Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar salı günü kardeşim geldi. beni görünce ablam nerde dedi. çok inceldiğimi söledi. çok mutlu oldum

buı arada geçmişi, okudum da. hilmiye? ve ayçin acaip incelmişiniz. diğer arkidişlerin resimşlerini göremedi. özellikle emineyi çok merak ediyorum.

aslıcım kolaymı beeee 18 kiloooooo verdin
tabiki şaşırması normal
bide sen 62 olunca görsünler bakalım aklinialirimsmile

aslıcım kolaymı beeee 18 kiloooooo verdin
tabiki şaşırması normal
bide sen 62 olunca görsünler bakalım aklinialirimsmile

ay işallah ya. gitgide zorlaşıyor kilo vermek. geçen hafta çok canla başla uydum diyetime. gerçi sporumu tam yapamadım. şlimdi de eşim yok oğlum hasta. dün diyet listeme uyamadım. ve bütün akşam çikolata, dondurma ve cips yedim. sabah tartıda daha fazla verebilirdim ama dün gece resmen çuvalladım. neyse o bir boşalma oldu. bugün yine başladım adam gibi diyetime uymaya.

aslıcım sendende istiyorum foto

tamam canım. zaten ne zamandır aklımda. şişko fotoğrafım çok da son halimi de eşim gelince çewkip koyarım. bu gece gelio zaten. en kısa zamanda koyucam. güzel bi uygulama olmuş

bugünkü mamalar
sabah
1kk peynir
1 dl ekmek
4 zeytin
1 tk reçel
salatalık-tomates

ara
1 kase yoğurt
2 grissini
2 salatalık

öğle
2 yumurta kadar tavuk
5 kaşık fırında batlıcan
1 kase çorba
salata

ara
2 grissini
"1 kase yoğurt
2 salatalık

akşam
1 dl ekmek
8 kaşık sebze
1 çb yoğurt
salata

ara
2 meyve

aşkitom bebikim birlikte incelicez di mi hihoyytttsempatiksalakcinnihihoyyyt:dance::teytey:
pregant aslıcım süper kilo verdin tabüüü kü kardeşin şşaırmıştır helal sana:lepi:

öğlen yemeği olarak 2 k.yoğurtla ıspanak yidim
tek ayıbım kaynanamların verdiği pastadan acıcııık tırtıklamak oldu:tomato::tomato:
45 dk yürüyüşümü yaptımhihoyyyt
şimdi de yarım elma,4-5 çilek ve 1 erik yedimkaydirigubbakcemile3

kızlar meraba,
bende sabah, klasik kahvaltı yaptım(1dilim ekmekle)
öğle sadece yoğurt ve salata yedim
şimdide makarna yiyeceğim,(yağsız ve sossuz, sadece yoğurt ve bahartlar olucak)

sağol datlım bayanssulusmile resmimi koyiim da görün bakalım belli oluyo mu verdiğim kilo.

Selam kızlar... çok aktif katılamıyorum ama hep takipteyim... inşallah yarın herkes güzel sonuçlar alır... ben pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum kendimde maalesef (
bana bugün endokrin doktoru bi diyet listesi verdi. onu uygulayacam. inşallah işe yarar. çünkü gerçekten çok zor kilo veriyorum. hipoglisemi de varmış onu da yeni öğrendim...

sabah
1 bardak portakal suyu

öglen
1 haslanmis yumurta

ara ( süt ve muz günüm oldugu icin .. muzlu milkshake yapiim dedim , muzlar tam olmamis.. aciydi. icemedim)

aksam
1 tabak bol maydonozlu corba (lahana corbasi icmiyorum ama artik iyvrencc cünkü :) )

en kötü ihtimal yatmadan önce kücük bir kase üzüm yerim.

bugün en zor günümdü.. cok aci cektim :)
ama yarin 600 gram et hakkim var.. hemen kiyma alip izgara yapicam. gecen gün cok canim cekti p

of ya cnm sıkıldı

bugün sıvıya geçeceklerdi

daha bekliyelim öğleden sonra başlayalım demişlerdi hocalar

öğleden sonrada yarın başlayalım dediler

of ya yani garanti yarında buradayız

sıvı takibi yapılacakmış

umarım c.tesi çıkrız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…