Kozam kuzum senin net işi orada sorun ola bileceyi için bu hafta liste işi kalsın.sen hele bi git oraya,baktın aynı şekilde devam ede biliyosun sorun yok,o zaman alırız listeye...Sağol ablacım ben de sizii özliycem valla alıştım size çokAma sık sık yazmaya çalışıcam :))
selam kızlar
uykusuz biride burada :) iş yerinde uyukluyorum iyi mi
sevdiğime kurban olayım demekmiş, çok seviyorum bu şarkıyı, karadeniz müziklerini
içimde bir yerlerde bir karadenizli var
Kız o zaman sana kurban mı diycez kısaca?
sevdiğime kurban olayım demekmiş, çok seviyorum bu şarkıyı, karadeniz müziklerini
içimde bir yerlerde bir karadenizli var
hangi dilce bu
Burada herkes uykucuNe iş yapıyorsun ?
nayino rumca sevdiğim, sevdiceğim demekmiş
kısaca elif diyebilirsin
Belliaeben evet ablam öylen uykusu çocuklar kadar biz büyükler için de geçerli...
nayino rumca sevdiğim, sevdiceğim demekmiş
kısaca elif diyebilirsin
Heh evet ablam böyle en iyisi olucak anlaştık :))Kozam kuzum senin net işi orada sorun ola bileceyi için bu hafta liste işi kalsın.sen hele bi git oraya,baktın aynı şekilde devam ede biliyosun sorun yok,o zaman alırız listeye...
karmeta söylüyor ya o laz,
bende kısaca elif diyeyim
Ayyy inşallahhhhh...ben de tatil istiyooooom...kaç saatlik mesafe kuzum?son hafta . haftaya bu saatte uçaktayız inşallah
22.5 saattit yemek yemiyorum...çok şükür ne açlık var ne susuzluk,sadece miydr bulantısı...ama kafamı yataktan kaldırmaya korkuyorum...kazan gibi,ağrıycak gibi duruyo
.
Ne degistirip durun nicini kiz elifkurban elif
çalışırken odamdaki arkadaşı volkan konaktan bıktırmıştımmüzikleri duyan karadenizli misin sen diye soruyordu
hayranım karadenize, orda yaşamak isterdim
daha önce değiştircektim de listedeyim diye ellemedim aynura beni vururdu sonra
Ben de deyiştirmek istiyorum.habire kv falan çekiştiriyorum,giren ismimden direk anlıycak.
Ne degistirip durun nicini kiz elifkurban elif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?