- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ayyy inşallahhhhh...ben de tatil istiyooooom...kaç saatlik mesafe kuzum?
Hadi hayırlısı elifim...sağ salamat gel...kız zayıf halini koysaydın ya göreydik3 saate yakın sürcek ama aktarma olmıcak bu sefer hep izmir-istanbul istanbul- bakü gidiyorduk bu kez direkt izmir-bakü
Ben de deyiştirmek istiyorum.habire kv falan çekiştiriyorum,giren ismimden direk anlıycak
Hadi hayırlısı elifim...sağ salamat gel...kız zayıf halini koysaydın ya göreydik
Kalbim oturmuş ağlar,kalbim oturmuş ağlar oyy oyyy
hastasıyım bende
İyi yolculuklar iyi tatiller3 saate yakın sürcek ama aktarma olmıcak bu sefer hep izmir-istanbul istanbul- bakü gidiyorduk bu kez direkt izmir-bakü
Keşke çeksen merak ettik yahuresmim yok ki hiç. hem öyle aman aman da zayıf değilim sporsuz 63 kilo nasıl olursa öyleyim işte
Bence de şöyle bir mezun fotosu koyKeşke çeksen merak ettik yahu
Cok pahalu . Ozellikle ucak biletleri3 saate yakın sürcek ama aktarma olmıcak bu sefer hep izmir-istanbul istanbul- bakü gidiyorduk bu kez direkt izmir-bakü
Cok pahalu . Ozellikle ucak biletleri.
Kaptanım dün cenazelerin vardı onlar oraya gitti döndüler mi bilmiyorum@Habinar nerde ya?haberi olan var mı?
Ne cenazesi tatlım?kim ölmüş kiii?Kaptanım dün cenazelerin vardı onlar oraya gitti döndüler mi bilmiyorum
Kayınpederinin ve kvsinin kuzeni 70 yaşında Düğünlerde Oynayanların başını çeken sapasağlam bi adamdı sonra duyduk kansermiş sonra duyduk ölmüş bu kasar kısa yani ölümü yakıştıramadığımız Neşeli insanlardan biriydi ama hepimizin gideceği yer ora mekanı cennet olsunNe cenazesi tatlım?kim ölmüş kiii?
Acıkmadımda susadım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?