Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aycinim sende de inanilmaz fark var canimm.. ne güzel :lepi:

bugün yediklerim

sabah
yok (disardaydim)

ögle
1 kase üzüm

aksam
biraz üzüm
1 havuc
1 tabak bol maydonozlu toyga corba

yeni denedigim nohut köftesindende bir yudum isirdim (begenmedim :) )

Zalimi çok geçmiş olsun cnaım,
tez zamnda iyileşirsin inşallah,
Ayçincim bayağı fark var canım, tebrikler valla, ama yüzün güzel kilolu halinle bile çok güzeslsin
Emoşum, bende inanamadım ya kuu sende çok kiloluymuşsun, ama şimdi fıstık gibisin maşallah arkadaşıma..

zalimi acil sifalar diliyorum tatlim(

emoss allah askina en sagdaki fotonu yüzün acik koyy
inanmiyorummmmmmmm akannehir
ahahahaha niye inanamıyon kuu benim işte:roflol::roflol::roflol:
orda burak 2 aylık falandı galiba...84 kiloyumsempatiksalakcinni:CüvCüv:

saol canım beniiiiiiimmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:1hug:
göbeğim nasıl ama:CüvCüv:

yaa o zamanlar hiç fotoğraf çektirmiyodum,çektirsem de sadece yüzüm çıkacak şekilde çektiriyodum:çok üzgünüm:baksanıza iğrencim gıdım bile varsırnaşık şeyayyyyyyy çok fenaydım yaaabilmiyorumkismile

ivet kaynanamın d.günü için görümcmlere gittiksempatiksalakcinni
ve ben pastayı yemedim:lepi::lepi::lepi:
ayrıca bana zayıflamaışsın vs dediler çok mutluyumzemuszemusbayanssulusmilekaydirigubbakcemile5

ayçincim sendede çok fark var gerçekten tebrik ederim canım.
emine bende inanmıyorum en sağdaki senmisin gerçekten,kaç kilo verdin doğumdan sonra.

ahanda benim 6 kilo kadar fazla halim.şimdiki halimin resmi yok :)) yarın çeker eklerim onuda.

bugün yediklerim

kahvaltı domates,salatalık,az peynir,iki zeytin,iki dilim k. ekmeği ve şekersiz çay

ara küçük bi avuç badem

öğle bi tabak yoğurtlu semizotu,bi dilim k. ekmek

ara bi fincan n.cafe 63 cal. bi çikolata

akşam bi tabak yoğurtlu semizotu,iki çatal patates yahni,bol salata,yarım dilim k. ekmek

ara bi armut

ayşegülüm ben doğuma 85le gittim,geldiğimde 78 kiloydum...ama emzirirken çıldırmış gibi yemek özellikle de tatlı yediğim için tekrar 84 kilo oldum...bu foto o günlerden:))zor buldum bunu da,foto çektirmemişim çünkü:))

günaydınlarrrr

zalimi çok geçmiş olsun tatlım
ya ufacık bir ameliyat ne işler açtı başına umarım çarçabuk iyileşirsin.

emoşum kuu sağdaki resminle hemen hemen aynı kilodaymışız ozaman
öhömmmmmm ben doğuma 94 diye tahmin ediyorum gittiğimi çünkü son 4 gün önce moralim bozulur diye tartılmamıştım
doğumdan 86 ile çıktım hemen veririm dedim kafamçokkarıştı nolacakki bu kilollar benim değil zaten hemen az yemeğe başladım bir haftada 4 kilo verdim ama açtım ve deli gibi emen bir kızım vardı sonra bir 86 bir 82 ile tam 6 ay geçirdim delikafadulden sonra detok diyetiyle başladım hedef 5 kiloydu anca 1.5 kilo verdim dedim nöliii tamam moral bozmak yok dedim devam ama normal diyet bu arada emzirmeye devam tabi açlık savaşları tatlı krizleri 80 de kaldım dedim olmiycek hap alacam eşim hayırrrr dedi spora yazıl neyse yazıldım ful bir üyelik aldım 3 ay boyunca haftanın 3-4 günü gittim fırsat buldukça yüzdüm koşturarak eve gel emzir falan bitkin düştüm ama sonucunda 3 ayda sadece 4 kilo ben 76 idim.
üyeliği bitirdim çünkü spor hocam ara vermemi istedi git tahlil ol bu kadar düzenli gelip verdiğim hareketleri yapan biri seninkinin 2 katı incelmesi gerekirdi dedi bende tahlili ha bugün ha yarın derken salladım.
bakalım en son dün tartıldım 69 dum yarın nasıl olacak merak ediyorum.
bu arada spor biteli 1 sene olsu ve ben ancak 7 kilo vermiş oluyorum.offffff
tabi bunada şükür ama ideallerim vardı kızımın ilk doğumgününde 63 olacak sırnaşık şey mok oldum 78 kiloydum tam mafoldumben

kızlar merhaba tabiiki hedefim var hepten boşlamadım paylaşımda arttı ama çok fırsat bulamıyorum eskisi gibi...
sizden de ayrılmak istemiyorum açıkcası

nasılmış o nohut köftesi

canim benim haslanmis ve ya konserve nohutu blenderdan geciriyorsun.. icine kirmizi toz biber, tuz ve kücük kiyilmis maydonoz akliyorsun. harmanlayip kücük köfteler seklinde kizartiyorsun.

Günaydin bu arada :)

aycincim sende bayagi yol kat etmissin .. bende doguma 95 kiloyla gitmistim :)
84 ciktim aksamina. ve 6 ay icinde 90 kilo oldum ..

selam kızlar. evde bilgisayar olmadığı için paylaşım yapamadım günlerdir. şimdi de kardeşimin bilgisayarını kullanıyorum.

ayçincim sabah tartıldım 1 kilo vermişim. 77 oldum.

selam kızlaaaaarkaydirigubbakcemile3
sabah 1 dilim ç.ekmeği,domataes,salatalık,3 zeytin,1 kk peynir
öğlen daha yemedimsempatiksalakcinni
yürüyüşe de çıkıcam birazdan inşallahhihoyyyt
dün kaynanamlar bana zayıflamışsın ddiler çok gaza geldim:dance:

ayçinim senin kilo vermen de zor olmuş ama geç olsun bizim olsun kaptanımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
ben 84 kiloya çıktım,acayip bunalımdaydım...o ara okula da başladım,hiç bi kıyafet giyemiyordum,hamile pantalonlarımla idare etim biraz:çok üzgünüm:2 tane lastikli eteğim vardı dönüp dönüp onları giyiyordum:gitme:içimden ne süslenmek ne makyaj yapmak ne giyinmek ne takı-toka takmak hiç bir şey gelmiyordu çünkü kendimi çok çirkin hissediyordum...dışarı bile çıkmak istemiyordum çünkü hem kıyafet olmuordu hem de görenlerin laflarından çok bunlmıştımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
şişmanlık çok zor bir psikoloji...insanı görür görmez ne kadar kilo almışsın diyenlerden nefret ediyorumalsanaalsanasmileinsanlr çok zalim olmuşlmaz:

sonr kendime küçük hedefler koydum...ilk hedefim 80li rakamlardan kurtulmaktı,o benim için psikolojik sınır gibiydi...79 olduğumda göbek atacaktım resmen:teytey:
sonra yavş yavaş diyet ve stepperla 75 lere falan indim
geçen yaz uzunca bir zaman 72-73 arası gidip geldim
bu sene çok şükür 60lı rakamları gördümalkisalkisalkis
kilo vermek çok zor bi şey,herkes şanslı olmuyor,zaten kilo almaya meyilliydim,doğum beni çok etkiledi:CüvCüv:
benim de burağın ilk doğum gününde 65 olmak gibi bir hedefim vardı ama olmadı...bu sene o kilonunda altında olurum inşallah:Saruboceq:

hadi kızlar ha gayret,hep birlikte başaırız inşlaholumunekankayizsmile

pregant sen yine süpersin tatlım 1 kilo çok iyi çıtır oluyorsun artık:))))))))))

emoşum sende benim gibiymişsin bednde 8 ay kadar daha hamile kıyafetlerimle gezdim((((((((

ama artık onları yok ettim çünkü bu yaz süper olacağız:))))))))))))))))))))))))))))))))))

pregant tebrik ederim canimm..

emo$um süper gidiyosun canim.. bir ara durakladin ama simdi tam gaz devam.. birlikte incelicez canim benimm guclubacismile
bende gecen yil 65 olmak istiyodum olmadi..

gecen aksam dolabimi temizlerken son 46 beden donlarimida attim cöpe..:))

****7.TAKIM 155 .ETAP ****

yarisci ( 70,0/
askito(71,4/
ebtuna ( 69,7 /
pregant ( 78,0/77,0/1,00/1,28&#37
zalimi ( 77,0/
meral ( 61,6/
cigdem83( 58,6/
genciza(59,6/
aysbar( 69,5 /kendi isteğiyle ayrıldı
perperi( 99,9/
saliormoon( 73,9/
zeynep_05(69,4/

7.TAKIM TOPLAM KıLO ( 789,1/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…