kıslar bu bugünkü halim 76kilo. alıntı yapmayın silicem canım
süpersin cnm o gerçekten senmisin ya
çok güzelsin hakket biz zayıfladıkça güzelleşenlerdeniz
süpersin cnm benim aradaki fark apaçık ortada bakalım ben senin kilona inince nasıl olcam
neredeyse aynı kilolarda başladık ya ben 92-93 sen 95 süpersin cnm benim başarılarının devamını dilerim
tebrik ederim inanilmaz güzel olmussunuz aradaki fark gercekten 20 kilomu ya sanki daha fazla vermis gibi duruyosunuz tebrik ederiim bu halinizle hic fazlalgiiniz yok
:hulya:
ay canım benim ağzından bal damlıyor. demek daha fazla vermiş gibiyim. buna çok sevindim. ama hala koca bi totom ve birascık göbekim var. çook çalışmam lasım daha çooook
ay ne göbegi ya bakip bakip duruyorum valla o göbek nasil o hale geldi diye :) tabiki insanin kendini en güzel hissettigi kiloda olmasi ama hni fazla takmaya gerek yok su halinize bence süper olmussunuz
aslı valla ilk resimde cidden hamile gibi duruyosun:))
olmadığını biliyorum ama insan yine de bi acaba oluyo:))
yok canım diyorum hamile fotomuzu değil,normal hayattaki en şişko fotomuzu ekleyecektik:))
hahahaha
ikinci de harikasın valla...tebrik edyorum seni
bugün ben de burdan bi arkadaşla buluştum...durup durup acayip zayıflamışsın dedi...sürekli beni inceliyodu,kendimi kötü hissettim,yağlarıma falan mı bakıyo diye...yooo hayır...ne kadar zayıflamışsın dedi durdu:))
eşim de eve gelince sen daha zayıflamayı düşünüyo musun dedi
evet dedim
ee çok zayıfladın,küçücük kaldın dedi
hahahaha
ne güzel bunları duymak yaaa
aslı valla ilk resimde cidden hamile gibi duruyosun:))
olmadığını biliyorum ama insan yine de bi acaba oluyo:))
yok canım diyorum hamile fotomuzu değil,normal hayattaki en şişko fotomuzu ekleyecektik:))
hahahaha
ikinci de harikasın valla...tebrik edyorum seni
bugün ben de burdan bi arkadaşla buluştum...durup durup acayip zayıflamışsın dedi...sürekli beni inceliyodu,kendimi kötü hissettim,yağlarıma falan mı bakıyo diye...yooo hayır...ne kadar zayıflamışsın dedi durdu:))
eşim de eve gelince sen daha zayıflamayı düşünüyo musun dedi
evet dedim
ee çok zayıfladın,küçücük kaldın dedi
hahahaha
ne güzel bunları duymak yaaa
o göbek 6ayda o hale geldi canım. daha da baya vermem lazım göbektwn çünkü biraz sarkma oldu sanki doğumdan sonra. ama zamanla düzleşeceği ümidiyle yaşıyorum. bu arada 90 kilo topiğine yazdığım yazıyı buraya da koydum belki birileri faydalanır. zayıflama serüvenimi yazdım. uzun yazılardan sıkılırsanız okumayın
ay ne güzel ya. herkesin farketmesi mutlu ediyor gerçwekten. eşin zayıf istemiyo mu seni?
okadardan bisey olmaz :) yazini okudum 42 beden oluyomus ama bence hic 42 gibi durmuyosun boyun uzun galiba
istemez mi canım yaa
çok ister zayıf olmamı,kendi zayıf yapıda çünkü...
ama asla şişmanladın zayıfla falan demez allah var yani
be seni her halinle beğeniyorum der,yalandan da olsa-tatlicadiarzu-
ama bu kadar zayıflyabileceğimi tahmin etmiyodu tabiisempatiksalakcinni
şaşırdı:lepi:
4-5 kilo daha vericem inşallah:dance:
aslı gerçekten sana yazacak şey bulamıyorum ne yazsam seni tebrik etmek azmine olan hayranlığımı anlatmak için az gelir. fotoğraflar arasındaki farkı dememe gerek yok gerçekten resmen 10 yaş fark atıyo güzelliğin ortaya çıkmış harikasın. yazını okudumda aslında o zaman sana ve kilona laf söyleyenler iyi ki söylemiş diyesim geliyo. 7 ay gibi i sürede vermişin. insana 7 ay deyince kısa geliyo ama o üreci geçirene soracaksın dimi gerçekten zoru başarmışsın yürekten kutluyorum senii buyrunnnnnnnnn SAYGILARRRRRRR kaydirigubbakcemile3
aslıcım hikayeyi okudum
süper yaa
aynı şeyleri yaşamışız hep(
ben de emzirirken kilo aldım...
şimdi 40 beden giyiyorum,ben de 38 olmak isityorum...inşallah oluruz
yazdıkarın sanki benim ağzımdan çıkmış gibi...ne kadar kötü bi şey şişman olmak,milletin laflarını duymak,cevap verememk(
senden çok daha çirkin biri sırf zayıf diye senden üstün oluyor...pak çok ortamda seni yok sayıyorlar...herkesin laf söylemeye,akıl vermye hakkı var...ooff offf
allah herkesin yardımcısı olsun valla
inşallah beraber daha da zayıflarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?