günaydın kızlarrrrr
herkes iyidir umarım
benim diyet haftasonu nasıldı bilemiyorum gerçekten.cumartesi kızımla evdeydim bişeyler yedim ama ne???
pazar annemdeydim gerisini siz düşünün birde çok zayıflamışsın artık yeter laflarıda gaza getirmiş olabilirki epey yedim((((((((((
bugünde 1 d. tam buğday ekmeği lıght peynir chery dom.ve biber ile kahvaltı yaptım.+şekersiz çay
zalimi aradaki fark öyle küsümsenecek derecede değil canım ayrıca çokta güzelsin.heleki hedef kilona ulaştığında tam bir afet olacaksın:))))))))))
nesibe bana tekrardan boy ve kilonu yazarmısın?
ya kızlar herkes kilo çizelgesi yapsa ya böyle takip zor oluyor.
ehhh yani misafir ağırlamakta bir nevi spor sayılır:)))))))))
bugün tam gaz devam dün bitti bugün bugündür herşey sıfırdan başlayacak:)))))))))))))))
bak bende dün annemde kaçırdım bugün yine kaldığım yerden devam ediyorum
ya aslında burayı çok sevmiştim ama hemen boşalacak gibi değildi..bende şansımı başka takımlarda arayayım bari bu arada belki alınırım dedim..gel dediler gittim ama 3 haftadır bekliyorum listeye alınmıyorumlaelaelaelaelaesempatiksalakcinni
a.s. a.s. a.s.
7. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar... yerimseniben
PÜSKÜÜT
Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun diyor ve şartnamemizi yazıyorum
bu takımdaki kısların amacı sağlıklı kilo vermek eziyet çekmeden kalıcı ip atlıycaz mekik çekicez yürüycez sağlıklı şeyler yiycez bedenimize ruhumuza güç verecek şeyler yiycez bizi hantallaştırıp karnımızı şişirenlerden uzak durucaz hepimiz hep beraber hedefimize ulaşmadan gemiyi terketmiycez (inşallah rabbiim utandırmasıın)
inşallah daha sağlıklı daha zayıf daha cici hep gülümseyen yüzlerle yeni günleri birlikte karşılarız..
neysem 7. takım hadi koşun gelin kimler varmış parmak kaldırın parmak kaldırırken kalkın 2 de ip atlayın topiğe gelirken elinde atlama ipi olmayan gelmesin
şimdilik bu kadar olsun güzel sağlıklı paylaşımlar arkadaşlarım
b kilo çizelgesini yapmaya çalıştım olmadı
haklısın kaptanım zaten dünkü sorunum yemekten çok yiyememek olduklava: öğün atlamak zorunda kaldım ve bu beni çok rahatsız etti...neyse bugünki mamişleri yazayım bari
sabah:
klasik kahvaltım ezberlediniz artık:)
ara:
12 adet kiraz
4 adet kayısı
öğle:
6 kaşık taze fasulye(7.5 lira olanlardan:)))
yoğurt
roka limonla:)çok severim
ara:
form bisküvi 3 adet kayısılı
1 dilim peynir ya da süt????
akşam:
islim köfte 2 adet
3 yemek kaşığı taze fasulye
2 dilim kepek ekmeği
belki salata yaparım
ara:
çilek yemeyi düşünüyorumboshayallersmile:)))
benden haberler bu kadar
bugün de yürüyüşümü yaptım
aslıcım senin dediğin gibi ara ara da koştum farklı hızlarda çalıştım bugüna.s.
çayımı içtim o dediğim zararlı şeylerden de yedim:))ama kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum...pek zararı olmaz bence:))
aslı canım o kadar çok farkediyor ki anlatamam...ilk koyduğun fotoda kaç kilosun canım?yeni foton süper...ayrıca hiç 76 gibi durmuyosun,sen de bizim aşkito gibi göstermeyenlerdensin galiba:))maşallah valla çok güzel kilo vermişsin,ayrıca çok da hoşsun...ilk fotoda kaç kilosun canım?
ayyy pregantt çok güzel vermişsin canım çok harika görünüyorsun.10 kilo daha versen tam olacaksın..acaip fark var ama öyle böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?