Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun canım kızına

kaynın içinde hayırlısı olmuştur inşallah
orthodontiste gidip geldim oglusumu yatirdim azcikta ben yatayim dedim uyku tutumuyor birturlu yatakta donup duruyorum baktim olmuyor aldim telefonu elime halbuki okadar uykusuzumki gece en fazla 3 saat uyudum oglum nedense aglayarak uyanip durdu

bende dün uyudum öğle uykusu oğlumla tabi bünye alışkın değil gece uyuyamadım

Desene aynı zamanda çıkacaz evden ve değişecek düzen. . Hayırlısi. Sıkı diyet yapmadığımiz için zorlanmicaz bence .spor à devam
Sana da iyi tatiller abla :)) Aynen çok zorlanmayız ya 2-3 hafta idare edicem artık spora tabikii devam Ama tatil dönüşü 5'li rakamlar görmek istiyorum artıkk hedefim bu

Rabiam hadi madem dugun var kacamaksiz devam et .

Kozam iyi tatiller kuzum . Sen
Listede degilmiydin ?

Aynura, inci sizin oralarda oğlen uykusu aliskanlikmi ?( bugun icin demiyorum )
Sağol ablacım Bu cuma 3.cumam olucak henüz değilim listede :))

Ne güzeel git bol bol eğlen tatilin keyfini çıkar :) Ama liste senin için zor olabilir dediğin gibiyse artık duruma göre Aynura karar verir.

Mesele cıs yemekte değil kuzum. Yediğin cisin hakkını yani bedelini odeyebilmek de. Ay ne bilmiş konuştum

Valla ben spor yapmaktan zevk almıyorum deli gibi terlemek hoşuma gitmiyor. Şu yarım saatlik yürüyüşü bile sırf yavaş olan metabolizmam hızlansın da kilo vereyim diye yapıyorum. Sen şanslı olabilirsin ama benim yediğim ufacık cısslarla bile kilo verebilmem için bütün gün spor yapmam lazım bunun için vaktim de yok zaten :)

Sağol canım :)) Aynen cuma olsun da kaptanımızla bir sonuca bağlarız.

Sarayca Merhaba yarisma icin yazddim bakalim hangi takimda olacagiz bu sicaklarda is hayati cok zordur biz sabah gittik eve erken donduk cok şükür

Sarayca Merhaba yarisma icin yazddim bakalim hangi takimda olacagiz bu sicaklarda is hayati cok zordur biz sabah gittik eve erken donduk cok şükür

ay canım seni 9. takım kabul etmiş, kaptan burda olsaydı rica edip 7. takıma aldırtacaktım, ama 9. takımda gayet aktif, orayı sevmezsen takım değiştirebiliyorsun, seni takip edeceğim, hep beraber güzel kilolar vereceğiz inşallah...

E direk bize çağırsaydın ya saraycam arkadaşınsa.ama 9.takımda iyi bi takım,sever orayı da kesin...

E direk bize çağırsaydın ya saraycam arkadaşınsa.ama 9.takımda iyi bi takım,sever orayı da kesin...

diyet günlüklerinden tanıyorum, arkadaşım sayılır, kendi başıma iş yapmak istemedim, bu nedenle çağırmadım..

9. takımda iyi bence, sever orayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…