Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben düğünleri erken olacak diye üzülüyordum canım ...nasıl zayıflıycam diye üzülüyordum...
para mevzusu canım... daha cok daha cok istiyor ıstekleri bitmiyor...

Evlenmek zor iş ya
Onu diyorum işte kızın düğününe niye zayıflamaya çalışıyorsun. Bırak kasma kendini rahat rahat ver kilolarını :)

Evlenmek zor iş ya
Onu diyorum işte kızın düğününe niye zayıflamaya çalışıyorsun. Bırak kasma kendini rahat rahat ver kilolarını :)
Bak benim kuzenin düğünü var ramazan bayramından 10 gün sonra hiç kasıyormuyum
Yavaş yavaş gidecek ve bir daha gelmeyecek bu kilolar benim ablamda tam 1 senede verdi 3 yıldır koruyor

Son düzenleme:
Tatlım senin diyetin nasıl gidiyor ben çok dikkat edemedim bu hafta listeye girer misin sence
Bu hafta benim de cıslarım oldu iftardan dolayı Onun dışında iyi gidiyo bakalım cuma görücem Ama şöyle birşey var ben cumartesi gecesi yurt dışına çıkıyorum canım sonra da tatile gidicem. Tatilde yüzme,ip atlama,yürüyüşe devam diyete devam ama yurt dışında int bulup yazamayabilirim süreklii. Bu yüzden bilemiyorum nasıl olucak

Ohh ne güzel hangi ülke?

Mesele cıs yemekte değil kuzum. Yediğin cisin hakkını yani bedelini odeyebilmek de. Ay ne bilmiş konuştum

Hülüş kuzunun iyi olmasina sevindim .
Yuzuk isindede hayirlisi bazen şer gorunen seylerde hayir vardir .

Desene aynı zamanda çıkacaz evden ve değişecek düzen. . Hayırlısi. Sıkı diyet yapmadığımiz için zorlanmicaz bence .spor à devam

Rabiam hadi madem dugun var kacamaksiz devam et .

Kozam iyi tatiller kuzum . Sen
Listede degilmiydin ?

Aynura, inci sizin oralarda oğlen uykusu aliskanlikmi ?( bugun icin demiyorum )

Rabiam hadi madem dugun var kacamaksiz devam et .

Kozam iyi tatiller kuzum . Sen
Listede degilmiydin ?

Aynura, inci sizin oralarda oğlen uykusu aliskanlikmi ?( bugun icin demiyorum )

çocukları yatıran yatıyor yatağa hemen galiba :) kaynanalar kızcak bu gelinler de hep uyuyor diye

Yooo ben çabuk sıkılırım Herşeyden günde 15-20 dakika en fazla...3 Yıldır var ya bu oyun hergün biryeri geçince oluyor :)
Magrifetli akrebim benim 1 senedirde bende var ama bazen gunlerce bakmiyorum . Bide petsop mu o var bende bir yerde beklerken iyi oluyor . Beyni calistiriyor

Hülüş kuzunun iyi olmasina sevindim .
Yuzuk isindede hayirlisi bazen şer gorunen seylerde hayir vardir .
sağol canım...2 tane iğnesi kaldı bugün onlarıda vurulursa daha iyi olacak inşallah...
gelin yüzüğü atalı 1 hafta olmuş bana eşim yeni söyledi.. dün hastaneden sonra kv lere gittik orada bile mevzusu açılmadı yani bana söylemiyorlar sanki ben aileden değilim sanki ben bu işe sevineceğim gibi...
dediğin gibi hayırlısı...aslında benim açımdan hayırlısı oldu...

çocukları yatıran yatıyor yatağa hemen galiba :) kaynanalar kızcak bu gelinler de hep uyuyor diye
orthodontiste gidip geldim oglusumu yatirdim azcikta ben yatayim dedim uyku tutumuyor birturlu yatakta donup duruyorum baktim olmuyor aldim telefonu elime halbuki okadar uykusuzumki gece en fazla 3 saat uyudum oglum nedense aglayarak uyanip durdu

Canim gecmis olsun yavruna..
Kaynin icinde hayirlisi olsun insallah belki barisirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…