çiğdemcim yaaa gitme biyerlere ne yiyosan yaz kopma burdan,bak yarın yeni bir başlangıç olsun eski çido ol süper kilolar verdin sen yine verebilirsin hedefine az kalmışken bırakma.

emine sende kendimi görüyorum kuu :)) haha aynen tatlı krizlerimde durunun mamalara saldırıyorum :))

ayçincim çiçeğem nasılsın canikom,bi doktora git bakalım niye olmuyomuşsun elbet bi çaresi vardır.

meralcim maalesef kilo denen meret çok kolay geliyor ama çok zor gidiyor,sıkı bi diyet ve spor yapmadıkça verilmiyor anacığım bknz. ben kaç haftadır iki üç kilo veremedim

bugün ne yedim :

sabah kepekli ekmeğim bitmiş,bi parça beyaz ekmek,domates peynir iki çatal helva ve şekersiz çay

ayy sonra ne yediğimi unuttum:roflol:

hıı arada bi bardak light süt

öğlen iki üç kaşık pilav,bikaç parça patates, bi dilim k.ekmek

ikindi küçük bi kase kuruyemiş

akşam 5 mercimek köfte (emoşa selam :)) bi dilim börek ve şekersiz çay

cnm çok su tuttum ve haftalardır bünye tutuyordu kendini spora başlayınca ve şu 5kilo diyetine süper gidiyor hakket ama bu son bida yapmıcam o diyeti veremiyordum bide bunu deneyim dedim spor çaylar elma sirkesi bulantıdan iştahsızlık ve üstüne şu diyet eklenince süper oldu:sm_cool:

bugün
sabah
1kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 yumurta
2 salatalık
1 tk reçel
1 elma

ara
1 elma

öğlen
sebzeli tafuk
salata
ayran

ara
1 activia
2 etiform
1 meyve

akşam
yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara
2 meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…