Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hilmişşşşşş bacım yaz geldiiii lmaz:
ertelemek daha çok diyet moduna girmeni engeller
şuandan itibaren gir moda bak hazirana ne kaldıki

14 mayısa hedef tablomuz.

yarisci 70
askito izinli
ebtuna 68,5
pregant 79
zalimi 81
cigdem 57,5
meral 61,5
genciza 59,8
perperi 100,8
sailormoon 76,2

kızlar yarın bakalım kimler hedefi yakaladı kimler ceza alacak.

hilmiş bu arada sen listede değilsin ama istersen alabilirim.sen olmadığın için yarım ayda değil ama sonraki listede olman sanırım daha iyi olacak.

eeeee nerelerdesiniz bakim

çiğdem,meral,zeynep ,pregant hayırdır artık uğramıyorsunuz
yoksa kaçamaklarmı var klava:

emoşum,gencizam,kaptanım hepinize dilekleriniz için teşekkür ederim...birden yüklenme demişsiniz ama artık çoook geeeçççç-tatlicadiarzu-:teytey: dün akşam ilk defa çıktım tepesine dediğiniz gibi ben de diyodum fazla yüklenmeyeyim kendime ilk gün 20 dakika kadar bi başlangıç yapayım zaten eve gidecektim ama nerdeee bırakamadım bi türlü 50 dakika yürüdümhihoyyyt insanın yürüdükçe yürüyesi geliyo nedense:lepi: ya da ben çok hevesliydim ondan öyle oldum...bi de 3.seviye falan bana biraz yavaş kaldı kızlar direk 4e 4.5 a falan geçtim sonlara doğru da 4.8 i gördüm...hedef kalp atışı olayı var ya ona da dikkat etmeye çalıştım..bugün de tam 70 dakika yürüdüm 5.2 kilometre falan oldu arada 2 dakikalık küçük küçük koşmalar yaptım...başlamadan önce bacaklarımı esnettiğimden mi yoksa diyete başladığımdan beri yürüdüğümden midir bilemiyorum ama hamlık çekmedim nedense...geçen hafta aksatsam da biliyosunuz hep yürümeye çalışıyodum 4 haftadır..sanırım onun da etkisi oldu...yanlız bi sorunum var ben yürüyüşümü yaparken bazen kapı çalıyo açmak zorunda kalıyorum 2 3 dakikalık molam oldu bugün 2 kere...bilemiyorum ki sizce sorun olur mu acaba?
üfff amma yazmışım haaa...tecrübelerimi paylaşırım demiştim ya sözümü tutuyorum iştesositosositodelikafadulden
ayy bilemiyorum kızlar yaa gerçekten iyi oldu mutluyum bahanem yok artık hareketsizliğe:lepi:
yediklerimi de akşama yazayım...yarın büyük gün...bu hafta ne haldeyim bilemiyorum ama haftaya daha daha iyi olucam inşallah...a.s.:enbuyukkk:

hımmm bak bi incelem lazımCADIARZUvlla diyetisyene bile gitmeyi düşünüyorum,çünkü bu kısır döngü çok kötü bi şey...
hava aşırı sıcak,bursa 32 derece...yürüyüşe çıkıcam çıkamıyorum:bbo:biraz daha serinlkçöksün çkıcm inşallahhihoyyyt
emosum masallah sana yafrumm.. ben pazartesiye erteledim diyet isini.
hazir degilim sempatiksalakcinni

senin hazır olmanı yirimsempatiksalakcinni
giberttirme nan kendini banaalsanaalsanasmileklava:
çıbık kendine gel..bu sefer aç kalma, sonra cozutp 2 günde kilo alma dyeti olmasın amalmaz:bak 1 seneden fazla oldu bu işlerin profesörü oldun sen...hadi artık,bu sefer sağlam diyet yapıyoskaydirigubbakcemile2

zeynep çok güzel canım...hadi bakalım,artık daha rahat gider kilocuklar:))
hareket olsun da ne olursa olsun...ben de bölününce kızıyorum ama hiç yapmamaktan iyidir,öyle düşün...

bu arada yediklerimi yazmayı unuttum...saat 3 te taze fasulye,2 k.yoğurt ve 1 dilimden az beyaz ekmek ydim çünkü ç.ekmeği yoktu

haklısın canım ben de kendimi öyle avutuyorum...kapıyı açmak zorundayım nihayetinde...senin de maşallahın var canım valaaa senin kilona ben de düşebilecek miyim acaba bir gün?hedefim 60 ama yakın hedef olarak 70 in altını hedefliyorum ilk planda:hooray: hadi bakalım hepimize kolay geleeee.....

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnieet ara verdimmirmirmirmirmirmirmirmir

ama hemen geri döneceğimopuyorumnanaktan

kaptanım bu hastalıklar yakamı bırakmadı. dün de eşimi acil apar topar hastaneye götürdük. serum filan derken geç geldik, yazamadım. Ama inanılmaz zayıf hissediyorum kendimi. Gecen yaz giydiğim ama kışın popomdan yukarı çıkamayan pantolona bugün süper sığdım. Çok merak ediyorum kilomu.. Hani kg olarak eksilme olmasa bile incelme kesin var.. Tartı neyim de alamadım fırsat bulup da dışarı çıkıp da.. Bu hafta kilo bildirimimi nasıl yapayım lütfen yardım..
Şimdi bi geçmişi okuyayım..

tamam aycincim nasil biliosan öyle yap.

kizlar inanin bende kendime cok kiziyorum.. yapamiyorum bir türlü diyet..
sanirim herseyden yemem gerekiyor. yoksa nefsime hakim olamiycam.
almanlarin cok SIK uyguladigi bir diyet var - yarisini ye diyeti.
herkez gibi aile icinde diyet yapanlar tabagindakinin sadece yarisini yiyor.
tabii tatlilardan ve tatli iceceklerden uzak duruluyor.
ama örnegin patates kizartmasi varsa bile. herkes bir tabak yerken sen tabagindakinin yarisini yiyorsun.

sanirim yeterince aciklayici oldusempatiksalakcinni

bende bunu uygulamayi denicem, cünkü cidden esim + annem cok moralimi bozuyorlar .
esime birsey hazirladigimda sen yemeyince hic zevk alamiyorum diyor. ayni sekilde annem bir kac defa kahvaltiya gelmeye kalkti ama ben ne ekmek ne yumurta yeigim icin gelmedi. bogazimdan gecmiyor diyor.
iste büle. birazda onlar sürüklüyor beni diyet yapmamaya. tabii ki bu mazeret deil :)
okuyan arkidislerime tsk ederim :) cok uzun yazdimm

yarindan itibaren yarisini ye diyetine basliyorum. sabah 72 ciktim cünkü :kedi:

takimdanda ayrica özür diliyorum. benim yüzümden gerilere düsecegiz..hakkinizi helal edin emi :)

Kızlar ben acil merzifona gidiorum hafta sonu yokum isterseniz izinli yazın şimdi tartıldım 68 kiloyum hesaplamasını şimdi yapamıyorum otobüse yetişecğiz zahmet olmassa bu haftalık siz yapın

menüm
sabah 1 yumurta 1 domates 1 salatalık peynir zeytin bir dilim kepek ekmeği çay

ara öğün yemedim

öğlen bir köfte ve salata

akşam 1 tabak kuru fasülye 1 tabak çorba

akşam ara öğün olarak 2 kaysı 3 erik 1 elma

kendinize iyi bakın öptüm çok acale bir karardı merzifona gitmek

Ya hanımlar ben geldim dedim, kimse beni takmadı :çok üzgünüm: Açım, ot ve samandan başka bişi yemiyorum. Sinirlerim çok gergin, ağlarım vallahi senağlama

olacak canım,hepsi olacak zamanla...ben de yaşadm bunları...fotomu koydum yaa gömüşsündür...84 kilodan indim buraya...okuldakiler beni nasıl takdir ediyorlar...çok mutlu oluyorum valla:dance:darısı sanakaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canıma.s.
tebrik ederim seni dekaydirigubbakcemile3
bncede yanii..biraz dah dikkat edersen ytr...zaten se büyük kiloları verdin,bundan sonrasını da porsiyonları küçültüp hareketi arttırsan halledrsinolumunekankayizsmiletabii ki faza kalrii şylerden bi müddet uzak durarak..hamburger gibisempatiksalakcinni
öyle kendini aç brakınca çabuck verdğin kiloyu alıyorsun,hadi balım taktik değiştirkaydirigubbakcemile5
oluyo böyle dönemler arada,takma kafanakaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

iyi yolculuklar canımopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar...
50 dk yürüyüş yaptım + egzersizleri yaptım...
akşam bi daha yemek yemedik ama çayın yanında 3 bisküvi yedim,10 tane falan da erik yemişimdir...

yarın kaç çıkıcam bakalım merak ediyorum..ben ayçini arar bildirirm,o buraya yazıyor...
herkese iyi geceler öpüyorum sizleri

Ya hanımlar ben geldim dedim, kimse beni takmadı :çok üzgünüm: Açım, ot ve samandan başka bişi yemiyorum. Sinirlerim çok gergin, ağlarım vallahi senağlama

ayy kiyamam yhaa :) hosgeldinzemuszemus

zeynepcim hayirli yolculuklarrrkaydirigubbakcemile2

emosum saol bidenemm.. yarinki kilonu merak ediyorum..
2 ay önce bende 66 yi görmüstüm.. insallah sallamasin diyeti sonrasindabayanssulusmile

hoşgeldin canım...ayçin bahsetmişti evet,unutmuşum...kolay gelsin sana daa.s.

sus uleeennn şom ağzını açmaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
du bakiim nolacak
ben daha yeni buralara geliyom:umursamaz:

merhaba kızlar a.s.

siz şimdi fosur fosur uyuyosunuzdur :))

neyse öncelikle yediklerimi yazayım

sabah iki dilim k. ekmeğiyle yapılmış tost ve şekersiz çay

ara bi elma

öğlen iki dilim kek ve nescafe

ara 4-5 çilek

akşam bi kase çorba, bi pors.semizotu,az yoğurt,bi dilim k. ekmeği

ara bi elma

salioorrmonn (ayy şimdi geriye dönüp bakamicam anladın sen :)) tekrar hayırlı olsun koşu bandın,daha önceden alışık demek bünye zorlanmadın çok güzel.bol kalori yakmalar diliyorum.

emoşum sende çok güzel gidiyosun sakın kaçamak yapma yoksa gerisi geliyor maalesef,bu hızla kısa sürede hedefine ulaşacaksın inşallah.

yeni zeynep gelmiş hoşgelmiş aramıza sefalar getirmiş :)

aşkitom öpüyorum çok canım,p.tesi bomba gibi dön inşallah.

perpericim çok geçmiş olsun canım yaa,nazarmı var nedir üstünüzde ,allah beter dertlerden korusun diyorum.Ama kilolar verilmiş buda güzel haber,tebrikler...

yaa çiğdemi göremiyorum pek ayrıldımıki dedim ama listede var ama nerde hatun,belki neti gitmiştir yine ??

zeynep 05 hayırlı yolculuklar canım.

zalimi bende kimseye benzetemedim şekerim.boşver sen benzersiz ol daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…