ben düğünleri erken olacak diye üzülüyordum canım ...nasıl zayıflıycam diye üzülüyordum...
para mevzusu canım... daha cok daha cok istiyor ıstekleri bitmiyor...
Bak benim kuzenin düğünü var ramazan bayramından 10 gün sonra hiç kasıyormuyumEvlenmek zor iş ya
Onu diyorum işte kızın düğününe niye zayıflamaya çalışıyorsun. Bırak kasma kendini rahat rahat ver kilolarını :)
Bu hafta benim de cıslarım oldu iftardan dolayıTatlım senin diyetin nasıl gidiyor ben çok dikkat edemedim bu hafta listeye girer misin sence
Ohh ne güzel hangi ülke?Bu hafta benim de cıslarım oldu iftardan dolayıOnun dışında iyi gidiyo bakalım cuma görücem Ama şöyle birşey var ben cumartesi gecesi yurt dışına çıkıyorum canım sonra da tatile gidicem. Tatilde yüzme,ip atlama,yürüyüşe devam diyete devam ama yurt dışında int bulup yazamayabilirim süreklii. Bu yüzden bilemiyorum nasıl olucak
Bulgaristan canım :)) Annemlerin memleketOhh ne güzel hangi ülke?
Güle güle git güle güle gel canım...Bulgaristan canım :)) Annemlerin memleket
Sağol canımm benimGüle güle git güle güle gel canım...
Mesele cıs yemekte değil kuzum. Yediğin cisin hakkını yani bedelini odeyebilmek de. Ay ne bilmiş konuştumHaftasonu yoktu zaten kayınvalidesine gitti pazartesi geldi ama buralardaydı menü de vermişti hatta ama iki gündür yok
Ya ben dün baya aç kaldım ders bitene kadar baya gitmiş görünüyodu dün cıs yemediğim halde biraz eski haline dönmüş of boşuna sevinmişimBakalım neler olacak ben hep son gün kurtarıyorum
İnşallah kuzum
Desene aynı zamanda çıkacaz evden ve değişecek düzen. . Hayırlısi. Sıkı diyet yapmadığımiz için zorlanmicaz bence .spor à devamBu hafta benim de cıslarım oldu iftardan dolayıOnun dışında iyi gidiyo bakalım cuma görücem Ama şöyle birşey var ben cumartesi gecesi yurt dışına çıkıyorum canım sonra da tatile gidicem. Tatilde yüzme,ip atlama,yürüyüşe devam diyete devam ama yurt dışında int bulup yazamayabilirim süreklii. Bu yüzden bilemiyorum nasıl olucak
Rabiam hadi madem dugun var kacamaksiz devam et.
Kozam iyi tatiller kuzum . Sen
Listede degilmiydin ?
Aynura, inci sizin oralarda oğlen uykusu aliskanlikmi ?( bugun icin demiyorum )
Yooo ben çabuk sıkılırım Herşeyden günde 15-20 dakika en fazla...3 Yıldır var ya bu oyun hergün biryeri geçince oluyor :)Vavvvv isin gucun oyunmu kizzz hulyaaa
He ya cocugu alan odaya kaciyoçocukları yatıran yatıyor yatağa hemen galiba :) kaynanalar kızcak bu gelinler de hep uyuyor diye
Magrifetli akrebim benimYooo ben çabuk sıkılırım Herşeyden günde 15-20 dakika en fazla...3 Yıldır var ya bu oyun hergün biryeri geçince oluyor :)
sağol canım...2 tane iğnesi kaldı bugün onlarıda vurulursa daha iyi olacak inşallah...Hülüş kuzunun iyi olmasina sevindim.
Yuzuk isindede hayirlisi bazen şer gorunen seylerde hayir vardir .
çocukları yatıran yatıyor yatağa hemen galiba :) kaynanalar kızcak bu gelinler de hep uyuyor diye
Canim gecmis olsun yavruna..sağol canım...2 tane iğnesi kaldı bugün onlarıda vurulursa daha iyi olacak inşallah...
gelin yüzüğü atalı 1 hafta olmuş bana eşim yeni söyledi.. dün hastaneden sonra kv lere gittik orada bile mevzusu açılmadı yani bana söylemiyorlar sanki ben aileden değilim sanki ben bu işe sevineceğim gibi...
dediğin gibi hayırlısı...aslında benim açımdan hayırlısı oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?