- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
günaydın kızlarrrr
zeynepcim çok geçmiş olsun canım ben okusam olurmiki nefesim çoook kuvvetlişdir üfledimmi hissedersiniz sempatiksalakcinni
emoşum sen yürüyüş yerine daha çok yorulmuşsun nede olsa burak la başetmek kolay mı?:)))))
aslıcım üzülme toparlanacaz bende senin gibi 2 gündür cozuttum ama toparlanma zamanı kilocuklar gelmeden göndermeli.
bu sabah 1 haşlanmış yumurta +yoğurt.
kızlar montiyi yapmak işstiyorum bakalım inş.başarırım.
Günaydın kardeş takım 4.takımdan geliyorum ben
yarışcı canım,monti yapmak istiyordun ne oldu karar verdin mi,boshayallersmilebirde birşey söylemek istiyorum
sabah yediğin 1 haşlanmış yumurta + yoğurt seni öğlene kadar tok tutmaz ki,keşke yoğurt yerine peynir,birazda yeşillik yeseydin.(haddim değil özür dilerim menünü eleştirdiğim için ama hedefimiz hepimiz için aynı olunca birşey söylemek istedim sadece :kedi:
zeynebim nazar değiyo bize
kıskanıyorlar
çekemiyorlarkaydirigubbakcemile3
lütfen çağlayanım tabiki eleştireceksin.sonuçta diyet topiğindeyiz.
evet karar verdim hatta monti topiğinede yazdım ama bugün aceleye geldi
ekmeğim yoktu birde yağsız peynir almam gerekiyor değilmi evdekiler normal peynir.
birde öğlen ne yiyeceğime karar vermeliyim.ama benim için en zoru akşamları çünkü biz evde yemek yemiyoruz kızımı babaannesinden almaya gittiğimizde orada ne piştiyse onu yiyoruz.dahada tam kavrayamadığım için neyi yemeliyim bilemedim.
çağlayan tam buğday ekmeği ne bilemedim de ben kepek ve çavdar ekmeğini dönüşümlü kullanıyorum hani şu uno felan varya ondan olurmu
çağlayan bi de şey soracaktım yedikçe zayıflayımı alalım yoksa kadılara el monti var hangisi diyeti daha iyi anlatıyo
ayşeülüm nerdesin dicektim ben de...özledk valla...hoşgeldinkaydirigubbakcemile3
:1no2:
kolay gelsin cnm
sorun varsın nette olsun
diyette sorun olmasından iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?