Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haklısın haplardan bende korkuyorum ya bişey olursa bir sorun çıkarsa diye

eğer çalışsaydım ve cesaretim olsaydı alırdım bende belki

ama yan erkisinden korkuyorum ben

ay hem ne cozutmak. bugün diyetisyen beni tarttı. geçen salıdan bu salıya 800 gr almışım. adam bana öle bi diyet verdi ki, bu hafta açlıktan bayılmassam iyidir. en az 1,5 kilo vericem.
hadi bakalım inşallah,takipçinizkaydirigubbakcemile5
canım ben de sana habire soru soruyorum ama nivea body nedir? ne işe yarıyor?
cd canım...egzersiz cd si...işe yarıyor baya...kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
saol canım yaaakaydirigubbakcemile3
vlla dün anam ağladı...saat 10buçuktu uyumuşum-tatlicadiarzu-
hilmişşşş sende yaz bacım bakalım neler yedin

döndünmü diyet moduna
aahh ahh o bi gelsiiin...bkliyom benonulmaz:

evet ayşegülüm iştah kapatıyorlar...ben bi kaç sefer kullanmıştım zayıflama hapı...işe yarıyor,iştahın kapanıyor daha kolay kilo veriyorsun...ama bırakınca daha çok yemeye başladığın için hooop tekrar kilo...üstelik yan etkileri de meçhulbilmiyorumkismile
eşinede kolay gelsin ayşegülüm

zalimi sana tekrar geçmiş olsun diyruma.s.

selam kzlar
sabah yarım simit,domates,saltlık biber,3 zeytin ve 1 kk peynir yedim...
şimdi 1 salaalık ve 1 küçük elma yedim
hala yorgun ve bitkinim...bi tuhafım ben de anlamadım...
dün herkes çok zayıfladığımı söyledi,çok iltifatlar aldım,mutlu oldum...
belki şimdi biraz uyurum
sonra yine yürüyüşe gidicem
öpüyorum sizleri

geçmiş olsun adaşım heralde sınavı fazla stres yaptın ondan olabilir...acil şifalar..hakkaten yaa bizim topic nazar oldu galiba 1.olduğumuz haftadan beri yıkılıyo ortalık...neyse hayırlısıyla geçer inşallah tez zamanda ...a.s.

Son düzenleme:
kızlar çok şükür kendimi iyi hissetmeye başladım

çok mutluyum

en kısa zamanda aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum

allahtan atlattım artık iyileşmeye başladım iyiden iyiye 32 antibiyotik etkisini göstermeye başladı

son 6 tane kaldı bittimi dünyalar benim olacak

iyice toparlanayım sanırım mayıs sonu dönerim aranıza

haftaya ödem çayımdan yapmayı düşünüyorum yine

hem vitamin olsun elma zencefil tarçın limon karabiber

hepside faydalı bol su tüketiyorum zaten

geçecek cnm bu kdr atlattık ya bunada şükür geçmiş olsun zeynebim sanada

tuz soğan ekmek vercem ben sende ver bari allah beterinden korusun

bnm tansiyonum yükselince baş ağrısı kulak çınlaması bulantı kusma soğuk terleme göz kararması falan yapıyor bide ne alakaysa düşene kadar bağırsaklarım bozuluyor

canım ben de sana habire soru soruyorum ama nivea body nedir? ne işe yarıyor?

canım ebru şallı tuğba özayın egzersiz cd si gibi cd leri var ya onlar gibi nivea body de...yani hergün aynı saatlerde spor salonunda yapmak yerine takıyosun cd yi dvd playerına yapıyosun egzersizini...emoş yapıyo da gayet de memnun..bugün de benim koşu bandım gelecek inşallah bir süre sonra da ben de başlamayı düşünüyorum nive body care e...çünkü yürüyüşe alışıp da kilo vermem yavaşlayınca ekstra bişeyler yapmam gerekecek canım...umarım güzel ifade edebilmişimdir:)))

emoşum benim adımı sormuşsun adım zeynep iki tane zeynep var bizim grupta hatta bazı zeynep nidalarını üzerime alınıyorum:)))
kızlar dün biliyosunuz kü diyetisyene gitmiştim gayet memnun ayrıldım yanından saolsun bana hem moral verdi hem de iyi gittiğimi söyledi...zaten arkadaşım kendileri:))kilo vermişim birazcık az ama totalde iyi bi kayıp dedi verdiklerim de hep yağdan gitmiş onu da ölçen bi makinası var...tatlıyı da 2 haftada 1 den haftada 1 e düşürdü artık:))sütlü tercih edersen iyi olur senin için dedi:)))yaz da geldi şansımı tabi ki dondurmadan yana kullanırım:icecream:
geçen haftalar hiç yürüyüşlerimi yapamamıştım giden kilolar sadece diyetle verilmiş şimdi bi de koşu bandın gelsin daha da net anlarız dedi...hala beni tanıma aşamasında olduğunu söyledi...ben hep üzülürdüm metabolizmam yavaş diye ama sanırım yanlış biliyomuşum...yanlış yorumlamışım bazı şeyleri...çünkü daha 1 ay dolmadı ve 3.5 kilom gitti bile:)))umarım hep böyle devam ederim..:)))şimdi düşünüyorum da bu kilonun en azından 5 kilo azındayken önlemimi alıp da gitseymişim çok daha çabuk sonuç alacakmışım ama ne yapalım her işte bi hayır vardır di mi kızlar?insan bazen içinde olduğu durumun gidişatını kestiremiyo..neyse kendi kendime konu değerlendirmesi yapıyorum:)))
şimdiden bildirim yapmak istemedim akşama doğru tekrar yazmak istiyorum zira buraya yazacağım için biraz daha özenli davranıyorum farkında olmadan:lepi:
akşama doğru gene gelirim kızlar...dua edin de koşu bandım bugün gelsin her çalan kapıya umutla koşuyorum :roflol:
hepinizi öptm a.s.:enbuyukkk:

ay caniim cok gecmis olsun.. nasil biseymis bu yha. alt tarafi bademcik ameliyati deriz dimi.. ama ne komplikasyonlar cikabiliyormus demek ki. allah korumus.

yok cnm sorun bende benim gibi kanamalı biri geldi 6.gün köfte günüü ve kız köfte pilav yemiş ben su dahi içemiyordum tabi kimsede ağrı sızı yok olan benim bademciklerimin sorunlu olmasında

timam canım ben bundan sonra sana s.zeynep yazayım olur mu?ya da sana zeynep,diğer rkadaşımıza zeynep05 yazalım böyle daha kolay olurkaydirigubbakcemile5nasıl tercih edersin bebeğim?:dance:
seni tebrik ediyorum zeynep...harika gidiyorsun...
inşallah koşu bandın da geli de daha güzel ilerlersinolumunekankayizsmile
hamburger ohaoldumsmile

giberdiceeem seniiiklava:klava:klava:
ye ye...ye sen...
yaz da geldi..o yağların her tarafından pörtlesin inşalahalsanaalsanasmile:umursamaz:

bu arada ben uyudum,yeni uyandım sayılır
ıspanak,2 k.yoğurt,domates salatalık yedim...bi de annem gözleme yapmış onun kenarından azcık yedim

klava:

inş. sadece 1 lokmadır

yoksa yukardaki sana

en azından saldırmazsın buram buram aramazsın

gözleme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…