kızlar 14 mayıs hedef listesimizi umarım unutmadınz.
bu ay hedefini yakalayamamış üye istemiyorum kötükedihüso
]14 mayısa hedef tablomuz.
yarisci 70
askito izinli
ebtuna 68,5
pregant 79
zalimi 75
cigdem 57,5
meral 61,5
genciza 59,8
aysbar 68,9
perperi 100,8
nalansu 75
sailormoon 73
çok pis bakarım yani
korkutmak gibim olmasın buradaki en fena en cadı kaptan benimdir kötükedihüso:jeyyar:
günaydınlar,
Yeni gelen arkadaşlar h.geldiniz..
Bende sabah az yağlı omletimi yedim 40 dk. lıık sabah sporumu yaptım..
Arada,5 tane yeşil erik yedim,
öğle: kabak yemeği yanında 1 kase yoğurt,
şimdişde türk kahvemi içiyorum..
canım ben 7 aylık evliyim adet düzensizliği vardı doktora gittim pcos teşhisi koydu. daha çok başlangıçmış kilo vermem gerekiyormuş zaten kilo vermek istiyordum ama bu da benim için ateşleyici oldu. çok morelim bozuldu. eğer ki kilo verip pcostan kurtulamazsam bebek sahibi olmam da zorlaşacak. bunun için çok fena hırs yaptım mutlaka zayıflamalıyım diye. internette bi araştırma yaptım. pcos tanısı konulanların yaptığı bir diyetle karşılaştım GL diyeti. çok detaylı bilgi edinemedim ama besinlerin GL değerleri var. günde en fazla45 gl olacak kadar yiyosun günlük listeni kendin belirliyosun. bu diyetin anlatıldığı bi kitap varmış şimdi onu bulmaya çalışıyorum. GL diyetnde tatlı kesin yasak bende hiç bir şeilde almıyorum. yemeklerde çok çok az yağ kullanıyorum tuz yok. aslında hiç aç kalmıyorum. ama 3 gün oldu 72.2 den 70.5 düştüm. belki başllangıç olduğundan bu kadar düştü ama beni motive etmeye yetti:) şimdi bugün yediklerimi yazayım.
sabah: bir dilim kepek ekmeeği, domates ,maydonoz, salatalık, biber közlemesi ,az peynir 2 zeytin (peynir yemediğim de bir yumurta) çay(şekersiz)
ara öğün seçenekleri var meyva yoğurt süt fıstık fındık tabiki çok az bunlardan birini atıştırıyorum.bugün öğlen melma akşam erik ve çilek yedim(4'ertane)
öğlen: çok az zeytin yağlı taze fasulye
yoğurt
bir ara öğün daha
akşam : fırında balık, bol salata, roka, yeşillik
birde içebildiğim kadar çok su içmeye çalşıyorum bugün 9-10 bardak içtim ama çok zorlanıyorum su içmekte
inşallah zayıflarım çooooooooook istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?