Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eneeem eneeem tartı gününe 1 gün mü kaldı? Aynura oyacak beni
Ay belkim beni de neyse dahà koca bir gün var . Yarın erkenden kesiyim yemeyi içmeyi çok sıvı almıyım aç bi aç cikiyim tartiya da her bir gr ma ihtiyacım var vallaa . artı cikmamaliuum

22.5 saattit yemek yemiyorum...çok şükür ne açlık var ne susuzluk,sadece miydr bulantısı...ama kafamı yataktan kaldırmaya korkuyorum...kazan gibi,ağrıycak gibi duruyo
Aynuram enaz 3 litre su içmen lazım bu akşam öyle yap...ve sahurda bişeyler atıştır o zaman sürekli yatmak zorunda kalmazsın...ben normalde ne yapıyorsam aynı şekilde devam ediyorum..temizliğimi marketimi..hatta dışardaydık oğluşla yeni geldik..demekki vücudun şuan dirençsiz o yüzden kalkamıyorsun yataktan..

Ben yediğim halde kafamı kaldıramıyom allammm ne bunyeler var. Haftaya oruçlu olucam o zaman naparimmmm bakalım. . 22 saat bısi yemedim demiş yaaaaa

Ben yediğim halde kafamı kaldıramıyom allammm ne bunyeler var. Haftaya oruçlu olucam o zaman naparimmmm bakalım. . 22 saat bısi yemedim demiş yaaaaa
22saat azmı kızzz...şu an için 25.5 saattir açım...hiç acıkmadım desemmm...dışarı çıkana kadar iyiydim.çıktım kızımla 1saat yürüdüm markete falan gittim...göğsüm çok sıkıştı,ayaklarım çok halsiz...susuzummm...son 1.5saat...

Bugünden dikkat edicem..çok su içicem çoook...

Niye o kadar süre yemek yemedin ben anlamadım oruç o kadar uzun değilki

Aynura seni dun uyardım çok su iç diye ama dinlemedin üstüne sahursuz oruç doğru değil azda olsa bişeyler ye acıkmassın susamassın ama başınıda kaldıramassın öyle
İçtim abla su ama reglimin bittiyini öyrendiyimde saat 11di zaten.12de uyudum.o zamana kadar çok içemedim...yine hiç aç deyilim ama susuzdum çok...anca su içerim iftarda suuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…