Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ufff kızlar dün giremedim ne çok biriktirmişsiniz oku oku bi hal oldum yanisempatiksalakcinni
kilo veren arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum maşallah kendilerine..hihoyyyta.s.
dün giremedim ben kusuruma bakmayın işlerden kafayı kaşıyacak vaktim olmadı ne yazık ki..bilgisayarın yanına dahi yaklaşamadım...
bu arada koşu bandı alıyorum kızlar...ebtunacım stepper ya da bisiklet alsan daha iyi olur demişsin ya canım bisikletin popoyu büyüttüğünü okumuştum bi yerden step türü aşırı hareketleri de diyetisyenim yasakladı bana sadece yürüyeceksin şimdilik dedi..ses olayını fazla kafama takmıyorum açıkçası çünkü alt katımız boş...şikayet gelmez umarım...yürüyüşlerimi yapamıyorum kızlar işten fırsatım kalmıyo ne yazık ki...((belki de yapabilsem daha da güzel sonuçlar alırım...ufak tefek bi makine beğendim netten york marka..hantal durmuyo açıkçası şimdilik hevesliyim bakalım bu akşam siparişini veriyorum en geç 4 5 güne elime geçermiş öyle dediler:)))laelaelaelaelae çok heyecanlıyım benim için farklı bişey olacak..çünkü hareketi seviyorum açıkçası enerjim ve dayanıklılığım artıyo:)))
bu arada zalimicim arkadaşım çok geçmiş olsun tatlım sana daa..üzüldüm gerçekten..kilo olayına hiç takma derim biliyosun serum ödem yapar yağ olarak birikmez vücudunda yani hemencecik verebilirsin tatlım aldıklarını..hele bi iyileşip ayağa kalk da...
zeynep su konusunda kaptanıma katılıyorum tamamen 1 numaralı kuralı atlamayın kızlar..su içmek çok möhöm bi konudelikafadulden susuz olmaaazzzzemuszemus

ya ben çizelgemi yaptım ama kopyaladığımda uygun uzantı değil diyor?
yardımmmmmmmmmmmmm

selam kızlar.. anca gelebildim.. bildirimi kaçırdım sanırım ama kilom aynı zaten... kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

****7.TAKIM 155 .ETAP ****

yarisci ( 70,0/69,0/1,0/1,43&#37
askito(71,4/69,5/1,9/2,66%)
ebtuna ( 69,7 /68,9/0,8/1,15%)
pregant ( 78,0/77,0/1,00/1,28%)
zalimi ( 77,0/ 77,0/0,00/0,00%)
meral ( 61,6/61,6/0,00/0,00%)
cigdem83( 58,6/58,6/0,00/0,00%)
genciza(59,6/59,6/0,00/0,00%)
aysbar( 69,5 /kendi isteğiyle ayrıldı
perperi( 99,9/99,9/0,00/0,00%)
saliormoon( 73,9/73,5/0,4/0,54%)
zeynep__05(69.4/69/0.4/0.58 %)

7.TAKIM TOPLAM KıLO ( 789,1/783,6/5,5/0,7 %)

Son düzenleme:
ama ne olrsa olsun isterse 100 gram 100 gram gitsin diyetime devam edecem ve 55 kiloya düşecem
oooo süpersin:lepi:
işte yapmamız gereken bu...100gr da olsa kilo vermek bi şeydir,morlimizi bozmamalıyız...ben çok çabuk bozuyorum iştebilmiyorumkismile
ayyy ne güzel ayşegül yaa,yakında mezun oluyon heeedelikafaduldenkaydirigubbakcemile5
aaaa çok güzelmiş
ben de diyom bu kızın niki niye yarışçı?:roflol::roflol::roflol:
çok anlamsız gelyodu ana,heralde diye opiklerinen dolayı diye düşündüm,başka bi anla veremedim:roflol:hatta hep sorcam unutuyorum,ayıp olmasın dye sormıyom dasırnaşık şey
yarisleri ben de çok seviyoum,güle güle kullan ayçinim kaptanıma.s.
bu arada ebn sabahlrı okulda en az 3-4bardak su içiyorum gün içinde de akla gldikçe içiorum,byaa içiyorumdur yani
ay insallah haftaya 68 i görürümm yhaa..

emosum tebrik ederim seni..
rakibim görüyorum artik seni. belki hirslanirimm :)

ahahahaha tenküüükaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
ama sen haftay da 2,5 kilo verir sollarsın beni,ben sana nasıl yetişeyim kuusırnaşık şey
hadi az proteinlen bakalım hasta olmayasınŞeniz

du kız meral içimde kötü hisler var zaten
artık duracak kilo verme
bunun için hızlandırı bişeyler düşünüyorum
artık bu kilo olayından sıkıldım bir an önce bu yazı istediğim gibi geçirmek istiyorum.

bu arada çidom nerde?

hakikatten ama yarışçı ne o öyle at gibi kaydirigubbakcemile3

böle olacağını bilseydim daha güzel bir nick bulurdum kendime.:)))))))))))))

metabolizma hızlandırıcı cay yap kendine yarışcım :)
mesajını görünce dayanamdım bir neler var neler yok bir bakem dedim
topiği vardı metabolizma hızlandırıcı cay diye arkadaşım da kullanıyor diyetisyen önerisiyle
bende bir dönem çok kullanmıştım güzelde kilo vermiştim
tane kararbiber limon elma çekirdeklri ile tarcın kabuk ve karanfil bunların hepsini 3 lt suda kaynatıyorsun sabah akaşm birer kup içiyosun metabolizman hızlandyıro e tabi ki kilo verimi de
bende br düzene sokamadım duurn kalkiim de yapiim bari
bu ebruda nerden cıktııııııııııı :))))))))))))

hoşgeldin ebruuu...bu çayı diyetisyenin mi vermişti ki?ben de yapayım bari sanırım benim sorunum da metabolizmamın çok ağır çalışması...normalde hareketli biriyimdir çoğu insan bu harekete nasıl oluyo da eriyip gitmiyosun diyo..çok sinirim bozuluyo...kafamçokkarıştı
çok ağır benim metabolizmam yaa...üüüffff...!!!!!!

eblulum sağol canım
hiç nerden çıktı dimem ben sağolasın paylaşımın için.

canım bende zaman zaman deniyorum bu çayı hatta takım arkadaşlarımada tavsiye ettim.
ama işte yapmayada üşeniyorum.
tekrar deneyeyim yapmayı ama bana biraz daha şok gibi bir diyet lazım

4.TAKIM
sebnemselayfurkan ( 68,6 / 69,7 / -1,1 / -% 1,60)
fguler ( 92,8 / 92,1 / 0,7 / %0,75)
hasretim34 ( 63.8 /62.4 /1.4/ % 2.19 )
dilekruzgar ( 61.5 / 61.5 / 0 /% 0 )
semiha( 60,2 / 61.9 / -1.7 / -% 2.82 )
CaglayanCicek( /80/79/1/%1.25)
uaydın(74,7/74.7 / 0 % 0 )
pembepanter1 ( 61.3/61/ 0,30 / %0.49)
CGDM85 72/70.9 /1.1/% 1.53)
ceren06_35 ( 74 / 70,1 / 3,9 / %5,27)
Applearzu (104 / 103 / 1 /% 0.96 ) ( yeni üye)

4.TAKIM TOPLAM KILO( 812,9 / 806.3 / 6.6 / % 0.81)

istersen eski kiloma dönene kadar izinli yazabilirsin

yada aynı şuanki kilomuda yazabilirsin

çabuk veriliyor serumun kilosu ama keslir kesilmez hemen gitmiyor

karar senin bebişim

istersen eski kiloma dönene kadar aynı geç

ayçinim o çayı ben de yapmıştım ama içemiyom yaaa:sinifsinif:,bi tuhaf oluyorum-tatlicadiarzu-

ayyy kıslaaaar yürüyüşe çıkacaktım çok güneş var akşam çıkayım diye vazgeçtim ama içim de rahat etmedi ...nivea body yaptım...anaaaaam kaç senedir yapmamışım ben bunukafamçokkarıştınasıl terledim alev alacaktım resmen:bbo:
duş aldım da kendime geldimhihoyyyt
burak uyyo,annemle babam da kestiriyolar ben de biraz uzanayım akşam üstü yarım saat de olsa gene yürüyüşe çıkıcamhihoyyyt
çok azimli gördüm kendimiiiiiii delikafaduldensırnaşık şeyhihoyyyt:roflol:kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…