Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlar a.s.

ben aynıyım bu hafta 59,6 :1closedeyes:
olsun 60 ı tekrar görmemek bile çok güzel,inşallah bi dahaki hafta bu işi bitiricem ve 58 olup mezun olucam.:dance:

ayy bende su içerim içmesinede dakka başı w.c.ye gitmek çok eziyet geliyorsempatiksalakcinni

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.

zalimi bencede izinli sayılmalı,diyete devam edemiyor çünkü şu dönemde ee serumlar falan derken çok yanıltıcı olur.

zeynepçim adım ayçin

aslında bunu ilk kez açıklıyorum benim nikim yarışçı değil yarisci yani araba modeli olan:))))))))
buraya üye olurken nick için ilk aklıma gelen isimdi çünkü arabamı çok seviyorum.yani nikimi türkçeleştirmeden söyleyebilirsiniz.
yarışçı biraz basit mi ne laelaelaelaelae

****7.TAKIM 155 .ETAP ****

yarisci ( 70,0/69,0/1,0/1,43&#37
askito(71,4/69,5/1,9/2,66%)
ebtuna ( 69,7 /68,9/0,8/1,15%)
pregant ( 78,0/77,0/1,00/1,28%)
zalimi ( 77,0/
meral ( 61,6/
cigdem83( 58,6/
genciza(59,6/59,6/0,00/0,00%)
aysbar( 69,5 /kendi isteğiyle ayrıldı
perperi( 99,9/99,9/0,00/0,00%)
saliormoon( 73,9/73,5/0,4/0,54%)
zeynep__05(69.4/69/0.4/0.58 %)

7.TAKIM TOPLAM KıLO ( 789,1/

Son düzenleme:
genciza toplam kaç ilo verdin canım. ne güzel 58 omuş sayılırsın darısı başıma 60lardan bi kurtulsam:)) bende bi alemim 60 ları göreli kaç gün oldu hemen sıkıldım dimi 50 leri görmek istiyorum :)

tamam canım bende bundan sonra yarisci derim :)) ne yapalım şu su meselesini

bidaka siz su içmiyormusunuz yani lmaz:

len diyettesiniz deiyette olmasa sağlık için su içeceksiniz bunu yazma gereği bile duymamıştım.

herhün herkes ne kadar su içtiğini yazsın ben en az 2 litre içerim hatta 3.5 lt yi bulduğum bile oluyor.

her sabah aç karnına 2 bardak gece yatmadan 1 bardak içerim.
işe gelince öğlene kadar 750 ml bitiriyorum.öğleden sonrada en 2 bardak akşam eve gidince 1 bardak bu su tüketimin benim için min. olanı bazen üstüne bile çıkarım .
zorlayacaksınız kendinizi su içmek için bir süre sonra zaten bünye istiyor.

ben hamileyken 4 litreye yakın oluyordu yazın su içmem.ödem tutmamak için çok içtim ama tabi ödemin tillahını oldum ama olsun.

yazdırmayın len bana suyun faydalarını zaten biliyorsunuz ama işinize gelmiyor işte.
yok wc ye çok gidiyorlarmış git işte fenamı rahatlarsın.
hem ben öğlene kadar daha sık gidiyorum sonrasında azalıyor zaten .

ilahi yarisci öldüm gülmekten . evet kızlar yedik paparayı bundan sonra herkez yazsın içtiği suları yoksa yarisci bizi bilmem ne yapar artık korktum ben valla :)) tamam dır kaptan söz bundan sonra çok içecem. :))))) ayy valla çok güzel azmışsın öldüm yaa sanki yanımdasın sandım kaçacaktım şimdi :))eyvahedigeldismile

aysegüll gitme kuu :)) bosver sen hep ayni gec bi kac hafta :) belki alirsin :roflol:

lülülülülülülaelaelaelaelae

zeynepcim ben öyle çok fazla kilolar vermedim canım 6-7 kilo kadar verdim toplamda.

yok sen bana ayçin de canım yerimseniben

:roflol:

merhabalar zayıf topicim:))))geçmişi okumadan hemen bildirimimi yapayım da üzerimdeki yük kalksın 400 gram vermişim fazla bişey olmasa da geçen haftaya göre mutluyum..bi de adet oldum bu arada...
yani: 73.9-0.4=73.5 kg mım:))) yüzde hesaplamam da 0.4/73.9=0.54 umarım doğru yapmışımdır:)))

sen daha beni tanımadın zeynep
bunlar iyi günlerin
kork benden
kötükedihüso

:jeyyar:naniknaniklülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…