Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ooohhh geçmişi de okudum şimdi rahat rahat bildirimimi yapabilirim:)))
öncelikle kusura bakmayın kızlar haftasonu yoktum şehir dışından misafirlerim vardı yemekti temizlikti derken işe bile gelemedim...çok yoğundum yaniakannehir epeyce de yoruldum valaa..bu arada bugün reglim bitiyo hemen farketti gibi tartıda ama şimdilik sevincim içimde kalsın inşallah cumaya daha net belli olurkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

haftasonu da yediklerime dikkat ettim tek kusurum yoğunluktan bazı öğünleri kaçırmam oldu o kadar ama gerçekten fırsatım kalmadı...kızlar bu arada yeni bişey farkettim ben artık daha çabuk acıkıyorum ve hemencecik de doyuyorum yani istesem de istemesem de azar azar sık sık yemek yemek zorunda kalıyorum:sm_cool: herşeyden önemlisi de aç olmadığım için psikolojim bozulmuyo:sm_cool: umarım hep böyle devam ederimnaniknanik önceden hatırlıyorum da aç kalır kalır birden gömülürdüm yemeğe tabi metabolizma iflassempatiksalakcinni sinirler gergin patlamaya hazır bomba gibiydimdelikafadulden bakalım Allah utandırmasın hiçbirimizi:))daha yolun başındayım ne de olsaa.s.

epeyce içimi döktüm gelelim bugünkü listeme:

sabah 2 dilim ekmek
2 dilim peynir
yarım yağ biberi az yağlı maydonozlu sirkeli:))tavsiye ederim lezzetli oliii:)))
çay tabi ki olmazsa olmazım:))
domates salatalık

ara:yanımda meyvem var 2 adet

öğle:
patlıcan yemeği 6 kaşık
yoğurt
2 dilim ekmek

ara:
süt
1 adet meyve

akşam
sebze yemeği 6 kaşık
salata
2dilim ekmek

selam kızlaaaar
sabah kahvaltısında 2 ince dilim normal ekmek yedim çünkü ç.ekmeği kalmamıştıbilmiyorumkismile2 ince küçük dilim kaşar,3 zeytin,salatalık,domates,biber maydanoz ve 1 çatal light reçel yedim:1rolleyes:
şimdi öğlen yemeğimi yeyip dışarı çıkıcam,oğlumla alışveriş yaparızhihoyyyt

ayçinim çok teşekkürler canım,inşallah bu şekilde devam ederim,şimdilik gayet iyiyimkaydirigubbakcemile2ama bu sabah yine tartıldım 68 çıktı...o gün akşemdançok aç yatmışsam belki o farketmiş olabilirbenneyaptımkiama yine de iyi di mi:dance:

sailormoon canım niveabody bende vardı yapmıyordum şimdi yapmaya başladım,gerçekten kaslarının çalıştığını hissediyorsun...oldukça da eğlenceli geçiyor...hepsi 35 dk da bitiyor...tavsiye ederimyerimsenibenayrıca tuğba özayla fitness cd si de var,o da çok iyi

herkesi öpüyorum,sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

selam kizlar
2 kilo elmisim 3 günde. kendime cok kizginim.

sabah bir dilim yumurtali ekmek yedim.

gün boyunca acikinca bir bardak süt icicem. baskada bisi yemicem. kendime ceza verdim

hmmm tamam canım benim de şu yürüyüş bandım gelsin belli bi zaman sonra mesela 1.5 ay kadar sonra nivea body de alayım bari...süpper olur:)))incecik incecik:)))hihoyyyt

kızlar sonunda evimdeyim

14.günüm ameliyatımın

10 gün hastanede kaldım

ayçin cnm eski kiloma dönene kadar aynı geç istersen beni

çünkü kilo alımı oluyor serum bitti şükür

kesmişlerdi tekrar taktılar sonra

nese yani şu an 85 kiloyum

napalım ya bi çözüm acil

izinli olarakmı idare etsek biraz

askito gibi çıkıp sonra gerimi gelsem

şimdide hiç gücüm yok biraz yemem kendimi ve bünyemi ve kendimi toparlamam lazım

ortadaki 20lik kadar dolduruyorlardı

sabah akşam 10da damardan veriyorlardı

sonuna kadar dolu iki tane seruma tekıyorlardı

ellerim şükür morarmadı

ama 5 yerinden büyük boy damar yolu açtılar pembe uçlu

Son düzenleme:

şu pembe kapaklı var o koca iğneyi soktular kollarıma herkesinki mavi

ama onlarınki pek kullanılmıyordu

benimki habire dolu ama şükür artık azıcıkta olsa yutmaya başladım

bu arada diyetisyenimle konuştum

kimi kullanılan ilaçlar kilo aldırıyor

bunu sağlığın için önemseme dedi

önemli olan önce iyileşmen

zaten 2 haftadır hiç bişi yiyemediğim için

metabolizman bozulmuştur

1 ay kendini toparla

et sebze meyve ve almadığın ekmekteki vitaminleri iyice al

sonra gel tekrar başlayalım

zaten toparlanma kilosu olacak haftada 2-3 kilo verebilirsin o zmn dedi

yani aldığım ve alacağım tüm kilolar

1, 1buçuk ayda gidecek diyetle

önce metabolizmanı eskiye döndürelim

yoksa zaten dayanamıyorsun yememeye dedi

bana da mantıklı geldi

şimdi günde 4 dilim ekmek vercem ölüyorum diye gelcen

ye şimdi güzelce bünyeni toparla yine günde 12-13 dilim ekmekle

yine eski listene benzer listeyle yeniden başlayalım dedi

peki dedim

huuuuuuuuuu

kimse yokmu ben geldim ya

zatii bilgisayar bozuk

giremezsem bir süre haberiniz olsun

zalimi hoşgeldin canım...çok geçmiş olsuna.s.
ama şu anda 85 kiloymuşsun,günde 12-13 dilim ekmek diyorsn,et sebze vs diyorsun...belli ki daha da kilo alacaksın...ben bilmem ama sen o kiloları çok kısa bir sürede vremezsin,ayçin aynı geçse kaç hafta aynı geçecek ki?:uhm:bence izinli ya da başk bi şey denilebilirbilmiyorumkismileanlamadım ama...çok geçmiş olsun canım,inşallah en kısa sürede toparlanırsın:teselli:

gelelim banaaa
öğlen yemeği olarak taze fasulye,1 dilim ç.ekmepği,küçük kase yoğurt yedim
sonra dışarı çıktık
ara olarak yarım simit yedim,2 çay içtim,tatlandırıcım yanımda olmadığı için 2 şeker kullandımbilmiyorumkismile
sonra biraz leblebi yedim
burakla 40 dk falan yürüdk,ama bu tempolu yürüyüş sayılmaz,gezinti şeklinde oluyor galiba...hızlı yürüdüm yine de:1rolleyes:
eve gelince nivea body yaptım,ihmal etedim genehihoyyytetkisi oluyor valla,kendimi daha iyi hissediyorumzemuszemus:lepi:
saat 9 gibi 2 salatalık ve 2,5 kaşık yoğurdu karıştırıp caıkatım onu yedim
bu kadaryerimseniben

ayyy bugün çok uzun zamandır giymediğim 1 beden küçük kotumu giydim:dance:içinde kendimi incecik hissettim:teytey:
ayrıca çarşıda kendime bi kot beğendim...üstüme olduu...çok mutlu oldum,en önemlisi kendimi beğendimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bundan büyük mutluluk yok
aşkitooooo duy sesimiiiiii
hadi kendine gel
ama bu şekilde olmaaaz
kendini aç bırakma kuzum
düzgün diyet yap lütfen:Saruboceq:

sailormoon sen de egzersiz yap kuzum,ksinlikle işe yarıyorkaydirigubbakcemile5

Emoşşş tebrikler gülüm yaa,
valla harikasın , insan bi motive oldumu, miğdeyide küçülttümü hıuzla veriyor kiloları.. Darısı başıma inşallah...
Bnede ayçincimin çayından yapicem şimdi, bugün bende fena sayılmazdım...
Sabah, tost ve şekersiz çay,
arada erik(bir avuç)
öğle çorba, 1 dilim ekmek ve salata,
akşam, semizotu ve 1 kase yoğurt yedim 2 dilim ekmekle
arada 2 fincan türk kahvemi içtim..

selam arkadaşlarım
bugün itibariyle kızım kendini topladı çok şükür. Hastalığın verdiği bir mızmızlık durumu devam ediyor ama çok şükür hastalıktn eser kalmamış. keyfi de yerine geldi. Allah tüm hasta yavrulara şifa versin, bizleri onların sağlıkları ile imtihan etmesin..
Neyse gelelim bana . eve geldikten sonra kızımla ilgilenmekten tartılamamıştım. c.tesi günü tartımı atagın üzerinden düşürdüm ve bozuldu. Deliricem. cünkü insanların söylediğine göre çok zayıflamışım :S bugün günüm vardı akşam üzeri bir saat ugradım. Herkesin agzı acık kaldı. Aslında ikramlardan tatmak niyetinceydim ama bu güzel sözler beni acaip motive etti ve yok dedim diyetteyim almıyım neyse iyi atlattım bahane ile ikram mevzusunu
hepinizi ayrı ayrı özledim. Sornlara dua edenlere tek tek teşekkür ederim.
Yalnız kaptanım haftaya ben annemin yanına gideceğim ve 7 hazirana kadar kalacağım. daha önce de yazmıştım eşim yurtdışında olacak cünkü.. bu dönemde acaba izinli mi sayılsam devam mı etsem bilemiyorum. ınşallah diyetime devm edeceğim sonuna kadar ama düğün dernek de var ne kadar korurum bilemiyorum. Kafam karıştı bana bir fikir verirsen çok memun oalcağım.. Ayrıca bilgisayarımı yanımda götüreceim için nete girmemde ve paylaşım yapmamda sorun olmaz..

günaydınlarrrrrr

zalimi canım hg.evine:))))))))
emineye katılıyorum seni izinli gözterelim yoksa kaç hafta aynı geçeceğimiz belli değil.sen kendini toparla artık yeniden aranızdayım de ozaman dönersin.

perperi çok sevindim canım tekrardan geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.kilo konusundada süpersin.bence 7 hazirana kadar çok zaman yok listeden çıkma eğerki çıkarsan emin ol kilo alarak dönersin.hem laptopun da yanında olacakmış yine paylaşımlarına devam et.veremezsen bile almazsın en azından.peki annenlerde tartı var mı tartılabilecekmisin?

gelelim bana dünden beri bir iştah açılması yaşıyorum .gözümün önünden neler geçiyor bir bilseniz(((((((
bu sabahta 1 simidi götürdüm 1 d.peynirle.
kızlar bana biraz dur deyin yoksa çok sınırdayım tekrardan 7li rakamlara dönmek istemiyorum.

Aycin cim simdi beni al listeye desem duzenli yazamam su siralar o yuzden sen cnm 2 . arkadasi al listeye ben arada takilip sizden gaz alirim. Bu aralar zaten istahim hic yok optum cnm

yok cnm diyetteyken 12 dilim ekmek vardı günde

daha ekmek yemek nasip olmadı

daha sütle tanesiz çorbayla idare etmeye çalışıyorum

inş. iyleşir artık 30 tane antibiyotik aldım daha da 8 tane içmem lazım

geri döndüğümde yerim hazır olur yedekte beklemem dimi ayçincim

askito gibi ysni dimi istediğim an listedeki yerime geri döneceğim demi

sabah öğle akşam 3er dilim ekmek aralarda 2 porsiyon meyvem vardı bakalım ne olacak

yimeyi çok özledim gerçekten

çok üzgünüm hiç kaçamaksız kilo almak çok moralimi bozuyor bazen

zalimi açığa alacağım ama canım döndüğünde yerin hazır olacak.senin yerin rezervlikaydirigubbakcemile3

Aycin cim simdi beni al listeye desem duzenli yazamam su siralar o yuzden sen cnm 2 . arkadasi al listeye ben arada takilip sizden gaz alirim. Bu aralar zaten istahim hic yok optum cnm

alevcim tamam tatlım sen bilirsin zaten bu aralar moralinde bozuk kafana göre takıl canım.biz burdayız nasıl olsa istediğin zaman gaz veririz.

selam kızlaarkaydirigubbakcemile3
bugün sabah okul pikniğimiz vardı...yemicem diye niyetli gittim ama orda veliler çok ısrar ediyorlar yemezsen yanlış anlıyorlar o yüzden biraz yedim:hulya:
2 poğaça 3 mercimek köftesi ve 1 tane sarma yedim...başka bi şey yemedim vallabilmiyorumkismile
sabah saati olduğu için çok takmıyorum çünkü gün içinde harcamaya çalışıcamkaydirigubbakcemile2
ayrıca bugünü artık salata vs ile geçirmeyi düşünüyorumsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…