bnm tansiyonum yükselince baş ağrısı kulak çınlaması bulantı kusma soğuk terleme göz kararması falan yapıyor bide ne alakaysa düşene kadar bağırsaklarım bozuluyor
klava:
inş. sadece 1 lokmadır
yoksa yukardaki sana
en azından saldırmazsın buram buram aramazsın
gözleme diye
sabahları aç karnına ılık suya 1 çay kaşığı tarçın katıp içmek hem zayıflatıor hemde tatlı krizini önlüyormuş beyne ben tatlı yedim uyarısı gönderiliyormuş
bugün yediklerim sabah yarım simit,bi kk. peynir,iki zeytin,bir yumurta ve şekersiz çay.
kahvaltıyı geç yaptığım için hala bişey yemedim.birazdan bi elma yiyerek aramı yapmış olucam.
Ben geldim...
hepinize ii akşamlar kızlar...çooook mutluyum koşu bandım bugün geldi ben de tabi hemen tepesine :)))) başta bi 23 dakika kadar yürüdüm pat zil çaldı biraz aksadı 10 dakka falan muhabbet sonra tekrar çıktm 20 dakika yürdüm..biliyorum aslında ara vermem pek doğru olmadı ama napiimohaoldumsmile
yarından itibaren sabahları 1 saat akşamleyin de yarım saat yürümeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlar?birden çok yüklenmiş olur muyum acaba?ama ne bileyim yaa bugün 3.seviye falan çok az geldi bana hemen 4.5 a falan çıktım..epeyce de terledim gerçekten...yakılan kalori de yazıyo kızlar yaklaşık 180 kalori falan harcamış oluyorum tabi neye göre hesaplandığını falan bilemiyorum ama...işte böööyleee...benim koşu bandı maceram başlıyo bakalım ayırlısıyla inşallah işe yarar kızlar...
gelelim bu gn yediklerime:
sabah klasik kahvaltımı yaptım
ara:2 adet meyve
öğlen:sarma yedim kızlar sarmayı hangi gruba koymam gerek bilemiyorum yapraklarını sebzeden içini de ekmekten saydım ne dersiniz?yanında yoğurt da vardı.
ara:3 kaşık kadar kaln yoğurdu yedim 1 adet elma
akşam :mercimek çorbası 2 kepçe 8 adet sarma yoğurt...
şimdi de buraya yazarken çayımı yudumluyorum ayaklarım hafiften sızlıyo ama mutluyumopuyorumnanaktan hepinize güzel akşamlar ....yarın görüşürüz inşallah...a.s.
selam kızlar ben geldim
sabah kahvaltıda yarım kase çorba,yarım simit,3 zeytin,1 kkdan az peynir,ve domates yedim
sabah tartıldım,67,2 çıktım:dance:...
yarın kaç olacak bakalım:1rolleyes:
abowwwwwwwww bacım uçuyosun sen
maşallah sana emoşum nazar değmesin süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?