Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bnm tansiyonum yükselince baş ağrısı kulak çınlaması bulantı kusma soğuk terleme göz kararması falan yapıyor bide ne alakaysa düşene kadar bağırsaklarım bozuluyor

sağol canım beim daha önce hiç tansiyonum çıkmamıştı. ensem kazık gibi oldu. ensemden başlayan şiddetli bi ağrı kulaklarımda çınlama oldu ama çok fena bişeymiş. valla neden oldu anlamadım sınav stresimi neyin nesi bide diyetteyim diye tuzu neredeyse yok denecek kadar az kullanıyodum ama o akşam yemekte 1 tane salatalık turşusu yemiştim oda baya bi tuzluydu acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum neyse şimdi iyi ama hala sopa yemiş gibiyim beni çok sarstı.

bugün ki mamaları yazayım
sabah yumurta zeytin biber közlemesi salatalık domates çay ekmek yemedim
arada 1 diliim kepek ekmeği ile bi kase yoğurt yedim
öğlen az haşlanmış makarna (yağsız) üstüne domatesli maydonozlu sos yanında koca bi tabak bol limonlu salata
ara portakal
akşam 1 kase şehrie çorbası 2 dilim balık salata 1 diim kepek ekmeği
herhalde akşamda portakal ya da şeftali yerim

suyuda unutmuyorum artık su işini zamanlara böldüm sanki ilaç içecekmişim gibi unutmadan içmeye çalışıyorum
kahvaltıdan önce 2 bardak kahvaltıdansonra 1 bardak öğlen yemeğinden öncce 2 bardak yemekten sonra 1 akşamdan önce 2 yatana kadar 2toplam 10 bardak kesin içiyorum onun dışındada bi kaç bardak içiyorum ama 10 bardak kesin

klava:

inş. sadece 1 lokmadır

yoksa yukardaki sana

en azından saldırmazsın buram buram aramazsın

gözleme diye

evet canım azdı...1 dilim ekmek kadar ancadır...
daha kaçamaklara başlamadım,ama yakında başlarım çünkü adetime çok az kaldısempatiksalakcinni

sabahları aç karnına ılık suya 1 çay kaşığı tarçın katıp içmek hem zayıflatıor hemde tatlı krizini önlüyormuş beyne ben tatlı yedim uyarısı gönderiliyormuş

sabahları aç karnına ılık suya 1 çay kaşığı tarçın katıp içmek hem zayıflatıor hemde tatlı krizini önlüyormuş beyne ben tatlı yedim uyarısı gönderiliyormuş

hımmm bak bunu yeni duydum denemek lazımCADIARZU

1 saat yürüyüş yaptım + nivea body egzersizlerimi yaptımhihoyyyt

çay içtik,burağın gofretinden ince,küçük bir dilim yedim...küçük gofretlerden...1 avuç kadar da çekirdek çitledim:1rolleyes:

hepinize ii akşamlar kızlar...çooook mutluyum koşu bandım bugün geldi ben de tabi hemen tepesine :)))) başta bi 23 dakika kadar yürüdüm pat zil çaldı biraz aksadı 10 dakka falan muhabbet sonra tekrar çıktm 20 dakika yürdüm..biliyorum aslında ara vermem pek doğru olmadı ama napiimohaoldumsmile
yarından itibaren sabahları 1 saat akşamleyin de yarım saat yürümeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlar?birden çok yüklenmiş olur muyum acaba?ama ne bileyim yaa bugün 3.seviye falan çok az geldi bana hemen 4.5 a falan çıktım..epeyce de terledim gerçekten...yakılan kalori de yazıyo kızlar yaklaşık 180 kalori falan harcamış oluyorum tabi neye göre hesaplandığını falan bilemiyorum ama...işte böööyleee...benim koşu bandı maceram başlıyo bakalım ayırlısıyla inşallah işe yarar kızlar...

gelelim bu gn yediklerime:
sabah klasik kahvaltımı yaptım
ara:2 adet meyve
öğlen:sarma yedim kızlar sarmayı hangi gruba koymam gerek bilemiyorum yapraklarını sebzeden içini de ekmekten saydım ne dersiniz?yanında yoğurt da vardı.
ara:3 kaşık kadar kaln yoğurdu yedim 1 adet elma
akşam :mercimek çorbası 2 kepçe 8 adet sarma yoğurt...
şimdi de buraya yazarken çayımı yudumluyorum ayaklarım hafiften sızlıyo ama mutluyumopuyorumnanaktan hepinize güzel akşamlar ....yarın görüşürüz inşallah...a.s.

zeynep koşu bandını güle güle kullan canım...hayırlı olsun,bol bol yağ yaktırsın inşallah:))
ama birden çok yüklenme...süreyi yavaş yavaş arttırman daha mantıklı...yoksa bacakların et kesiği olur
30 dk...45 dk...1 saat gibi adım adım çık bence...gene sne bilirsin vücudunun durumuna bağlı:))

bugün yediklerim sabah yarım simit,bi kk. peynir,iki zeytin,bir yumurta ve şekersiz çay.
kahvaltıyı geç yaptığım için hala bişey yemedim.birazdan bi elma yiyerek aramı yapmış olucam.

öğle yemeğinde bi kase çorba,çok az yağda yapılmış melemen ve 1 dilim k.ekmeği

arada bi nescafe,110 cal.lik çikolata

akşam bi kase çorba,bi porsiyon semizotu az yoğurt,1 dilim k.ekmeği

ara bi elma

günaydın kızlarrrrr

acemi olaraktan dünki menümü paylaşayım.

kahvaltı öncesi
1 büyük bardak su

kahvaltı
yoğurt+haşlanmış yumurta

ara 1 elma

öğle

ızgara köfte+salata+cacık

ara 1 armut

akşam

bezelye yemeği+patlıcan yemeği+yoğurt+yeşil biber

ara

erik

hadi bakalım zeynep hayırlısı olsun

ben geçen sene spora gidiyordum.hocam beni 4.5 seviyede başlattı eğer 1 saat yürüyeceksem 6.5 a kadar yükseltmemi istedi yani ısındıkça 4.7,5.5.3 gibi 1 saatin sonunda 6.5 da yürüyordum.

yağ yakabilmek için en az 30 dk.kesintisiz yürümeliyiz.ona göre ayarlarsın
.

selam kızlar ben geldim
sabah kahvaltıda yarım kase çorba,yarım simit,3 zeytin,1 kkdan az peynir,ve domates yedim

sabah tartıldım,67,2 çıktım:dance:...
yarın kaç olacak bakalım:1rolleyes:

selam kızlar ben geldim
sabah kahvaltıda yarım kase çorba,yarım simit,3 zeytin,1 kkdan az peynir,ve domates yedim

sabah tartıldım,67,2 çıktım:dance:...
yarın kaç olacak bakalım:1rolleyes:

abowwwwwwwww bacım uçuyosun sen

maşallah sana emoşum nazar değmesin süpersin

abowwwwwwwww bacım uçuyosun sen

maşallah sana emoşum nazar değmesin süpersin

sağol canım beniiiimkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
aman nazar değmesin valla bu şekilde ilerlemek istiyorum
ama diyeti bıraktığım anda kilo almaktan çok korkuyorum...inan tek düşündüğüm bu:çok üzgünüm:
bu şekilde yaşamaktan bıktım,hayatım böyle devam etsin istemiyorum...bi kiloda kalmak istiyorumbenneyaptımki

sana da kolay gelsin kaptanım bitanemŞenizinşallah birlikte çıtır oliciiizaklinialirimsmilezemuszemusopuyorumnanaktan

emoşum bak kilo koruma olarakta montiyi seçebilirsin.

belli kurallar var

mesela yumurta yiyorsan ekmek yok
et yiyorsan kurubaklagil yok
heröğüne süt ürünlerini yağsız tiketebiliyorsun.

ama ilk aşamada yani kilo verme aşamsında hiç tatlı yok mesela sadece meyve yiyorsun
.

7.TAKIM 156 .ETAP

yarisci ( 69,0 /
askito(69,5 /
ebtuna ( 68,9 /
pregant ( 77,0 /
zalimi ( 77,0/ameliyatı dolayısıyla ara verdi
meral ( 61,6/
cigdem83( 58,6/
genciza(59,6/
perperi( 99,9/
saliormoon( 73,5 /
zeynep__05(69.0 /

7.TAKIM TOPLAM KıLO ( 706,6 /

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…