Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar kızlar,
pregant canım bende niveanın egzersiz cd si var çok beğendim, nivea ya mail attım onlarda gönderdiler saolsunlar sende dene istresen..
Bende sabah yumurta salatası, şekersiz çay,
öğle: yarım hamburger,
akşam :1 kase çorba, 2 tabne biber dolma ,1 kasede yoğurt yedim,
50 dk. egzersiz yaptım..

iyi akşamlar kızlarr bir an önce gruba katılmak için sabırsızlanıyorum. sanırım sadece perşembe günleri tartılıyorsunuz bende sadece perşembe günü tartılmak istiyorum ama dayanamıyorum bugün tartldım yine 70.5 olmuşum :) 72.200 ile başlamıştım bugün 3. günüm ama baya hızlı ilerledi. inşallah böyle devam eder. en çok korktuğum kilo vermem bi süre sonra duracak ya işte ozaman vazgeçmekten korkuyorum. zalimi sen ne kadar çok kilo vermişsin ne kadar zaman da verdin. inşallah benim çizelgemde senin ki kadr ilerler

her isteyene yolluyolar mı acep?deniyim bari. bu arada tuba özayın cdsi çok hafif demiştim ya. sonundaki gevşeme hareketlerini yapmadığımdan mı nedir, bacaklarım feci tutuldu. zor yürüyorum eğilip kalkamıyorum mirmirmirmir

selam canım hoşgeldin. zayıflamak için neler yapıyorsun?

iyi akşamlar arkadaşlar..pregant selam canım ne haber nasılsın..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sabah: bir kase yogurt bir küçük dilim ekmek

ara:bir elma 2 kivi

öglen:brokoli salatası

akşam:karnıbahar yogurtlu..bir portakal bir elma

spor:4 km yürüyüş

canıum banada bir arkadaşım tavsiye etmişti, mail attım 2-3 gün sonra aradılar, adres aldılar 1 hafta içinde geldi...Kargo ücreti bile ödemedim..
Bence esneme harektlerini yapmadıysan ondan tutuldu ..

zeynep bende çok yıldım

üstelik farklı sorunlarımda vardı

ben bu noktaya 8ocaktan beri geldim

3buçuk ay kadar oluyor

zorlu bir süreç oldu ama sonunda

sonuca ereceğime inanıyorumilk defa

tabi takımım çok destek oldu bana

hepsini çok seviyorum onlar olmasaydı

bırakır baş dönerdim

bildirimlerimiz cuma günü cnm ama tabi bir süre listede olamayacaksın maalesef ama haftada bir tartıl

nalansu selam canım. kusura bakma yeni gördüm. umarım sen de iyisindir. canım yediğin şeylere baktım da sen hep böle mi besleniyorsun?

canıum banada bir arkadaşım tavsiye etmişti, mail attım 2-3 gün sonra aradılar, adres aldılar 1 hafta içinde geldi...Kargo ücreti bile ödemedim..
Bence esneme harektlerini yapmadıysan ondan tutuldu ..

ay evet ya fazla hafife almışım sanırım. ne biliim.

bugün
sabah
1kk peynir
4 zeytin
1 tk reçel
1 dl ekmek
salatalık

ara
1 activia
2 etiform
10 erik

öğlen
yağlı salata
1 sb yourt
1 tas çorba

ara
1 activia
2 etiform
10 erik

akşam
sebzeli tafuk
1 çb yourt
1 dl ekmek

ara
2 meyve

valla spordan sayılır mı bilmem ama sabah 7den bu yana yeni oturdum. bütün gün bebemin peşinde döndüm

selam canım hoşgeldin. zayıflamak için neler yapıyorsun?

canım ben 7 aylık evliyim adet düzensizliği vardı doktora gittim pcos teşhisi koydu. daha çok başlangıçmış kilo vermem gerekiyormuş zaten kilo vermek istiyordum ama bu da benim için ateşleyici oldu. çok morelim bozuldu. eğer ki kilo verip pcostan kurtulamazsam bebek sahibi olmam da zorlaşacak. bunun için çok fena hırs yaptım mutlaka zayıflamalıyım diye. internette bi araştırma yaptım. pcos tanısı konulanların yaptığı bir diyetle karşılaştım GL diyeti. çok detaylı bilgi edinemedim ama besinlerin GL değerleri var. günde en fazla45 gl olacak kadar yiyosun günlük listeni kendin belirliyosun. bu diyetin anlatıldığı bi kitap varmış şimdi onu bulmaya çalışıyorum. GL diyetnde tatlı kesin yasak bende hiç bir şeilde almıyorum. yemeklerde çok çok az yağ kullanıyorum tuz yok. aslında hiç aç kalmıyorum. ama 3 gün oldu 72.2 den 70.5 düştüm. belki başllangıç olduğundan bu kadar düştü ama beni motive etmeye yetti:) şimdi bugün yediklerimi yazayım.

sabah: bir dilim kepek ekmeeği, domates ,maydonoz, salatalık, biber közlemesi ,az peynir 2 zeytin (peynir yemediğim de bir yumurta) çay(şekersiz)
ara öğün seçenekleri var meyva yoğurt süt fıstık fındık tabiki çok az bunlardan birini atıştırıyorum.bugün öğlen melma akşam erik ve çilek yedim(4'ertane)
öğlen: çok az zeytin yağlı taze fasulye
yoğurt
bir ara öğün daha
akşam : fırında balık, bol salata, roka, yeşillik

birde içebildiğim kadar çok su içmeye çalşıyorum bugün 9-10 bardak içtim ama çok zorlanıyorum su içmekte

inşallah zayıflarım çooooooooook istiyorum

selam kızlar birinci olmamıza çok sevindim,süpersiniz:lepi:a.s.
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorumkaydirigubbakcemile3
zalimi ve sailormoon sizi de ayrıca tebrik ediyorum,hele zalimi sana söyleyecek şey bulamıyorum,süpersin arkadaşımalkisalkisalkis
sailormoon davettte bile bi şey yememen çok iyi olmuş,iradene hayran kaldım,mükafatını alacaksın inşallah:Saruboceq:
bana gelince...
yoğun bi hafta sonu geçirdim,diyete uyamadım çünkü sürekli dışardaydık...ama o kadar çok yoruldum ki,kilo almamışımdır diye umuyorumbilmiyorumkismile,işin aslı çok bi şey de yiyemedim zatenbenneyaptımki
bu sabah da normal kahvaltı yaptık ama ben yine çok bi şey yiyemedim
üzerimde yorgunluk,bitkinlik var,ttail bitsin normale dönerim inşallah:sinifsinif:

selam kızlar
bilgisayarımın şarj aleti bozuldu. son demlerinde yazıyorum. yarın yaptırabilirim ancak.. Yarın akşama kadar girmezsem haberiniz ola ((

ayyyyyyy çok yoruldum

ellerim titriyor ya

tuvaleti ve banyoyu temizledim fayanlar falan işte

temizlik kokusu mis gibi oldu ya

peri üzüldüm cnm

konuşurduk yine ama

neyse benden başka kimse yok

ne yazıkki

çıkıyorum sevgili ben

zalimi uçarsın tabiiii:dance:
maşallah sana canım...
sakın yılma,aynı şekilde devam et,daha güzel günler seni bekliyoryerimsenibenbayanssulusmile
bu arada mesleğin kısmında yzan ev hanımını değiştirmişsin şükürsırnaşık şey

aşktoda evine döndü,yakında uğrar inşallah,özledik buralardaŞeniz

:kedi:annem resim bakmak için kayıt ettim

burayı sevdim

ama anca değiştirebildim

bilgilerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…