hadi bakalım inşallah,takipçinizkaydirigubbakcemile5ay hem ne cozutmak. bugün diyetisyen beni tarttı. geçen salıdan bu salıya 800 gr almışım. adam bana öle bi diyet verdi ki, bu hafta açlıktan bayılmassam iyidir. en az 1,5 kilo vericem.
cd canım...egzersiz cd si...işe yarıyor baya...kaydirigubbakcemile2hihoyyytcanım ben de sana habire soru soruyorum ama nivea body nedir? ne işe yarıyor?
saol canım yaaakaydirigubbakcemile3günaydın kızlarrrr
emoşum sen yürüyüş yerine daha çok yorulmuşsun nede olsa burak la başetmek kolay mı?:)))))
bu sabah 1 haşlanmış yumurta +yoğurt.
kızlar montiyi yapmak işstiyorum bakalım inş.başarırım.
aahh ahh o bi gelsiiin...bkliyom benonuhilmişşşş sende yaz bacım bakalım neler yedin
döndünmü diyet moduna
bu hafta regli oldum,diyete devam ama arada bi iki küçük tatlı kaçamaklarım oldu.regliyken tatlı konusunda felaket oluyorum ben,bilmiyorum belki psikolojiktir ama dayanamıyorum gerçekten hiç bişey yoksa bi akide şekeri atıyorum ağzıma o kadar yani.
bu arada eşimde diyette yaklaşık bir haftadır.Arkadaşıyla bir hap kullanıyolar lw 60 90 dı sanırım adı.Kullanan varmı aranızda nasıl etki gördünüz ? Eşim çok iştahlıdır ve yedimi çok yer bu hapla iştahının baya kapandığını söylüyor ve gerçekten çok az yiyor.Şimdiden 3-4 kilo verdi,şimdilik bi yan etkisini görmedik ama yinede tedirginim bu haplara karşı hep önyargılı oldum nedense.
burdayım burda yaaa bizim takıma nefesi kuvvetl biri okusun herkez hastaollup duruyoo
bende dün geceyi hastahanede geçirdim. dün çok şidddetli baş ağrım vardı deneme sınavım vardı geldim deli gibi başım ağrıyodu uyuyayım geçer dedim. ama daha beter oldu eşim geldi hastahaneye gittik. tansiyonum 15-10 çıktı. ben ömrümde 12 yi bie görmdim hep 9-6 felan olurdu. tansiyonum düşmedi srum felan aldım. dün gece hastahanedeydim. bugün düşünce çıkardılar başımın ağrısı geçti ama kafam hala kazan gibi öok fena bişeymiş tansiyon yaaa..
bu nedenle giremedim anlayacağınız. kusura bakmayın öptüm
bugün yediklerim sabah hastahane kahvaltısı ama eşim bana kepek ekmeği aldı onu yedim. domates salatalık ve pynir yedim 1 diim kepek ekmeği
öğlen domates çorbası yoğurt tavuk yedim 1 dilim kepek ekmeği
arada erik çilekli yoğurt
akşam şehriye çorbası tavuk bol salata akşam ekmek yemedim.
geçmiş olsun adaşım heralde sınavı fazla stres yaptın ondan olabilir...acil şifalar..hakkaten yaa bizim topic nazar oldu galiba .olduğumuz haftadan beri yıkılıyo ortalık...neyse hayırlısıyla geçer inşallah tez zamanda ...a.s.
canım ben de sana habire soru soruyorum ama nivea body nedir? ne işe yarıyor?
hilmişşşş sende yaz bacım bakalım neler yedin
döndünmü diyet moduna
kızlar bugün kontrole gittim
mikrop varmış bademciklerimde
doktor kıl payı kurtarmışsın dedi
yani kurtardığım buysa
gerisini düşünemiyorum
zaten çok iltihaplıymış
bide mikrop çıkmış patolojide
ekmek soğanmı versem birine
allahım her şeyde varmış bir hayır
neyse ki masada kalmadım
az daha gidiciydim
allaha şükretmeliyim ki nefes alıyorum hala
buda geçecektir inş.
timam canım ben bundan sonra sana s.zeynep yazayım olur mu?ya da sana zeynep,diğer rkadaşımıza zeynep05 yazalım böyle daha kolay olurkaydirigubbakcemile5nasıl tercih edersin bebeğim?:dance:emoşum benim adımı sormuşsun adım zeynep iki tane zeynep var bizim grupta hatta bazı zeynep nidalarını üzerime alınıyorum:)))
kızlar dün biliyosunuz kü diyetisyene gitmiştim gayet memnun ayrıldım yanından saolsun bana hem moral verdi hem de iyi gittiğimi söyledi...zaten arkadaşım kendileri:))kilo vermişim birazcık az ama totalde iyi bi kayıp dedi verdiklerim de hep yağdan gitmiş onu da ölçen bi makinası var...tatlıyı da 2 haftada 1 den haftada 1 e düşürdü artık:))sütlü tercih edersen iyi olur senin için dedi:)))yaz da geldi şansımı tabi ki dondurmadan yana kullanırım:icecream:
geçen haftalar hiç yürüyüşlerimi yapamamıştım giden kilolar sadece diyetle verilmiş şimdi bi de koşu bandın gelsin daha da net anlarız dedi...hala beni tanıma aşamasında olduğunu söyledi...ben hep üzülürdüm metabolizmam yavaş diye ama sanırım yanlış biliyomuşum...yanlış yorumlamışım bazı şeyleri...çünkü daha 1 ay dolmadı ve 3.5 kilom gitti bile:)))umarım hep böyle devam ederim..:)))şimdi düşünüyorum da bu kilonun en azından 5 kilo azındayken önlemimi alıp da gitseymişim çok daha çabuk sonuç alacakmışım ama ne yapalım her işte bi hayır vardır di mi kızlar?insan bazen içinde olduğu durumun gidişatını kestiremiyo..neyse kendi kendime konu değerlendirmesi yapıyorum:)))
şimdiden bildirim yapmak istemedim akşama doğru tekrar yazmak istiyorum zira buraya yazacağım için biraz daha özenli davranıyorum farkında olmadan:lepi:
akşama doğru gene gelirim kızlar...dua edin de koşu bandım bugün gelsin her çalan kapıya umutla koşuyorum :roflol:
hepinizi öptm a.s.:enbuyukkk:
hamburger ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?