Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Az değil işte hayretler içindeyim. Masallllaaaaahhhh yaaa.. kıyamam sana. Sen de iyi cesaret nasıl çıkıon dışarı. Bayilmamisin şükür

Eve geldim bugünde bitti, ama düne göre daha iyiyim Alışıcak bünyem böyle böyle inşallah.

Bu arada A ay__060 tatlım nerelerdesin, dün soracaktım seni de iftar şeysine unuttum

HIRSIZI ablam tekrar geçmiş olsun, nişan olmayışına da ne yalan söyliyim sevindim, kendini boşyere gerecektin herşeyde vardır bir hayır. Eşinin ailesine de birşey demek istemiyorum zira dencek söz yok o zihniyettekilere. Ayrıca takımdaki yoklugun fark ediliyor.

sabah güneş diye salonun camını silememiştim onu da sildim, kapılar , tozlar hiç bitmiyor bu kadınların işi vallahi. bugün süpürmedim yarın da siler süpürürüm artık
Maşallah ablam sana 2 yaramazınla ve hergün temizlik yapıyorsun, eli boş gönlü hoş kişilere temsili örneksin.

Maşallah ablam sana 2 yaramazınla ve hergün temizlik yapıyorsun, eli boş gönlü hoş kişilere temsili örneksin.

söylemesi ayıp camları ne zaman sildiğimi unuttum yağmurdan leş gibi olmuşlar vallahi. hergün süpürge mecbur oluyor çünkü her yemek yiyişleri kıyafet değiştirme ve kırıntı süpürmeyle sonlanıyor mecbur

ama keşke dediğin kadar temiz olabilsem gel gör dün topladım süpürdüm bugün aynı yine heryer heryerde

Bizim evde çocuk yok en küçük benim süpürüp, siliyoruz daha arkamı dönüyorum birşeyle dökülmüş, toz olmuş. Ama bir silindiği halde kirlenen var, birde pislik üstüne pislik eklenen var

Kayincoon icin hayirlidi,kizinada gecmis olsjn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…