ekmegi özledimm
sekeri özledimmm
kola yi özledimm
cikolatayi nutellayi özledimmmmmmmmafoldumben
meraba kızlar gerçekten resimler çok motive edici
ben bu hafta diyetime çok iyi uydum ama hiç kilo verebildim gibi gelmiyo( nerde yanlış yapıyorum bakalım yarın tartı ne gösterecek şimdi tartılamıorum eşim tartıyı sakladı cuma günleri çıkarıyo sadece :)
bugün yediklerim
sabah nrmal bi kahvaltı
arada çilek
öğlen bir kase yeşil mercimek çorbası yoğurt
arada 1domates 1salatalık
akşam fırında tavuk ve çorba
zeynepçim adım ayçin
aslında bunu ilk kez açıklıyorum benim nikim yarışçı değil yarisci yani araba modeli olan:))))))))
buraya üye olurken nick için ilk aklıma gelen isimdi çünkü arabamı çok seviyorum.yani nikimi türkçeleştirmeden söyleyebilirsiniz.
yarışçı biraz basit mi ne laelaelaelaelae
ufff kızlar dün giremedim ne çok biriktirmişsiniz oku oku bi hal oldum yanisempatiksalakcinni
kilo veren arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum maşallah kendilerine..hihoyyyta.s.
dün giremedim ben kusuruma bakmayın işlerden kafayı kaşıyacak vaktim olmadı ne yazık ki..bilgisayarın yanına dahi yaklaşamadım...
bu arada koşu bandı alıyorum kızlar...ebtunacım stepper ya da bisiklet alsan daha iyi olur demişsin ya canım bisikletin popoyu büyüttüğünü okumuştum bi yerden step türü aşırı hareketleri de diyetisyenim yasakladı bana sadece yürüyeceksin şimdilik dedi..ses olayını fazla kafama takmıyorum açıkçası çünkü alt katımız boş...şikayet gelmez umarım...yürüyüşlerimi yapamıyorum kızlar işten fırsatım kalmıyo ne yazık ki...((belki de yapabilsem daha da güzel sonuçlar alırım...ufak tefek bi makine beğendim netten york marka..hantal durmuyo açıkçası şimdilik hevesliyim bakalım bu akşam siparişini veriyorum en geç 4 5 güne elime geçermiş öyle dediler:)))laelaelaelaelae çok heyecanlıyım benim için farklı bişey olacak..çünkü hareketi seviyorum açıkçası enerjim ve dayanıklılığım artıyo:)))
bu arada zalimicim arkadaşım çok geçmiş olsun tatlım sana daa..üzüldüm gerçekten..kilo olayına hiç takma derim biliyosun serum ödem yapar yağ olarak birikmez vücudunda yani hemencecik verebilirsin tatlım aldıklarını..hele bi iyileşip ayağa kalk da...
zeynep su konusunda kaptanıma katılıyorum tamamen 1 numaralı kuralı atlamayın kızlar..su içmek çok möhöm bi konudelikafadulden susuz olmaaazzzzemuszemus
emosum bebegim bu sabah tartildinmi. yanilmamis dimi tarti..
kendim vermis gibi sevindim walla :))
nasil rakipsem ben :))
ben 3 gündür cozuttum.. cok üzgünüm.
ama en az yarim kilo daha vermis olurum. yarin asilcam diyete.
of cok salagim.. her seferinde ayni oluyor. bütün hafta yerlerde sürünüyorum aclikta, haftasonu cuup sil bastan off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?