Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

perperi kızına çok geçmiş olsun canıma.s.
seni de tebrik ederim çok iyi gidiyorsun,sakın bozma...bak düğün var diyorsun..istediin gibi giyinecbileceğini düşünbayanssulusmileannane gidince tuzaklar seni bekliyor olacak ama sakın aldanmaeyvahedigeldismile
kızını annenlere bırakıp daha rahat yürüyüş falan yaparsın...inşallah daha güzel kilo verirsinkaydirigubbakcemile5

alevciiim keşke gelseydin takıma yaabenneyaptımki
neyse yazılmasan bile buraya uğra tamam mı?senle paslaşmak güzel oliii:dance:
ayçinim kaptanııııııım....bak 60ları yeni gördük...sakın bırakmayalım...sonr gene hooop 70...:1no2:

bu arada aşkito isimli şuursuz şahsı göremiyorum farkında mısınızCADIARZUsengözlerimebaksanabşakkıdı
bi gel bak ne yapıcam seniiiii alsanaalsanasmile

poaçamı ayy

nese cnm idare et bugün yarın sporla lifli yiyeceklerle kapatırsın ben inanıyorum sana emoşum

poaçamı ayy

nese cnm idare et bugün yarın sporla lifli yiyeceklerle kapatırsın ben inanıyorum sana emoşum

saol canımkaydirigubbakcemile3
naparın veliler hep hamurişi yapıyorlar...alternatif bi şey yoktu yiyecek...20 küsür kadın var düşün hepsi ısrar ediyor onun yaptığından da yiyeyim diye...gene ucuz kurtuldum valla...
neyse bugünü böyle atlatırım ben artık:Saruboceq:

dur kaptanım!!! kendine hakim ol kendini de bizi de yakmalmaz:lmaz:
a.s.

emoş süppersin arkadaşım :))) benim de koşu bandım bugün yarın gelir bugün de diyetisyen randevum var kızlar bana dua edin eyvahedigeldismile farklı bişey söylerse ya da bilgi verirse ben de hemen size yazarım..:)))

zalimi yaaa...hiiiç kafana takma bence aldığın kiloları düşünsene zaten kaç günde aldın ki hemencecik verirsin diyetisyenin de söylemiş ya canım öncelikli olan sağlığına biran evvel kavuşman...eve gelmen iyi olmuş ama daha rahat bi ortamın olur en azından:)))

ben de dün biyere uğradım ayaküstü sarı gazozlardan ikram ettiler almayınca ayıp oluyo ben de kıramadım yaşlılardı zaten saygısızlık olmasın diye içtim...şekerden uzak durduğum için öyle tatlı geldi ki neredeyse sulandıracaktım yanikafamçokkarıştı neyse o kadardan bişey olmaz umarım ara öğün niyetine geçer inşallah:)))

merhaba kızlar a.s.

c.tesiden beri int.sorunluydu bugün yapıldı anca girebildim bende.neyyse sonra gene gelirim şimdi birazcık işlerim var hepinizi öptümopuyorumnanaktan

ewet cnm ya fazlada kafama takmıyorum

sağlığım önemli benim için kiloları sizlerle oldukça zaten vereceğimi biliyorum

olsun alırsam alırım kısa süre sonra vereceğim ya o önemli benim için

burdayım burda yaaa bizim takıma nefesi kuvvetl biri okusun herkez hastaollup duruyoo
bende dün geceyi hastahanede geçirdim. dün çok şidddetli baş ağrım vardı deneme sınavım vardı geldim deli gibi başım ağrıyodu uyuyayım geçer dedim. ama daha beter oldu eşim geldi hastahaneye gittik. tansiyonum 15-10 çıktı. ben ömrümde 12 yi bie görmdim hep 9-6 felan olurdu. tansiyonum düşmedi srum felan aldım. dün gece hastahanedeydim. bugün düşünce çıkardılar başımın ağrısı geçti ama kafam hala kazan gibi öok fena bişeymiş tansiyon yaaa..
bu nedenle giremedim anlayacağınız. kusura bakmayın öptüm

bugün yediklerim sabah hastahane kahvaltısı ama eşim bana kepek ekmeği aldı onu yedim. domates salatalık ve pynir yedim 1 diim kepek ekmeği

öğlen domates çorbası yoğurt tavuk yedim 1 dilim kepek ekmeği
arada erik çilekli yoğurt
akşam şehriye çorbası tavuk bol salata akşam ekmek yemedim.

iyi akşamlar kızlar
ayşeülüm nerdesin dicektim ben de...özledk valla...hoşgeldinkaydirigubbakcemile3

sailormoon saol tatlım,bu arada senin adın ne kuu,zor oluyo uzun uzun yazmaksırnaşık şey
gazoz için üzülme,yakmışsındır sen onuyerimseniben

bugün burakla eski okuluma gittik,çok çok yoruldum,mahvetti bemi,1dk durmadı-tatlicadiarzu-
1 salatalık yiyebildim,bi de ayran içtim...çok acıkmıştım ama
eve gelince de 2 k. yoğurtla ıspanak yedim...başka bi şey yok...
eve yeni geldik o yüzden bugün yürüyüşe çıkamadımbenneyaptımki
stepperımı da eşim hala yapmadıypsa onla biraz yürürdüm:umursamaz:
ama bugün pikniğe gitmek için bayaa yürüdük,gidiş ve dönüş...
burakla da baya yürüdük..çok yorulduk inşallah kalori yakmışımdırfisfisfis
eşimeve oasa yürüyüşe çıkardım ama evde olduğu için çıkamadım:1no2:

ay hem ne cozutmak. bugün diyetisyen beni tarttı. geçen salıdan bu salıya 800 gr almışım. adam bana öle bi diyet verdi ki, bu hafta açlıktan bayılmassam iyidir. en az 1,5 kilo vericem.

ben bu adet günü olaylarına takılmıyorum canım. beni hiç etkilemiyor. yani adet oldum canım tatlı çekiyor olayına pek inanmıyorum. en azından bana bişey olmuyor. ben normal bir zamanda da tatlıya dadanırsam canım durmadan istiyor. adet olunca kilom fazla çıkmıyor. adetim düzelince 2 kilo birden vermiyorum. bence fazla takılmamak lazım.

canım bu nivea body nin işe yaradığını hissediyo musun?ne güzel yaaa süppersin valaaa...kilolar duruyo duruyo sonra birden gidince insan çok mutlu oluyo di mi?:)))tebrik ederim canım:)))

canım ben de sana habire soru soruyorum ama nivea body nedir? ne işe yarıyor?

çok iyiymiş canım. ben de çok istiyorum ama bakalım kısmetne zamana

bugünkü listem
öğleden sonra başlıyor. diyetisyene gidene kadar tıkınıp durdum. 800 gram gözüme girince derhal toparlandım.

ara
2 grissini
1 bardak süt

akşam
3 yumurta kadar haşlanmış tavuk
salata

ara
20 erik
12 çilek

günaydın kızlarrrr

zeynepcim çok geçmiş olsun canım ben okusam olurmiki nefesim çoook kuvvetlişdir üfledimmi hissedersiniz sempatiksalakcinni

emoşum sen yürüyüş yerine daha çok yorulmuşsun nede olsa burak la başetmek kolay mı?:)))))

aslıcım üzülme toparlanacaz bende senin gibi 2 gündür cozuttum ama toparlanma zamanı kilocuklar gelmeden göndermeli.

bu sabah 1 haşlanmış yumurta +yoğurt.
kızlar montiyi yapmak işstiyorum bakalım inş.başarırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…