Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar ben geldim
dün gayet güzel gidiyordum,buraya yediklerimi ve sporlarımı yazmıştım biliyorsunuz
sonra saat 9,30 gibi acıktım:sinifsinif:çok tuhaf oldu:sinifsinif:gittim yaptığım sarmalardan götürdüm biraz...ama doymadımohaoldumsmilekellogs var yaa,ondan kalmıştı braz,süte karıştırdım,tadı çok yavan geldi içine biraz bitter gofret ufaladımohaoldumsmileyedim:tomato::tomato:haa bi de burağın çikolatasından biraz yedim:tomato::tomato:
offf bu da bana ders oldu...epey akmışım farktmedim..yemekyaprkn anlamaıştım...eğer vakti saatinde düzgün yemek yeseydim böyle olmayacaktı:umursamaz:burdan ders çıkarım neyse artık

sabah kahvaltım
1 d.ç. ekmeği
domates,salatalık,biber,1 kk peynir,2-3 çay kaşığı çikolata

şimdi dışarı çıkıyorum,burakla yürücemhihoyyyt
sonra görüşürüz cnlarımopuyorumnanaktan
haftasonu kaçamaklarımız olmuş...ama artık unutalım olur mu:çok üzgünüm:

slm canım,
160 cm boy 64 kilo

haklısın kaptanım zaten dünkü sorunum yemekten çok yiyememek olduklava: öğün atlamak zorunda kaldım ve bu beni çok rahatsız etti...neyse bugünki mamişleri yazayım bari

sabah:
klasik kahvaltım ezberlediniz artık:)

ara:
12 adet kiraz
4 adet kayısı

öğle:
6 kaşık taze fasulye(7.5 lira olanlardan:)))
yoğurt
roka limonla:)çok severim

ara:
form bisküvi 3 adet kayısılı
1 dilim peynir ya da süt????

akşam:
islim köfte 2 adet
3 yemek kaşığı taze fasulye
2 dilim kepek ekmeği
belki salata yaparım

ara:
çilek yemeyi düşünüyorumboshayallersmile:)))

benden haberler bu kadar
bugün de yürüyüşümü yaptım
aslıcım senin dediğin gibi ara ara da koştum farklı hızlarda çalıştım bugüna.s.

yutamama hissiyle bugün doktora gittim

sağ tarafında şişlik vardı sanki biri boğazımın iç tarafından

küçük dilime kadar baskı yapıyor sürekli bişi değiyor ve bulantım oluyor

onun için gittimm doktora baya bayaa ağır atlattın sen bu ameliyatı

dokular sol taraftakiler oluşmuş

sağ taraftakiler daha dikişleri düşmemiş

3 ay daha devam eder dedi eğer geçmezse tekrar gel dedi

çok kötü bişimiş bu ya

oof off

Son düzenleme:
listeleri önceden verelim ve herkes yorum yapsın şunu yemen yanlış olur gibi yorumlar yapalım

ve takımı bir yarışa sokalımmı

mesela 2ye ayıralım yarış içinde yarış olur

gerilere kalmayalım listede

cnm kal burada 1-2 haftada aramızda olursun:dance:

selam men geldimaklinialirimsmile
öğlen domates slatalık ve az bi parça peynir yemiştim
burakla avm ye gittik,20 dk gidiş 20 dk geliş...ama normal yürüyüş gibi saymıyorum,valla çok yoruldum,düz bir yürüme yolu değildi takdir edersiniz,üstelik burak arabada hiç düzgün durmadı:bbo:
neyse ord bi arkadaşımla grüştük,1 taneye yakın simit yedim,aöa tam 1 tane olmadı...2 çay içtm toplam 4 şeker..aslında tatlandırıcı kullanıyorum ama yanıma almamışım
neyse burağa intense aldım,1-2 ısırık aldı yemedi,kalanınıı ben yedim:kedi:

şimdi annemlerle çay içicez...karnım aç değil,yine salatalık domates,meyve yemeyi düşünüyorum,ama çayın yanında bisküvi yemek istiyorum
yorgunum,akşam oldu,tkrar yürüyüşe çıkamam...stepper tamir olsaydı onla yürürdüm ne güzel

zalimi canım ben önceden liste yapamam,çünkü belli olmuyor benimbilmiyorumkismile

b kilo çizelgesini yapmaya çalıştım olmadı

iyi yapmışsın canım. ben yarın diyetisyene sorcam ne kadar yürümek faydalıdır, hızı ne olmalıdır , hergün yürümek iyi midir diye.

çayımı içtim o dediğim zararlı şeylerden de yedim:))ama kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum...pek zararı olmaz bence:))
aslı canım o kadar çok farkediyor ki anlatamam...ilk koyduğun fotoda kaç kilosun canım?yeni foton süper...ayrıca hiç 76 gibi durmuyosun,sen de bizim aşkito gibi göstermeyenlerdensin galiba:))maşallah valla çok güzel kilo vermişsin,ayrıca çok da hoşsun...ilk fotoda kaç kilosun canım?

ayyy pregantt çok güzel vermişsin canım çok harika görünüyorsun.10 kilo daha versen tam olacaksın..acaip fark var ama öyle böyle değil

süpersin cnm o gerçekten senmisin ya

çok güzelsin hakket biz zayıfladıkça güzelleşenlerdeniz

süpersin cnm benim aradaki fark apaçık ortada bakalım ben senin kilona inince nasıl olcam

neredeyse aynı kilolarda başladık ya ben 92-93 sen 95 süpersin cnm benim başarılarının devamını dilerim

güzelsözlerin için sağol canım. ilk fotoda 93-95 filanım sanırım. hamile değilim ha. ama ayı gibi göbek vardı. aslında bana da ince geldi bu foto. spordan gelince çektirmiştim. eridim geldim heralde :)

ayyy pregantt çok güzel vermişsin canım çok harika görünüyorsun.10 kilo daha versen tam olacaksın..acaip fark var ama öyle böyle değil

ay işallah. yani 66 olsam 38 beden olurum heralde. amanin. düşünmesi bile harika. çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…