İyi akşamlar kızlar,
pregant canım bende niveanın egzersiz cd si var çok beğendim, nivea ya mail attım onlarda gönderdiler saolsunlar sende dene istresen..
Bende sabah yumurta salatası, şekersiz çay,
öğle: yarım hamburger,
akşam :1 kase çorba, 2 tabne biber dolma ,1 kasede yoğurt yedim,
50 dk. egzersiz yaptım..
iyi akşamlar kızlarr bir an önce gruba katılmak için sabırsızlanıyorum. sanırım sadece perşembe günleri tartılıyorsunuz bende sadece perşembe günü tartılmak istiyorum ama dayanamıyorum bugün tartldım yine 70.5 olmuşum :) 72.200 ile başlamıştım bugün 3. günüm ama baya hızlı ilerledi. inşallah böyle devam eder. en çok korktuğum kilo vermem bi süre sonra duracak ya işte ozaman vazgeçmekten korkuyorum. zalimi sen ne kadar çok kilo vermişsin ne kadar zaman da verdin. inşallah benim çizelgemde senin ki kadr ilerler
her isteyene yolluyolar mı acep?deniyim bari. bu arada tuba özayın cdsi çok hafif demiştim ya. sonundaki gevşeme hareketlerini yapmadığımdan mı nedir, bacaklarım feci tutuldu. zor yürüyorum eğilip kalkamıyorum mirmirmirmir
iyi akşamlar arkadaşlar..pregant selam canım ne haber nasılsın..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabah: bir kase yogurt bir küçük dilim ekmek
ara:bir elma 2 kivi
öglen:brokoli salatası
akşam:karnıbahar yogurtlu..bir portakal bir elma
spor:4 km yürüyüş
canıum banada bir arkadaşım tavsiye etmişti, mail attım 2-3 gün sonra aradılar, adres aldılar 1 hafta içinde geldi...Kargo ücreti bile ödemedim..
Bence esneme harektlerini yapmadıysan ondan tutuldu ..
selam canım hoşgeldin. zayıflamak için neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?