Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar,
dün bildirim yapamadım( netimle ilgili problemim vardı, iptal ettireceğiz, yeni netin ne zaman bağlanacağıda muallak, yazın burda yokuz..
ayçincim beni ya çıkart canım, yada dondur,
hepinizi seviyorum , umarım herkes istediği kiloya ulaşır..

gengiza evt yazmayı unutmuşum. ben sadece sabahları bir dilim kepek ekmeği yiyorum. kepek ekemeğini seviyorum diyet yapmadan öncede yiyodum ve en çok 2-3 dilim yerdim. ekmekle fazla aram yok yani sulu yemekler olursa yerim yoksa çok aramam. aradada çavdar ekemeği yiyorum. dietisyen sürekli kepek ekmeği kansızlığa sebep olur arada çavdar da ye demişti

sabah =(saat 10 gibi) domates salatılık biber közlemesi 2-3 dilim sucuk ve azıcık yumurtası 1 küçük börek(ekmek yemedim ) 2 fincan çay(şekeriz) peynir zeytin 8 yani bugün biraz torpilli kahvaltı yaptım pazar kahvaltısı balkonda pek güzel oldu )

arada=saat13:00 gibi bi kase yulaflı yoğurt
saaat 14:00gibi bi bardak taze sıkılmış portakal suyu

öğlen karnım çok toktu bişey yemek istemedim

akşam 18:00 gibi zeytinyağlı taze fasulye salata

bollllllll suuuuuuuuu

biraz geriden takip ediyorum kızlar.
bilgisyar elime geçmedi bi türlü. eşim tez hazırlıyo. MİSAFİRİM DE var giremedim bi türlü

zeynepcim sen bu tickeri tersten yazmışın. ters tersgidio. :)

:roflol: :roflol:

nerden aldın canım koşu bandını? kaç lira?= markası ney?

kızlar ben bugünlerde sapıtmış durumdayım. buraya giremedim, eşim yoktu, oğlum da çok hastaydı kucağımdan inmedi. saçma sapan beslendim bakalım haftaya ne halt yicem. ama iki gündür yoğun tempo spor yapıyorum. umarım yediklerimin hızına yetişebilirim. bugün yarım saat yürüdüm, yarım saat koştum. ayaklarım patladı. akşamda saatlerce yürüyerek gezdim.

pregant hoşgeldin canım...bayaa ilerleme kaydettin,sakın cozutma,aynen devamkaydirigubbakcemile2
ben de akşam yemek yemedim...öğlen 4te yeyince acıkmadım tabii,ama çayın yanında 5 bisküvi yedimbilmiyorumkismile
aman napiim olsun o kadr da di mibayanssulusmile
herkese iyi geceler görüşürüzkaydirigubbakcemile3

nooliii len aşkito?gecenin 4ünde ne :kedi: bu smiley guclubacismile
ne yedin lennn çıbık söylealsanaalsanasmile

alevcim tebrik ederim hayatım,ilk hafta hem de çok dikkat etmedim diyorsun,ee süper o zamankaydirigubbakcemile5a.s.

sabah kahvaltım:
yarımdan biraz fazla simit ve poğça(ikisi 1 tane etmiyordu yani,anlayıverinkafamçokkarıştı?
1/2 kk peynir,4-5 közlenmş mantar,domates,salatalık ve 1/3 yumurta...
ayyy miktarları çok karışık yazdım loo,anlayıverin garii
artık çok acıkmıyorum,bünyem alıştı galiba,bir de kilo verince motivasyonum arttızemuszemus

emosum bebegim bu sabah tartildinmi. yanilmamis dimi tarti..
kendim vermis gibi sevindim walla :))
nasil rakipsem ben :))

ben 3 gündür cozuttum.. cok üzgünüm.
ama en az yarim kilo daha vermis olurum. yarin asilcam diyete.
of cok salagim.. her seferinde ayni oluyor. bütün hafta yerlerde sürünüyorum aclikta, haftasonu cuup sil bastan off

giberdirim seniiiiiilmaz:kiloları beraber vericez öyle anlaşmıştıkalsanaalsanasmile
kızım bu diyetten vazgeç...bütün hafta aç geziyosun 2 kilo veriyosun,sonra onları 2 günde alıyosun...metabolizmanın içine ediyosunklava:
benim gibi yap,ye ama kalorisi düşük şeyler ye:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

slm kızlar

bugün çok mutluyum

dün yine kanamam olmasına rağmen

bugün sıvıya başladım

eğer kanama olmazsa yarın çıkabiliriz

yada salı günü

umarım yarın çıkarım

zalimi inşallah çabucak iyileşir toparlanırsın canıma.s.

bugün 50 dk yürüdüm ve 35 dk da nivea body yaptımhihoyyytkaydirigubbakcemile2ehehehe çok istekliyim çokalkisalkisalkis
inşallah bu sefer istediğim sonuca ulaşıcam:1rolleyes:
saat 4buçukta yemek yedik,taze fasulye,salata ve küçük kase yoğurt yedim,ekmek yemedim ama sabahçı poğaçalardan az biraz yedimnapiim canım çekti
artık yemek yemem,ama meyve vs ile geçirirm geceyi:icecream:

aşikitom kendini çok aç bırakıyosun,yemekleri de çok özlüyosun,o kadar süre aç kalıp ara verince de birden ne yesen hemen kilo yapar...bu bir kısırdöngü...bak kaç zaman oldu hep aynısı oluyo...bu sefer taktik değiştir bencekaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar kızlar bugün hiç giremedim sabahtan beri geziyoruz:))
bugün yediklerim sabah yumurta domates salatalık peynir çay şekersiz bi de şey yedimmmm bir poğaçanın 1/4 ü

saat 4 gibi dışardaydık çok güzel kocaman bi salata yedim bide eşimin pidesinden 2 parmak kalınlığında iki dilim pide yedim
başka bişy yemedim ( daha ne yiyecen desenize:))

yani bugün biraz dengsiz yedim sanırım ama yarın düzenime dönecem tabiki bu kısa bi mola oldu.

saat 3 ten 8 buçuğa kadar yemek yeme dışında durmadan yürüdük valla ayaklarımın altı acımış belki birazını yakmışımdır :)

zalimi sevindim inşallah biran önce evine ve sağliğina kavuşursun. öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…