Susamadımda acıktım
Eneeem eneeem tartı gününe 1 gün mü kaldı? Aynura oyacak beni
Yazarımmm ben mirjammm. Ozletmem de. Ama Menü veremem galiba . Kesin saçma sapan yerim ben. Ev baklavası yapıp götürcem anneme
Aynen çok uyumluyuzÇok uyumlusunuz periyle
Hepimizi oyacak sıkıntı yok
Ay belkim beni deEneeem eneeem tartı gününe 1 gün mü kaldı? Aynura oyacak beni
Ay sen elif misin ben de Diom bu hatun kim gezinir takımdadaha önce değiştircektim de listedeyim diye ellemedim aynura beni vururdu sonra
Beni de beni de oyacak yandıkkEneeem eneeem tartı gününe 1 gün mü kaldı? Aynura oyacak beni
Aynuram enaz 3 litre su içmen lazım bu akşam öyle yap...ve sahurda bişeyler atıştır o zaman sürekli yatmak zorunda kalmazsın...ben normalde ne yapıyorsam aynı şekilde devam ediyorum..temizliğimi marketimi..hatta dışardaydık oğluşla yeni geldik..demekki vücudun şuan dirençsiz o yüzden kalkamıyorsun yataktan..22.5 saattit yemek yemiyorum...çok şükür ne açlık var ne susuzluk,sadece miydr bulantısı...ama kafamı yataktan kaldırmaya korkuyorum...kazan gibi,ağrıycak gibi duruyo
Ben yediğim halde kafamı kaldıramıyom allammm ne bunyeler var. Haftaya oruçlu olucam o zaman naparimmmm bakalım. . 22 saat bısi yemedim demiş yaaaaaAynuram enaz 3 litre su içmen lazım bu akşam öyle yap...ve sahurda bişeyler atıştır o zaman sürekli yatmak zorunda kalmazsın...ben normalde ne yapıyorsam aynı şekilde devam ediyorum..temizliğimi marketimi..hatta dışardaydık oğluşla yeni geldik..demekki vücudun şuan dirençsiz o yüzden kalkamıyorsun yataktan..
22saat azmı kızzz...şu an için 25.5 saattir açım...hiç acıkmadım desemmm...dışarı çıkana kadar iyiydim.çıktım kızımla 1saat yürüdüm markete falan gittim...göğsüm çok sıkıştı,ayaklarım çok halsiz...susuzummm...son 1.5saat...Ben yediğim halde kafamı kaldıramıyom allammm ne bunyeler var. Haftaya oruçlu olucam o zaman naparimmmm bakalım. . 22 saat bısi yemedim demiş yaaaaa
Bugünden dikkat edicem..çok su içicem çoook...Aynuram enaz 3 litre su içmen lazım bu akşam öyle yap...ve sahurda bişeyler atıştır o zaman sürekli yatmak zorunda kalmazsın...ben normalde ne yapıyorsam aynı şekilde devam ediyorum..temizliğimi marketimi..hatta dışardaydık oğluşla yeni geldik..demekki vücudun şuan dirençsiz o yüzden kalkamıyorsun yataktan..
22saat azmı kızzz...şu an için 25.5 saattir açım...hiç acıkmadım desemmm...dışarı çıkana kadar iyiydim.çıktım kızımla 1saat yürüdüm markete falan gittim...göğsüm çok sıkıştı,ayaklarım çok halsiz...susuzummm...son 1.5saat...
Hani dedim ya dün akşam yemeyimi 6.30da yedim diye.sonrasında sadece su içtim.aslında bu daha erken aklıma gelse sahur yapardım ama uyurken hatırladım...Niye o kadar süre yemek yemedin ben anlamadım oruç o kadar uzun değilki
İçtim abla su ama reglimin bittiyini öyrendiyimde saat 11di zaten.12de uyudum.o zamana kadar çok içemedim...yine hiç aç deyilim ama susuzdum çok...anca su içerim iftarda suuuuAynura seni dun uyardım çok su iç diye ama dinlemedin üstüne sahursuz oruç doğru değil azda olsa bişeyler ye acıkmassın susamassın ama başınıda kaldıramassın öyle
Ha evet.ben de diyorum nerde bu ablası...Canım nobetteyim yoğunduk anca şimdi rahatım geçmişi okuyum diye bakındım yazamıyom çok gunduz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?