selam kızlaaaaarkaydirigubbakcemile3
sabah 1 dilim ç.ekmeği,domataes,salatalık,3 zeytin,1 kk peynir
öğlen daha yemedimsempatiksalakcinni
yürüyüşe de çıkıcam birazdan inşallahhihoyyyt
dün kaynanamlar bana zayıflamışsın ddiler çok gaza geldim:dance:
ayçinim senin kilo vermen de zor olmuş ama geç olsun bizim olsun kaptanımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
ben 84 kiloya çıktım,acayip bunalımdaydım...o ara okula da başladım,hiç bi kıyafet giyemiyordum,hamile pantalonlarımla idare etim biraz:çok üzgünüm:2 tane lastikli eteğim vardı dönüp dönüp onları giyiyordum:gitme:içimden ne süslenmek ne makyaj yapmak ne giyinmek ne takı-toka takmak hiç bir şey gelmiyordu çünkü kendimi çok çirkin hissediyordum...dışarı bile çıkmak istemiyordum çünkü hem kıyafet olmuordu hem de görenlerin laflarından çok bunlmıştımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
şişmanlık çok zor bir psikoloji...insanı görür görmez ne kadar kilo almışsın diyenlerden nefret ediyorumalsanaalsanasmileinsanlr çok zalim olmuş
lmaz:
sonr kendime küçük hedefler koydum...ilk hedefim 80li rakamlardan kurtulmaktı,o benim için psikolojik sınır gibiydi...79 olduğumda göbek atacaktım resmen:teytey:
sonra yavş yavaş diyet ve stepperla 75 lere falan indim
geçen yaz uzunca bir zaman 72-73 arası gidip geldim
bu sene çok şükür 60lı rakamları gördümalkisalkisalkis
kilo vermek çok zor bi şey,herkes şanslı olmuyor,zaten kilo almaya meyilliydim,doğum beni çok etkiledi:CüvCüv:
benim de burağın ilk doğum gününde 65 olmak gibi bir hedefim vardı ama olmadı...bu sene o kilonunda altında olurum inşallah:Saruboceq:
hadi kızlar ha gayret,hep birlikte başaırız inşlaholumunekankayizsmile