kızlar merhaba
şu 3 günlüğüne izmite gittik.bana da bir değişiklik oldu. doğumdan sonra ilk defa bir yere gittim.tabii kilom ne durumda bilmiyorum artık hafta içi telafi ederim
3 mayısta SAMSUNA annemlere gidiyorum onları çokkkk özledim.sizi takip ederim mutlaka orda da .annemde boğazımı tutmam lazım ne olacak bakalım.sahilde bol bol yürürüm işte böyleee
herkese iyi geceler
zalimi kesmem gülüm bu iki arkadaşda isterse bize takılabilir sıraya koyarız takımda yer açıldıkça alırız:)))))))))
kızlar yorumlarımı yarın yapacağım benim kız hasta((((((((((
tamam arkadaşlar o zaman ben buraya yaptıklarımı yazayım..listede olmasam bile önemli olan şuan için paylaşım.paylaşım olmadan motivasyon olmuyo malesef.
bende bu sabah yumurta salatası yaptım.yarım dilim kepek ekmeği 2 zeytin 1 dilim peynir ve şekersiz çayla yedim.
arada erik yiyeceğim.
bir arada spor yapacağım..
bu arada adım hilal
25 yaşındayım
1 yaşında kızım var
matematik öğretmeniydim şimdi değilim,memurluk için kpss ye girceğim.
öğretmenlik yordu beni çünkü.
zayıflama hikayemide yazarım bir ara
Günaydın fıstıklarrrr,güzeller,geleceğin mankenleri hepinize günaydınnnnnnnn. iyi haftalar...
bugün erkenden kalktım kahvaltıdan sonra hemen bilgisayarın başına oturdum. yaa siz bende bağımlılık yaptınız, yeni çikolatamsınız:) sizin yazdıklarıınızı ookumak cetvellerinize bakmak bile beni motive ediyor. bugün işimi ayarlayabiirsem bi kitap var almam gereken onu almaya çıkacam diyetimle ilgili bir an önce alıp daha doğru bi diyet yapmak istiyorum . sabah platesimide yaptım ebrucuğumla(ebru şallı tv 8) şimdi popom acıyo oturamıyorum:)
saat 7 gibi normal bi kahvaltı yaptım sonra saaat 9 gibi birkaç erik ve çilek yedim bi yarım saaat sonra felan bir çay bardağı soğuk şekersiz süt içtim yanında bir tane eti form bisküvi yedim.yeşil çay içtim birazdan da közlenmiş patlıcan salatası yapacam yanın da bir kase yoğurt ile. akşamada domates soslu tavuk yapacam (yağsız)
delülerrrrrr:))) bayılıyorum muhabbetinize çılgınlar sizi:))
]14 mayısa hedef tablomuz.
yarisci 70
askito izinli
ebtuna 68,5
pregant 79
zalimi 75
cigdem 57,5
meral 61,5
genciza 59,8
aysbar 68,9
perperi 100,8
nalansu 75
sailormoon 73
ayyy bayılırım Türk kahvesine ama benim diyetisyenim kesinlikle haftada 1 den fazla yok dedi((hakkımı da kullandım..benim yerime de iç canım şöyle köpüklü köpüklü:)))
sen bilirsin ama bu hafta çok hızlı şekilde çok kilo verdin umarım bunlar sana geri dönmez bu kaçamkla
kızlar bugün okula giderken ilk kez kumaş pantolon giydim. hem de 42 beden. ertık iycene zayıf görünüyorum. herkes bunun farkında. bi gün buraya resmimi koyucam öncesi&sonrası diye. 48 bedenden 42ye indim.
kızlar bugün okula giderken ilk kez kumaş pantolon giydim. hem de 42 beden. ertık iycene zayıf görünüyorum. herkes bunun farkında. bi gün buraya resmimi koyucam öncesi&sonrası diye. 48 bedenden 42ye indim.
hoşgeldin cnm sen geldin ben gidiyorumopuyorumnanaktan
cnm uzun boyluydun sanırım ben 160 boyundayım ve 46 beden bacaklardan çıkmıyordu şimdi düğme kapanıyor ama fermuarı açık kalıyor az daha uğraşınca içine gircem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?