ay inşallah yaa. adet haftası kilo verimi nasıl olur tecrübeleriniz neler
nelere dikkat edelim
sen böyle süppperrrr devam et bizde yorum çok ...allahım motivasyonun düşürmesin ihşallh umarım dahada çok verirsin yani hepimiz veririz..
kızlar cuma günü bildirim yapamayacak var mı?
yada nete giremeyecek?
Matematikçiler nelerle uğraşıyor...
ÇOK ENTERESAN
Önce hesap makinenizi hazır edin
Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, (alan kodunu kullanmayınız!)
Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpın
Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli sayıyı
bir daha ekleyin, 250 ile çıkartın ve 2 ye bölün...
VE SAKIN ÇIĞLIK ATMAYIN ))
Bakalım ne gibi yorumlar gelecek. Lütfen konu ile ilgili yorum yapınız.
Bu durum karşısında bakalım neler diceksiniz ?
merhaba pregant nasılsın cnm baya yorgunsundur sen şimdiopuyorumnanaktan
merhaba fıstıklar a.s.
zalimicim tebrik ediyorum canım ama dikkat et hayatım çok kısa sürede çok vermişsin sağlığından olma allah korusun.bakıyorum için kıpır kıpır ne güzel allah 60 lı kilolarıda göstersin inşallah.
nalancım sende pek bişey yemiyosun bacım nasıl dayanıyosun bravo valla,bu gidişle hedefine ulaşman çok sürmez.
pregant bende bakındım göremedim seni demek çok yoğunsun allah kolaylık versin canım.
çiğdemcim yaaa gitme biyerlere ne yiyosan yaz kopma burdan,bak yarın yeni bir başlangıç olsun eski çido ol süper kilolar verdin sen yine verebilirsin hedefine az kalmışken bırakma.
emine sende kendimi görüyorum kuu :)) haha aynen tatlı krizlerimde durunun mamalara saldırıyorum :))
ayçincim çiçeğem nasılsın canikom,bi doktora git bakalım niye olmuyomuşsun elbet bi çaresi vardır.
meralcim maalesef kilo denen meret çok kolay geliyor ama çok zor gidiyor,sıkı bi diyet ve spor yapmadıkça verilmiyor anacığım bknz. ben kaç haftadır iki üç kilo veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?