- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
sağol canım...2 tane iğnesi kaldı bugün onlarıda vurulursa daha iyi olacak inşallah...
gelin yüzüğü atalı 1 hafta olmuş bana eşim yeni söyledi.. dün hastaneden sonra kv lere gittik orada bile mevzusu açılmadı yani bana söylemiyorlar sanki ben aileden değilim sanki ben bu işe sevineceğim gibi...
dediğin gibi hayırlısı...aslında benim açımdan hayırlısı oldu...
orthodontiste gidip geldim oglusumu yatirdim azcikta ben yatayim dedim uyku tutumuyor birturlu yatakta donup duruyorum baktim olmuyor aldim telefonu elime halbuki okadar uykusuzumki gece en fazla 3 saat uyudum oglum nedense aglayarak uyanip durdu
Sana da iyi tatiller abla :)) Aynen çok zorlanmayız ya 2-3 hafta idare edicem artık spora tabikii devamDesene aynı zamanda çıkacaz evden ve değişecek düzen. . Hayırlısi. Sıkı diyet yapmadığımiz için zorlanmicaz bence .spor à devam
Sağol ablacımRabiam hadi madem dugun var kacamaksiz devam et.
Kozam iyi tatiller kuzum . Sen
Listede degilmiydin ?
Aynura, inci sizin oralarda oğlen uykusu aliskanlikmi ?( bugun icin demiyorum )
Aynen devam cıssssız menülerleRabiam hadi madem dugun var kacamaksiz devam et.
Kozam iyi tatiller kuzum . Sen
Listede degilmiydin ?
Aynura, inci sizin oralarda oğlen uykusu aliskanlikmi ?( bugun icin demiyorum )
Bu hafta benim de cıslarım oldu iftardan dolayıOnun dışında iyi gidiyo bakalım cuma görücem Ama şöyle birşey var ben cumartesi gecesi yurt dışına çıkıyorum canım sonra da tatile gidicem. Tatilde yüzme,ip atlama,yürüyüşe devam diyete devam ama yurt dışında int bulup yazamayabilirim süreklii. Bu yüzden bilemiyorum nasıl olucak
Mesele cıs yemekte değil kuzum. Yediğin cisin hakkını yani bedelini odeyebilmek de. Ay ne bilmiş konuştum
Sağol ablacım ben de sizii özliycem valla alıştım size çok
Sağol canım :)) Aynen cuma olsun da kaptanımızla bir sonuca bağlarız.Ne güzeel git bol bol eğlen tatilin keyfini çıkar :) Ama liste senin için zor olabilir dediğin gibiyse artık duruma göre Aynura karar verir.
Valla ben spor yapmaktan zevk almıyorum deli gibi terlemek hoşuma gitmiyor. Şu yarım saatlik yürüyüşü bile sırf yavaş olan metabolizmam hızlansın da kilo vereyim diye yapıyorum. Sen şanslı olabilirsin ama benim yediğim ufacık cısslarla bile kilo verebilmem için bütün gün spor yapmam lazım bunun için vaktim de yok zaten :)
Sarayca Merhaba yarisma icin yazddim bakalim hangi takimda olacagiz bu sicaklarda is hayati cok zordur biz sabah gittik eve erken donduk cok şükür
Bu ne demek kız elif?ben kimim :))
E direk bize çağırsaydın ya saraycam arkadaşınsa.ama 9.takımda iyi bi takım,sever orayı da kesin...ay canım seni 9. takım kabul etmiş, kaptan burda olsaydı rica edip 7. takıma aldırtacaktım, ama 9. takımda gayet aktif, orayı sevmezsen takım değiştirebiliyorsun, seni takip edeceğim, hep beraber güzel kilolar vereceğiz inşallah...
E direk bize çağırsaydın ya saraycam arkadaşınsa.ama 9.takımda iyi bi takım,sever orayı da kesin...
Bu ne demek kız elif?
aeben evet ablam öylen uykusu çocuklar kadar biz büyükler için de geçerli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?