oooo süpersin:lepi:ama ne olrsa olsun isterse 100 gram 100 gram gitsin diyetime devam edecem ve 55 kiloya düşecem
ayyy ne güzel ayşegül yaa,yakında mezun oluyon heeedelikafaduldenkaydirigubbakcemile5merhaba kızlar a.s.
ben aynıyım bu hafta 59,6 :1closedeyes:
olsun 60 ı tekrar görmemek bile çok güzel,inşallah bi dahaki hafta bu işi bitiricem ve 58 olup mezun olucam.:dance:
ayy bende su içerim içmesinede dakka başı w.c.ye gitmek çok eziyet geliyorsempatiksalakcinni
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
zalimi bencede izinli sayılmalı,diyete devam edemiyor çünkü şu dönemde ee serumlar falan derken çok yanıltıcı olur.
aaaa çok güzelmişzeynepçim adım ayçin
aslında bunu ilk kez açıklıyorum benim nikim yarışçı değil yarisci yani araba modeli olan:))))))))
buraya üye olurken nick için ilk aklıma gelen isimdi çünkü arabamı çok seviyorum.yani nikimi türkçeleştirmeden söyleyebilirsiniz.
yarışçı biraz basit mi ne laelaelaelaelae
ay insallah haftaya 68 i görürümm yhaa..
emosum tebrik ederim seni..
rakibim görüyorum artik seni. belki hirslanirimm :)
ayçin kıss veremedin veremedin ama şimdi atağa geçtin.. tebrikler valla.. haftada 1 kilo süper :)
metabolizma hızlandırıcı cay yap kendine yarışcım :)
mesajını görünce dayanamdım bir neler var neler yok bir bakem dedim
topiği vardı metabolizma hızlandırıcı cay diye arkadaşım da kullanıyor diyetisyen önerisiyle
bende bir dönem çok kullanmıştım güzelde kilo vermiştim
tane kararbiber limon elma çekirdeklri ile tarcın kabuk ve karanfil bunların hepsini 3 lt suda kaynatıyorsun sabah akaşm birer kup içiyosun metabolizman hızlandyıro e tabi ki kilo verimi de
bende br düzene sokamadım duurn kalkiim de yapiim bari
bu ebruda nerden cıktııııııııııı :))))))))))))
metabolizma hızlandırıcı cay yap kendine yarışcım :)
mesajını görünce dayanamdım bir neler var neler yok bir bakem dedim
topiği vardı metabolizma hızlandırıcı cay diye arkadaşım da kullanıyor diyetisyen önerisiyle
bende bir dönem çok kullanmıştım güzelde kilo vermiştim
tane kararbiber limon elma çekirdeklri ile tarcın kabuk ve karanfil bunların hepsini 3 lt suda kaynatıyorsun sabah akaşm birer kup içiyosun metabolizman hızlandyıro e tabi ki kilo verimi de
bende br düzene sokamadım duurn kalkiim de yapiim bari
bu ebruda nerden cıktııııııııııı :))))))))))))
saol yasemincim bende ancak noaylamak için girmiştim.
canım aslında 0,7 ile =0,70 aynı şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?