Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimde tam senin vediğin kadar kilo vermem gerekiyor. inşalla bende 16 hafta sonra verebilirim kilolarımı. bi de şey soracam taminen beni ne zaman gruba dahil edebilrsin.

babam gece bir süt getirdi doğal inek sütü yeni sağılmış almış gelmiş hemen süzüp kaynattım ve dolaba koydum çok uykum olduğundan içememiştim pekte sevmezdim açık sütü ama öyle bir sütmişki en kaliteli denen süte taş çıkarır muhteşem ötesi bişey şimdi dicem bittikçe alsın hem yoğurtta yaparız ay çok güzelmiş ya tadı damağımda bu arada kahvaltı için patates kızarttım şimdi nefis yicem şimdi

ewet ya ameliyattan önce yağlı ekmekte istedim ama olmadı bari bunu yiyim didim ölcem yoksa o kdr cnm istiyorki şimdi ayran yapcam ayranın içine atcam kaşık kaşık yicem

sen bilirsin ama bu hafta çok hızlı şekilde çok kilo verdin umarım bunlar sana geri dönmez bu kaçamkla

kızlar 14 mayıs hedef listesimizi umarım unutmadınz.

bu ay hedefini yakalayamamış üye istemiyorum kötükedihüso

herkese merhabalar...yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş sefalar getirmişler...a.s.
ben dün yoktum malum pazar günü insan neye yetişeceğini şaşıyor...zaten evde netim de yoktu kusuruma bakmayın kızlar...
yarışçı kızına çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir..
benim reglim geliyo ne yazık ki kızlar sanırım biraz şişkinliğim var üzerimde..
sabah menemen yedim ben az yağda biberli domatesli:)))2 bardak çay az şekerli biraz da ekmek aslında 2 dilim ekmeğim vardı ama evde ekmek kalmamış:)))
ara olrak armut yedim 1 tane az sonra da öğlen yemeği olarak sebzem var...yanında da yeşillik...

kızlar 14 mayıs hedef listesimizi umarım unutmadınz.

bu ay hedefini yakalayamamış üye istemiyorum kötükedihüso

yarışçı benim hedefi aşağıya çekelim mi biraz daha canım?

zalimi afiyet olsun yarasın diycem patatesler ama hemen tepemde kaptan var çok pis bakıyo valaaaa:roflol::roflol: atar beni gruptan:)))

]14 mayısa hedef tablomuz.

yarisci 70
askito izinli
ebtuna 68,5
pregant 79
zalimi 75
cigdem 57,5
meral 61,5
genciza 59,8
aysbar 68,9
perperi 100,8
nalansu 75
sailormoon 73

zalimi ve sailormoonun hedeflerini aşağıya çektim
özellikle zalimi için böylesi daha iyi
yoksa kızartmaları götürecek birde ameliyat yoksa kaptırıp gidecek kendini

çok pis bakarım yani
korkutmak gibim olmasın buradaki en fena en cadı kaptan benimdir kötükedihüso:jeyyar:

]14 mayısa hedef tablomuz.

yarisci 70
askito izinli
ebtuna 68,5
pregant 79
zalimi 75
cigdem 57,5
meral 61,5
genciza 59,8
aysbar 68,9
perperi 100,8
nalansu 75
sailormoon 73

Abowww 57,5 yazmış kaptan, eyvahedigeldismile
kaçış yok bu kiloya düşcem artık elim mahkumopuyorumnanaktan

Arada,5 tane yeşil erik yedim,
öğle: kabak yemeği yanında 1 kase yoğurt,
şimdişde türk kahvemi içiyorum..

ayyy bayılırım Türk kahvesine ama benim diyetisyenim kesinlikle haftada 1 den fazla yok dedi((hakkımı da kullandım..benim yerime de iç canım şöyle köpüklü köpüklü:)))

geçmiş olsun canım. nedir bu pcos? hiç duymamıştım. umarım en yakın zamanda hamile kalırsın ve sağlıklı birhamileliğin ardından sağlıklı bebeğini kucağına alırsın.diyetin güzel bence. çabucak vereceğine inanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…