- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Of ya babama lahmacun yaptır dedim kıymalı pide yaptırmışama benim canım çok lahmacun çekti
Gel bize ben oğluşlarına bakarım sende kıymalı pideni yersinbenim canımda kıymalı pide çekiyor gönder bana
Gel bize ben oğluşlarına bakarım sende kıymalı pideni yersin
Bende tartildim veeeeeee 62,6kq olmusum cok seviniyorum.....insallah listeye giricem qalibaaaa
Anam bu erkeklerin hepsimi aynı olur bîzim kilerde öyle bi et olmasın şimdi biz ne yicez diyorlardoruk sever etli şeyleri dayanamaz pideyehergün et pişir anne diyor bana babası kılıklı :)
Anam bu erkeklerin hepsimi aynı olur bîzim kilerde öyle bi et olmasın şimdi biz ne yicez diyorlar
Tam benlik yaaa dorukla çok ortak noktamız var kardeş olabilir miyiz acabadoruk sever etli şeyleri dayanamaz pideyehergün et pişir anne diyor bana babası kılıklı :)
Tam benlik yaaa dorukla çok ortak noktamız var kardeş olabilir miyiz acaba
o zaman doruk benim çocuğum olabilir miiseni doğurmuş olamamyaşım tutmuyor
o zaman doruk benim çocuğum olabilir mii
Durum harikaKızlar hepimiz moral yüksek olsun diye iftara 1 kala tartılıyozbende tartıldım Yarin regl günüm olmasına rağmen -800 olmuşum bide regl olmasaydım alllaah neyse _AYNURA_ m kaptanım benim de böylece 3. Cumamda sonuç -2200 oldu durum ne olacak gibi görünüyo
Orda dikkat edicem ablam zaten ablam sağlıklı yaşayan birisi kendisi 27 yaşında evli 36 kilo 50 yi geçmiyorTartını da götürüyomusun tatlım?
36 kilomu ????Orda dikkat edicem ablam zaten ablam sağlıklı yaşayan birisi kendisi 27 yaşında evli 36 kilo 50 yi geçmiyorama bugun menüm çok fena orda bol bol denize girerek bugünün telafisini yapıcam
36 kilomu ????
Oda çok aşırı bence46 galiba. gerçi 46 da bizim çeyreğimiz kalıyor :)
aay valla biraz mızmızlık var doğru diyorsun
Amaaaa az evvel tartıldım 67,2 olmuş son 200 gr kaldı listeye
Orda dikkat edicem ablam zaten ablam sağlıklı yaşayan birisi kendisi 27 yaşında evli 36 kilo 50 yi geçmiyorama bugun menüm çok fena orda bol bol denize girerek bugünün telafisini yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?