- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
14 mayısa hedef tablomuz.
yarisci 70
askito izinli
ebtuna 68,5
pregant 79
zalimi 81
cigdem 57,5
meral 61,5
genciza 59,8
perperi 100,8
sailormoon 76,2
hımmm bak bi incelem lazımCADIARZUvlla diyetisyene bile gitmeyi düşünüyorum,çünkü bu kısır döngü çok kötü bi şey...emoşum bak kilo koruma olarakta montiyi seçebilirsin.
belli kurallar var
mesela yumurta yiyorsan ekmek yok
et yiyorsan kurubaklagil yok
heröğüne süt ürünlerini yağsız tiketebiliyorsun.
ama ilk aşamada yani kilo verme aşamsında hiç tatlı yok mesela sadece meyve yiyorsun.
emosum masallah sana yafrumm.. ben pazartesiye erteledim diyet isini.
hazir degilim sempatiksalakcinni
zeynep çok güzel canım...hadi bakalım,artık daha rahat gider kilocuklar:))
hareket olsun da ne olursa olsun...ben de bölününce kızıyorum ama hiç yapmamaktan iyidir,öyle düşün...
bu arada yediklerimi yazmayı unuttum...saat 3 te taze fasulye,2 k.yoğurt ve 1 dilimden az beyaz ekmek ydim çünkü ç.ekmeği yoktu
zalimi ben kimseyi benzetemiyom yaa,hiç anlamam bu işlerden(ama fotolarda güzelsin maşallah:)
7.TAKIM 156 .ETAP
yarisci ( 69,0 /
askito(69,5 /
ebtuna ( 68,9 /
pregant ( 77,0 /
zalimi ( 77,0/ameliyatı dolayısıyla ara verdi
meral ( 61,6/
cigdem83( 58,6/
genciza(59,6/
perperi( 99,9/
saliormoon( 73,5 /
zeynep__05(69.0 /
7.TAKIM TOPLAM KİLO ( 706,6 /
olacak canım,hepsi olacak zamanla...ben de yaşadm bunları...fotomu koydum yaa gömüşsündür...84 kilodan indim buraya...okuldakiler beni nasıl takdir ediyorlar...çok mutlu oluyorum valla:dance:darısı sanakaydirigubbakcemile5haklısın canım ben de kendimi öyle avutuyorum...kapıyı açmak zorundayım nihayetinde...senin de maşallahın var canım valaaa senin kilona ben de düşebilecek miyim acaba bir gün?hedefim 60 ama yakın hedef olarak 70 in altını hedefliyorum ilk planda:hooray: hadi bakalım hepimize kolay geleeee.....
geçmiş olsun canıma.s.kaptanım bu hastalıklar yakamı bırakmadı. dün de eşimi acil apar topar hastaneye götürdük. serum filan derken geç geldik, yazamadım. Ama inanılmaz zayıf hissediyorum kendimi. Gecen yaz giydiğim ama kışın popomdan yukarı çıkamayan pantolona bugün süper sığdım. Çok merak ediyorum kilomu.. Hani kg olarak eksilme olmasa bile incelme kesin var.. Tartı neyim de alamadım fırsat bulup da dışarı çıkıp da.. Bu hafta kilo bildirimimi nasıl yapayım lütfen yardım..
Şimdi bi geçmişi okuyayım..
bncede yanii..biraz dah dikkat edersen ytr...zaten se büyük kiloları verdin,bundan sonrasını da porsiyonları küçültüp hareketi arttırsan halledrsinolumunekankayizsmiletabii ki faza kalrii şylerden bi müddet uzak durarak..hamburger gibisempatiksalakcinnitamam aycincim nasil biliosan öyle yap.
kizlar inanin bende kendime cok kiziyorum.. yapamiyorum bir türlü diyet..
sanirim herseyden yemem gerekiyor. yoksa nefsime hakim olamiycam.
almanlarin cok SIK uyguladigi bir diyet var - yarisini ye diyeti.
herkez gibi aile icinde diyet yapanlar tabagindakinin sadece yarisini yiyor.
tabii tatlilardan ve tatli iceceklerden uzak duruluyor.
ama örnegin patates kizartmasi varsa bile. herkes bir tabak yerken sen tabagindakinin yarisini yiyorsun.
sanirim yeterince aciklayici oldusempatiksalakcinni
bende bunu uygulamayi denicem, cünkü cidden esim + annem cok moralimi bozuyorlar .
esime birsey hazirladigimda sen yemeyince hic zevk alamiyorum diyor. ayni sekilde annem bir kac defa kahvaltiya gelmeye kalkti ama ben ne ekmek ne yumurta yeigim icin gelmedi. bogazimdan gecmiyor diyor.
iste büle. birazda onlar sürüklüyor beni diyet yapmamaya. tabii ki bu mazeret deil :)
okuyan arkidislerime tsk ederim :) cok uzun yazdimm
yarindan itibaren yarisini ye diyetine basliyorum. sabah 72 ciktim cünkü :kedi:
takimdanda ayrica özür diliyorum. benim yüzümden gerilere düsecegiz..hakkinizi helal edin emi :)
Kızlar ben acil merzifona gidiorum hafta sonu yokum isterseniz izinli yazın şimdi tartıldım 68 kiloyum hesaplamasını şimdi yapamıyorum otobüse yetişecğiz zahmet olmassa bu haftalık siz yapın
menüm
sabah 1 yumurta 1 domates 1 salatalık peynir zeytin bir dilim kepek ekmeği çay
ara öğün yemedim
öğlen bir köfte ve salata
akşam 1 tabak kuru fasülye 1 tabak çorba
akşam ara öğün olarak 2 kaysı 3 erik 1 elma
kendinize iyi bakın öptüm çok acale bir karardı merzifona gitmek
Ya hanımlar ben geldim dedim, kimse beni takmadı :çok üzgünüm: Açım, ot ve samandan başka bişi yemiyorum. Sinirlerim çok gergin, ağlarım vallahi senağlama
hoşgeldin canım...ayçin bahsetmişti evet,unutmuşum...kolay gelsin sana daa.s.Ya hanımlar ben geldim dedim, kimse beni takmadı :çok üzgünüm: Açım, ot ve samandan başka bişi yemiyorum. Sinirlerim çok gergin, ağlarım vallahi senağlama
ayy kiyamam yhaa :) hosgeldinzemuszemus
zeynepcim hayirli yolculuklarrrkaydirigubbakcemile2
emosum saol bidenemm.. yarinki kilonu merak ediyorum..
2 ay önce bende 66 yi görmüstüm.. insallah sallamasin diyeti sonrasindabayanssulusmile
ayy kiyamam yhaa :) hosgeldinzemuszemus
hoşgeldin canım...ayçin bahsetmişti evet,unutmuşum...kolay gelsin sana daa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?