Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zeynep hoşgeldin canım...o kadar gezmişsiniz yorulmuşsun,yediklerini yakmışsındır üzülme...
ben gayet iyi gidiyorum ama 4buçukta yemek yiyince bi acıkma oluyor maalesef( çay içerken yarım brovni ve 2-3 bisküvi yedim...bunlar olmasa daha iyi...
hafta içi daha güzel besleniyorum...neyse bugün benim için iyi geçti diyeyim yine de:))ümitliyim

mrab 7. takınm ben banucan..kilom 86 boyum 170
2 çocuk annesiyim..hemen bir takıma katılmam lazım yedek listeye alırsanız sevinirim bakalım hangi takımda gidenler olacak ve ben katılbileceğimm
azimliyim olucak bu iş inşşş...
a e olunn...

Kizlar size bir sorum olacak regl doneminde diyete nasil devam ediyorsunuz edebiliyormusunuz? Ayrica insanin bu donemde kilo alip bitiminde verdigi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Benim bgn ilk gun ve tartida 1 kilo fazla gorunuyorum da onu buna baglasam nasil olur diye soruyorumohaoldumsmileaklinialirimsmile

alevcim canım sen benden iyi bilirsin bence...ama vücut su tupladığı için şişkinliklerimiz oluyor,ve fazla abartmadan güzel bir şekilde diyetimizi sürdürebilirsek bu dönem sonrası daha iyi kilo verdiğimizi görüyoruz...bende öyle oldu yani...
ayrıca 1 hafta sonra falan regl dönemim geliyo,inşallah cuma günü tartıda fazla çıkmam(

Vucutta hormonlarin degisimden kaynaklanan vucudun ne kadar odem tuttuguna bagli olarak degisiyor diye biliyorum ama hic bgne kadar bunu hesaplamamistim simdi gramin hesabini yapinca sorayim dedim yasayan var mi diye:) 1-3 kilo arasinda degisebilecegini okumustumda optum cnm saol cevap icin

hadi bakalım inşallah olumlu sonuç alırsın...
valla alevcim bi defasında tam adet dönemime denk gelmişti,fazla çıkıcam diye çok korkmama rağmen kilo vermiştim çok sevinmiştim...olabiliyo yaniii
vücut ağırlığına göre ödem miktarı değişir bence de...
valla doğru diyosun her gr önemli bizim için artık:))

günaydıııııııııııııııın günaydın kızlaaaaaaaaaaaar :)))

bugün deneme sınavım var çıkacaktım ama dayanamadım girmeden gidemedim. hepinie güzel bir pazartesi ve güzeeeel bir hafta diliyorummm. gülücükler yüzünüzden hiç eksik olmasın bu arad dün yorgunluktan yazmayı unuttum bütün anne arkadaşlarımın anneler gününü kutlarımmm.evlatlarınızla birlikte bir ömür mutlu olun inşallah.. hadi geç kalacam şimdi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemusŞenizdelikafaduldenhihoyyytalkisalkisalkisŞenizŞeniz

Selam kızlar,
Benim nette şimdilik sorun yok o yüzden devam etmek istiyorum,
Ayçinim kilom zaten aynıydı, bildirimi doğru yapmışsın canım, ilgin için teşekkürler..

hehehehe bunu senmi diyon hilmişim
kız ne bu 5 gün diyet 2 gün mola
hatta 4gün diyet 5.gün tartıl ve sallll hoooop 3 gün ara eder.
bu arada buradam mezun olup sadece neler oluyor takımda bir bakayım diye gireceğiz verdikten sonra bir daha almak yok ona göre:)))))))))))))

slm 7. takım acil kilo vermem lazım üyelik talep ediyorum
alın benide aranıza...
tşkler..
hrs kolay gelsinn...

banu sen daha önce 4.takımdaydın değil mi?
yanlış hatırlamıyorum herhalde

emoşum inan çok sevindm canım.
sanki ben vermişim gibi oldum.
hadi bakalım az bir yolun kaldı biraz daha sık dişini hazirana 65 olarak gireceksin:))))))))))

çidommmm dondururuz gülüm sen merak etme zaTEN YAZ SONU HERKES MEZUN OLACAK DÖNDÜĞÜNDE YERİMİZ bolca olur:)))))))))))))

Kilo verenleri tebrik ediyorum:lepi: ben de 800 gr vermisim ama cok slkl tuttutgumu soyleyemem ilk haftamdi :))

alevcim tebrikler iyi bir başlangıç.
bak takımda 1 kıişilik yerimiz oldu ilk yedekte olduğun için daha doğrusu ohcanımadeğsin vardı ama uğramıyor artık.

eğer paylaşımları aksatmam dersen takıma alalım seni

slm kızlar

bugün çok mutluyum

dün yine kanamam olmasına rağmen

bugün sıvıya başladım

eğer kanama olmazsa yarın çıkabiliriz

yada salı günü

umarım yarın çıkarım

zalimi canım inş. çarcabuk iyileşir bugünde evinden bize merhaba dersin canım

hilmişş bak emoşa katılıyorum biraz daha ama çok değil diyetini esnet.

zeynepcim yediklerini fazlasıyla yakmışsın evet biraz dengesiz olmuş ama olsun hepimiz haftasonları dengesiz beslenebiliyoruz.

Bu arada insallah fazla cikmazsin cnm ben de bgn corba diyetine basladim bakalim bir faydasi olursa size de oneririim.

alevcim regl döneminde yaklşaşık 2 kg farkediyor.ama diyete bu dönemdede devam edersen 1 haftasonrası çok güz<el oluyor tartıda gördüğün rakam karşısında çığlık atabilirsin:)))))))))

Selam kızlar,
Benim nette şimdilik sorun yok o yüzden devam etmek istiyorum,
Ayçinim kilom zaten aynıydı, bildirimi doğru yapmışsın canım, ilgin için teşekkürler..

ok çiğdemcim sen istediğin kadar kalabilirsin tatlım ben netin olmadığını daha önce söyleyince tahmin etmiştim:)))))))))))))

günaydın kızlar

yoğun bir haftasonundan çıktım sempatiksalakcinni

cumartesi sabah 1 d. kepek ekmeği+peynir+salatalık+domates+zeytin

ara erik

öğlen 1 kase çorba+ yoğurt

akşam ızgara levrak+karides salata +5 midye tava 2 min.dilim ekmek

ama alışveriş yaptık yaklaşık 3 saat sürekli gezdijk

dün sabah

1/2 simit+ 2 küçük parça börek+peynir+menemen+zeytin+şekersiz çay

öğle kahve+ 1 madlen

saat 4 de 2 piliç pirzola ızgarada+patlıcan salata+1 kaşık pilav+2 kaşık bakla+1 kaşık yoğurt

ara dondurma
ara 1/2 dilim kek

dün annemlerde olunca menüm böyle oldu malesef yeter artık çok zayıfladın ye baskılarıyla yedim.
bu yüzdern annemlerde yemeğe olunca sevmiyorum((((((((((((

bu sabah tost + şekersiz kahve

ara elma+erik

canım bu nivea body nin işe yaradığını hissediyo musun?ne güzel yaaa süppersin valaaa...kilolar duruyo duruyo sonra birden gidince insan çok mutlu oluyo di mi?:)))tebrik ederim canım:)))

Son düzenleme:
nerden aldın canım koşu bandını? kaç lira?= markası ney?

canım netten aldım hepsiburada.com dan york marka koşu bandı yanında pilates topu da hediye olarak veriyolar 6 taksite böldürdüm 594 tl toplamda...stepper falan yok çünkü dediğim gibi diyetisyenim yasakladı şimdilik sadece yürüyeceksin dedi...5-6 kilo fazlaya düşünce de spor yapabilirsin dedi canım:)))sporu seviyorum açıkçası benim için iyi olacak inşallah:)))koşu bandını da işyerime getirmeyi düşünüyorum evde olursa hem çok yer kaplayacak hem de yorgun argın eve döndüğümde canım istemeyebilir:)))siparişim çarşamba günü büyük ihtimal gelecek diye tahmin ediyorum...deneyimlerimi yazarım kızlar size:)))a.s.

slm kızlar

bugün çok mutluyum

dün yine kanamam olmasına rağmen

bugün sıvıya başladım

eğer kanama olmazsa yarın çıkabiliriz

yada salı günü

umarım yarın çıkarım

inşallah canım biran önce çıkıp kurtulursun şu kanamalardan ağrılardan çok çok büyük geçmiş olsun inşallah canımm...a.s.

canım benim regl sırasında tartıda 600 750 gram gibi bi fazlalık çıkıyo ne de olsa şişlik oluyo zaten bunu diyetisyenim de söylemişti:))bu arada ben herşeyi soruyorum bu kadına yaaa diyetisyen yakında beni kovar yanından:))) o yüzden fazlaca kafana takma bence...yediklerine dikkat et ama kendimden biliyorum ilk günler tatlı için deliriyorum resmen yaa...mesela daha yeni başıma geldi diyetteyim ama ilk gün neredeyse yarım bitter çikolatayı götürdüm yani...çok üzüldüm ama demek ki vücudun da ihtiyacı var yani..buraya da yazmıştım hatta vicdan azabıyla saolsun kızlar da destek oldular ertesi günler dikkat etmeye devam ettim...önceden olsa kesin nasılsa işin ucu kaçtı salayım gitsin yapabilirdim ama yapmadım...yani olunca oluyo arada kaçamaklar hepimiz yapıyoruz ama mesele zararın neresinden dönülse kardır...
bi de regl günlerinde ödem çözücü bazı bitkiler var onlardan yiyebilirsin o da seni rahatlatır kanımca:))

canım ekmek 6 dilim fazla değilmi günde?

canım şimdilik böyle kilo verdikçe azaltacakmışız kalorileri...ben 77 kiloyla başladım ya diyetisyenim dedi ki:))) sana direk 65 kiloluk insanın ihtiyacı olan kadar yemek versem bu sefer 65 kilo olunca ne vereyim?yani şimdilik ihtiyacım buymuş kilom azaldıkça kalorileri de azar azar kesecekmişiz mesela akşam sadece 1 dilim ekmek verecekmiş falan..zaten çorba makarna pilav türü şeyleri ekmek yerine sayıyoruz ya...bilmem anlatabildim mi?bana da başta fazla gelmişti ama kilolar gidiyo bakalım şimdilik mutluyum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…