Hani dedim ya dün akşam yemeyimi 6.30da yedim diye.sonrasında sadece su içtim.aslında bu daha erken aklıma gelse sahur yapardım ama uyurken hatırladım...
Az değil işte hayretler içindeyim. Masallllaaaaahhhh yaaa.. kıyamam sana. Sen de iyi cesaret nasıl çıkıon dışarı. Bayilmamisin şükür22saat azmı kızzz...şu an için 25.5 saattir açım...hiç acıkmadım desemmm...dışarı çıkana kadar iyiydim.çıktım kızımla 1saat yürüdüm markete falan gittim...göğsüm çok sıkıştı,ayaklarım çok halsiz...susuzummm...son 1.5saat...
Ablam kendine dikkat et akşam bol bol su tüket meyve falan ye valla insan bayılır o kadar saat aç kalınır mı hicTamam kızlar tamam...
Tartını da götürüyomusun tatlım?Kızlar napiyorsunuz ne ediyorsunuz bugunde pek bakamadım foruma 11 de gece yolculuk var öğlen gidecektim hiçbir otobüste yer yok sabahtan beri bekliyorum saati sıkıldım valla
Maşallah ablam sana 2 yaramazınla ve hergün temizlik yapıyorsun, eli boş gönlü hoş kişilere temsili örneksin.sabah güneş diye salonun camını silememiştim onu da sildim, kapılar , tozlar hiç bitmiyor bu kadınların işi vallahi. bugün süpürmedim yarın da siler süpürürüm artık
Maşallah ablam sana 2 yaramazınla ve hergün temizlik yapıyorsun, eli boş gönlü hoş kişilere temsili örneksin.
Bizim evde çocuk yok en küçük benimsöylemesi ayıp camları ne zaman sildiğimi unuttum yağmurdan leş gibi olmuşlar vallahi. hergün süpürge mecbur oluyor çünkü her yemek yiyişleri kıyafet değiştirme ve kırıntı süpürmeyle sonlanıyor mecbur
ama keşke dediğin kadar temiz olabilsem gel gör dün topladım süpürdüm bugün aynı yine heryer heryerde
Kayincoon icin hayirlidi,kizinada gecmis olsjn canimKIZLAR SELAM...
2 gündür iş yerinde birikmiş beni bekleyen işleri halletmeye çalışıyorum... kolayladım bayağı ancak girebildim...
nasılsınız ...ne var ne yok... kaçırdığım önemli bir mevzu varmı...
hani benim kayınçonun eylülde düğünü var diye üzülüyordum ya erken tarihe alındı diye...
gelin hanım yüzüğü atmış bakalım hayırlısı ...
kızım bu gün iyi hamd olsun...sesi kısıldı kuzumun ...
Ay can kuzum...Canımm...
Afiyet olsun Aydancım oyy bizim iftara daha var yaaHayirli aksamlar....nasilsiniz????iftara az kaldi ...ALLAH KABUL ETSIN HEPIMIZIN IFTARINI...AMIN!!!
Bizim de çok az kaldi. Cıs yemeğim fırında onu bekliom umarım çokk abartmammHayirli aksamlar....nasilsiniz????iftara az kaldi ...ALLAH KABUL ETSIN HEPIMIZIN IFTARINI...AMIN!!!
MızmızÇok su iç iftarla sahur arası, ben sadece sahur yaparken 1.5lt içiyodum
Susamadımda acıktım
Nus olsun hepinize...Bizim de çok az kaldi. Cıs yemeğim fırında onu bekliom umarım çokk abartmamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?