Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol kaptanım. emin adımlarla ilerlemeye çalışıyorum

çiğdemcim bırakmama kararı almana çok sevindim

ayçin evet doğru tespit canım sebzeyle pek aram yok maalesef ama senin uyarmanla silkelenip kendime geldim sebze-meyveye ağırlık vericem diyetimde.

kaptancimm haftaya cuma dönüyorummm :lepi::lepi:
6 haftada 1-2 kilo almis olarak dönücemm insallahhh..
yani bu benim icin harika :)) cünkü ha bire tikiniiiiiiiim :))))

askito kıs senin cocuun mu vardı :) ay ikinize de hayran kaldım maşallah.

bugün
sabah
1 kk peynir
1 tk reçel
4 zeytin
1 dl ekmek
2 salatalık

ara
1 activia
1 elma
2 etiform

öğlen
6 yemek kaşığı sebze
2 yumurta büyüklüğünde tavuk
salata
1 çay bardağı yoğurt
1 dl ekmek

ara
1 activia
2 etiform
1 meyve

akşam
8 çorba kaşığı sebze yemeği
1 sb yourt
salata
1 dl ekmek

ara
2 meyve

zalimi simdiden gecmis olsun cnm.. anlat bana ameliyatini atlatinca.
benim bademciklerim sürekli sisiyor.
ve soguk seyler yemeyi icmeyi cok seviyorum. 2 haftada bir sisiyor walla cekilecek dert deil artikk

pregant ayy canimm tsk ederizz..

askito hoşgeldin canım
bugün pişileri götürdün ohhhhh
hani bize canımız çekti valla.....diyette olmasaydık götürürdük şimdi.

hahahha aysbar :))
ayy nerden ögrendin kizz. cok güldüm görünce :)))))))

götürüyom mali walla.. göbegim acayip sisti. reglimde yaklasti. esofman icinde bile igrenc görünüyorum. hic memnun deilim..
ama bu son demlerim artik.. almanyaya dönünce diyete baslicam.

ohh aşkitom senin eşinin de maşallahı varmış valla,6 kilo haa iyiymiş kuu:dance:
şaka bi yana senin 1-2 kilo alman süper,ben olsam en az 3 kilo almıştım kesin:çok üzgünüm:
akşam yemeğim kapuska,salata ve azıcık yoğurt
ama sonrasında çayla bisküvi yedim:tomato::tomato::tomato:
ooofff bir an önce şu reglim bitsin istiyorum,zor tutuyorum kendimi valla:1no2:,
bugün başka bi şey yemem artık,böyle bitiririm inşallah:Saruboceq:

teşekkürler kızlar inş. iyi geçer yarın muayeneye gideceğim soracağım herşeyi

tatlım ameliyat olacağım pazartesi bademciklerimden şimdiden evi çok iyi temizlemem gerek dışarı işlerimizde çok yarın net yazarım giremezsem haberiniz olsun dikişli olacak sanırım riskli kanama riski yüksekmiş yarın kesinleşmiştir sorcam yatıracaklarmı dikişlimi olacak bunları öğrenmem lazım adet olucaktım tam gelmeye başlamıştı aradılar bende jinekoloğumu aradım başla hemen dedi adet kesici ilaç içtim bi tane ameliyata kadar içeceğim artık oda ödem yapıyor amaaan yaa

yemek bölümünde tesadüf gördüm bende aaaa bizim aşkitoya bak sen malı götürüyor diyetten çıkmış diye düşündüm...
şaşırdın demi ama....:sm_cool:

selamlar kızlar
geçmişi ancak okuyabildim vallahi. Şimdi yazmaya fırsatım kalmadı. kızımı banyoya sokayım uyutayım geliyorum anacım..

ohooo valla tam süper olurdu zalimi inşallah çıtır olacağmız günler yakındır bence
ben kaç gündür yiyip içtiklerimi yazamıyorum.. bugün bir başlıyayım artık
sabah klasik kahvaltı 1 ceviz içi
ara 1 yeşil elma 1 çay bardağı süt
öglen 1 tabak pazı yemeği
yarım kase makarna -işte bunu yememeliydim. ama ekmek yemedim
ikinci arada erzurumlu bir teyzemin yaptığı 2 cm kare kadar su böreği. o kadar azdı yani 2 cm kare kadar
akşam tavuklu bulgur pilavı bol yeşil salata

beşi 1 yerde çayımı içiyorum günde 4 bardak ac karına. ayrıyeten de 2 fincan yeşil çay. sanırım bu hafta 1 kg dan fazla veremeyeceğim.. pff bakalım nasıl olacak sonuç. ayrıca ben cuma sabah kilo bildirimi yaparım inş yine. sorun yok bende yani
ayrıca kaptanım moral motivasyonun çok kuvvetli maşallah. çok sağolasın
zalimi şekerim sana söyleyecek laf bulamıyorum bile. su yıl sonu gösterisi dolayısıyla o kadar yogunum ki sabahları çok nadir baglanıyorum. 1 ay sonra muhabbetin bbelini kırarız inş. canım. sana da şimdiden geçmiş olsun inşallah kolay bir ameliat olur senin için..

**** 7.TAKIM 153 .ETAP **** etap 1.si olacaz inş. alkisalkisalkisvereliniortak

yarisci (71,0/)
ebtuna (69,4/)
pregant (80,0/)
zalimi (82,3/77/5.3/6.44&#37
meral (62,2/)
cigdem83(58,0)
genciza(60,5)
aysbar(69,6/69.5/0.1/0.14%)
nalansu(75.7)eski üye
perperi(102,0)yeni üye
saliormoon(77)yeni üye

7.TAKIM TOPLAM KıLO (807,7

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…