poaçamı ayy
nese cnm idare et bugün yarın sporla lifli yiyeceklerle kapatırsın ben inanıyorum sana emoşum
günaydınlarrrrrr
zalimi canım hg.evine:))))))))
emineye katılıyorum seni izinli gözterelim yoksa kaç hafta aynı geçeceğimiz belli değil.sen kendini toparla artık yeniden aranızdayım de ozaman dönersin.
perperi çok sevindim canım tekrardan geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.kilo konusundada süpersin.bence 7 hazirana kadar çok zaman yok listeden çıkma eğerki çıkarsan emin ol kilo alarak dönersin.hem laptopun da yanında olacakmış yine paylaşımlarına devam et.veremezsen bile almazsın en azından.peki annenlerde tartı var mı tartılabilecekmisin?
gelelim bana dünden beri bir iştah açılması yaşıyorum .gözümün önünden neler geçiyor bir bilseniz(((((((
bu sabahta 1 simidi götürdüm 1 d.peynirle.
kızlar bana biraz dur deyin yoksa çok sınırdayım tekrardan 7li rakamlara dönmek istemiyorum.
saol canımkaydirigubbakcemile3
naparın veliler hep hamurişi yapıyorlar...alternatif bi şey yoktu yiyecek...20 küsür kadın var düşün hepsi ısrar ediyor onun yaptığından da yiyeyim diye...gene ucuz kurtuldum valla...
neyse bugünü böyle atlatırım ben artık:Saruboceq:
emoş süppersin arkadaşım :))) benim de koşu bandım bugün yarın gelir bugün de diyetisyen randevum var kızlar bana dua edin eyvahedigeldismile farklı bişey söylerse ya da bilgi verirse ben de hemen size yazarım..:)))
zalimi yaaa...hiiiç kafana takma bence aldığın kiloları düşünsene zaten kaç günde aldın ki hemencecik verirsin diyetisyenin de söylemiş ya canım öncelikli olan sağlığına biran evvel kavuşman...eve gelmen iyi olmuş ama daha rahat bi ortamın olur en azından:)))
pregant hoşgeldin canım...bayaa ilerleme kaydettin,sakın cozutma,aynen devamkaydirigubbakcemile2
ben de akşam yemek yemedim...öğlen 4te yeyince acıkmadım tabii,ama çayın yanında 5 bisküvi yedimbilmiyorumkismile
aman napiim olsun o kadr da di mibayanssulusmile
herkese iyi geceler görüşürüzkaydirigubbakcemile3
Kizlar size bir sorum olacak regl doneminde diyete nasil devam ediyorsunuz edebiliyormusunuz? Ayrica insanin bu donemde kilo alip bitiminde verdigi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Benim bgn ilk gun ve tartida 1 kilo fazla gorunuyorum da onu buna baglasam nasil olur diye soruyorumohaoldumsmileaklinialirimsmile
canım bu nivea body nin işe yaradığını hissediyo musun?ne güzel yaaa süppersin valaaa...kilolar duruyo duruyo sonra birden gidince insan çok mutlu oluyo di mi?:)))tebrik ederim canım:)))
canım netten aldım hepsiburada.com dan york marka koşu bandı yanında pilates topu da hediye olarak veriyolar 6 taksite böldürdüm 594 tl toplamda...stepper falan yok çünkü dediğim gibi diyetisyenim yasakladı şimdilik sadece yürüyeceksin dedi...5-6 kilo fazlaya düşünce de spor yapabilirsin dedi canım:)))sporu seviyorum açıkçası benim için iyi olacak inşallah:)))koşu bandını da işyerime getirmeyi düşünüyorum evde olursa hem çok yer kaplayacak hem de yorgun argın eve döndüğümde canım istemeyebilir:)))siparişim çarşamba günü büyük ihtimal gelecek diye tahmin ediyorum...deneyimlerimi yazarım kızlar size:)))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?