Emosum buralardamisin cnm ? ben mesaji bizim topige de yazsam mi orasi kalabalik simdi:)))
ne güzel canimm.. birakma hazir motive olmusken..
bende yarin devam edicem..
bugün tekrar anladim ki.. hic bir yemek kilo verdigini gördügün kadar zevk vermiyor.
insallah bizde mezun olurukkk yaza kadarr.. sonra kisin yine baslariz :):)
slm 7. takım acil kilo vermem lazım üyelik talep ediyorum
alın benide aranıza...
tşkler..
hrs kolay gelsinn...
günaydın kıslaaaaaaaarkaydirigubbakcemile3
bu sabah dayanamdım tartıldım...dün bütün elbiselerimin içine sığınca içim pırpır etti,kendimi çok hafifi hissetmeye başladım ve dayanamadım sabah tartıldım...nasıl oldu bilmiyorum ama 67,7 çıktımbilmiyorumkismile:dance::teytey::sm_cool:
çoooook mutluyumkaydirigubbakcemile5bu şekilde devamhihoyyyt
bugün cmt benim kakılmışlık günüm...şimdi temizliğe başlıcam,size yazmadan başlayamadım:1rolleyes:
sabah kahvaltısında 1kk peynir,1 yumurta,domates,biber,salatalık,maydanoz,1d.ç.ekmeği,ve 1 çatal reçel yedimsempatiksalakcinni
hepinizi öpüyorum görüşürükkaydirigubbakcemile3
Selam kızlar,
dün bildirim yapamadım( netimle ilgili problemim vardı, iptal ettireceğiz, yeni netin ne zaman bağlanacağıda muallak, yazın burda yokuz..
ayçincim beni ya çıkart canım, yada dondur,
hepinizi seviyorum , umarım herkes istediği kiloya ulaşır..
Kilo verenleri tebrik ediyorum:lepi: ben de 800 gr vermisim ama cok slkl tuttutgumu soyleyemem ilk haftamdi :))
slm kızlar
bugün çok mutluyum
dün yine kanamam olmasına rağmen
bugün sıvıya başladım
eğer kanama olmazsa yarın çıkabiliriz
yada salı günü
umarım yarın çıkarım
zalimi inşallah çabucak iyileşir toparlanırsın canıma.s.
bugün 50 dk yürüdüm ve 35 dk da nivea body yaptımhihoyyytkaydirigubbakcemile2ehehehe çok istekliyim çokalkisalkisalkis
inşallah bu sefer istediğim sonuca ulaşıcam:1rolleyes:
saat 4buçukta yemek yedik,taze fasulye,salata ve küçük kase yoğurt yedim,ekmek yemedim ama sabahçı poğaçalardan az biraz yedimnapiim canım çekti
artık yemek yemem,ama meyve vs ile geçirirm geceyi:icecream:
aşikitom kendini çok aç bırakıyosun,yemekleri de çok özlüyosun,o kadar süre aç kalıp ara verince de birden ne yesen hemen kilo yapar...bu bir kısırdöngü...bak kaç zaman oldu hep aynısı oluyo...bu sefer taktik değiştir bencekaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar kızlar bugün hiç giremedim sabahtan beri geziyoruz:))
bugün yediklerim sabah yumurta domates salatalık peynir çay şekersiz bi de şey yedimmmm bir poğaçanın 1/4 ü
saat 4 gibi dışardaydık çok güzel kocaman bi salata yedim bide eşimin pidesinden 2 parmak kalınlığında iki dilim pide yedim
başka bişy yemedim ( daha ne yiyecen desenize:))
yani bugün biraz dengsiz yedim sanırım ama yarın düzenime dönecem tabiki bu kısa bi mola oldu.
saat 3 ten 8 buçuğa kadar yemek yeme dışında durmadan yürüdük valla ayaklarımın altı acımış belki birazını yakmışımdır :)
zalimi sevindim inşallah biran önce evine ve sağliğina kavuşursun. öptüm canım
Kizlar size bir sorum olacak regl doneminde diyete nasil devam ediyorsunuz edebiliyormusunuz? Ayrica insanin bu donemde kilo alip bitiminde verdigi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Benim bgn ilk gun ve tartida 1 kilo fazla gorunuyorum da onu buna baglasam nasil olur diye soruyorumohaoldumsmileaklinialirimsmile
Bu arada insallah fazla cikmazsin cnm ben de bgn corba diyetine basladim bakalim bir faydasi olursa size de oneririim.
Selam kızlar,
Benim nette şimdilik sorun yok o yüzden devam etmek istiyorum,
Ayçinim kilom zaten aynıydı, bildirimi doğru yapmışsın canım, ilgin için teşekkürler..
akşam üstü biraz çilek yedim
sonra yürüyüşe çıktım 40 dk yürüdüm:lepi:
yani bugün hem niveabody hem yürüyüş yapmış oldum kendimi çok iyi hissediyorumhihoyyyt
akşam yemeği olarak 1 enginar,2 k.pırasa,küçük kase yoğurt ve 1 dilim ç.ekmeği yedimcokacimcoook
nerden aldın canım koşu bandını? kaç lira?= markası ney?
:kedi:
slm kızlar
bugün çok mutluyum
dün yine kanamam olmasına rağmen
bugün sıvıya başladım
eğer kanama olmazsa yarın çıkabiliriz
yada salı günü
umarım yarın çıkarım
Kizlar size bir sorum olacak regl doneminde diyete nasil devam ediyorsunuz edebiliyormusunuz? Ayrica insanin bu donemde kilo alip bitiminde verdigi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Benim bgn ilk gun ve tartida 1 kilo fazla gorunuyorum da onu buna baglasam nasil olur diye soruyorumohaoldumsmileaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?