Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar geçende buraya gelmiştimde elim boş dönmüştüm ya bazı arkadaşlar gelecek demiştiniz..kimleri deneme sürecine alındı boş yerimiz yok demiştiniz..hala yokmu..katılmak istediğim topiğe yazıyorum kimse bakmıyor..bi takıma gittim paylaşım yok kaldım ortada

kızlar merhaba
şu 3 günlüğüne izmite gittik.bana da bir değişiklik oldu. doğumdan sonra ilk defa bir yere gittim.tabii kilom ne durumda bilmiyorum artık hafta içi telafi ederim
3 mayısta SAMSUNA annemlere gidiyorum onları çokkkk özledim.sizi takip ederim mutlaka orda da .annemde boğazımı tutmam lazım ne olacak bakalım.sahilde bol bol yürürüm işte böyleee

cnm ewet geri dönen bu hafta dönüyor

deneme sürecindekilerde takıma alındı

zeynep_05 bizimle birlikte ama sadece bu

takımımızın tamamen dolu olması nedeniyle

takıma maalesef sadece bir arkadaşımız mezun olduğunda girebilecek

burada birbirimizi motive ediyoruz zaten amaç takım ruhuyla çalışmak

eğer istiyorsan bizimle olabilirsin

sadece cuma bildirim listesinde olmazsın o kadar

gerçi ayçin beni kesecek sanırım

ama napiim iki arkadaşıda çok sevdim

herkese iyi geceler

zalimi kesmem gülüm bu iki arkadaşda isterse bize takılabilir sıraya koyarız takımda yer açıldıkça alırız:)))))))))

kızlar yorumlarımı yarın yapacağım benim kız hasta ((((((((((

ay kıyamam zuzuma

neyi var

güneş mi çarptı

yoksa nazaramı geldi

yazık ya cnm bnm

merhaba kızlar a.s.

aysbarcım inşallah almamışsındır canım biyere gidince insan boğazını tutamıyor en azından ben öyleyim :)

zalimi yine göklerdesin bakıyorum ohh allah indirmesin :))

ayçincim çok geçmiş olsun defneye inşallah yarına daha iyi olur fıstık.

bugün yediklerim

kahvaltı peynir,zeytin,domates,salatalık,yumurta,1,5 dilim k. ekmeği

ara bi elma

öğlen 1 dilim k. ekmek bi kase çorba

ara küçük kutu puding (116 cal.)

akşam türlü,salata,iki dilim k. ekmeği

ama sonra hala açlık hissettim ve azıcık kuruyemiş atıştırdım.

şimdide süt içiyorum.

tamam arkadaşlar o zaman ben buraya yaptıklarımı yazayım..listede olmasam bile önemli olan şuan için paylaşım.paylaşım olmadan motivasyon olmuyo malesef.

bende bu sabah yumurta salatası yaptım.yarım dilim kepek ekmeği 2 zeytin 1 dilim peynir ve şekersiz çayla yedim.

arada erik yiyeceğim.
bir arada spor yapacağım..

bu arada adım hilal
25 yaşındayım
1 yaşında kızım var
matematik öğretmeniydim şimdi değilim,memurluk için kpss ye girceğim.
öğretmenlik yordu beni çünkü.

zayıflama hikayemide yazarım bir ara

bunu önceden yazmıştım kendimi tanıtmak amaçlı..görmeyen olduysa diye koydum tekrar

zalimi canım paylaşım alanına şebnem 3.lükte bir hatanın olduğunu söylemiş bir bakarmısın

günaydınlar,
Yeni gelen arkadaşlar h.geldiniz..
Bende sabah az yağlı omletimi yedim 40 dk. lıık sabah sporumu yaptım..

Günaydın fıstıklarrrr,güzeller,geleceğin mankenleri hepinize günaydınnnnnnnn. iyi haftalar...

bugün erkenden kalktım kahvaltıdan sonra hemen bilgisayarın başına oturdum. yaa siz bende bağımlılık yaptınız, yeni çikolatamsınız:) sizin yazdıklarıınızı ookumak cetvellerinize bakmak bile beni motive ediyor. bugün işimi ayarlayabiirsem bi kitap var almam gereken onu almaya çıkacam diyetimle ilgili bir an önce alıp daha doğru bi diyet yapmak istiyorum . sabah platesimide yaptım ebrucuğumla(ebru şallı tv 8) şimdi popom acıyo oturamıyorum:)

saat 7 gibi normal bi kahvaltı yaptım sonra saaat 9 gibi birkaç erik ve çilek yedim bi yarım saaat sonra felan bir çay bardağı soğuk şekersiz süt içtim yanında bir tane eti form bisküvi yedim.yeşil çay içtim birazdan da közlenmiş patlıcan salatası yapacam yanın da bir kase yoğurt ile. akşamada domates soslu tavuk yapacam (yağsız)

hımmmm zeynep menün süper şekerim.
ya banada diyet yemekleri yapan biri olsa kilo vermem nekadan kolay olurdu((((((((((((

çok sevindim cnm yap yap sorun deil

sende çok azimlisin

çok şekersin

16 haftada abca o kdr yol aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…