Bende garip bi olay yaşadım haaa.tüm gün hiç akıntım olmadı.iftarımı yaptım wceye bi gittim baya kahvetengi akıntı...yaaa ne oluyo yaaaa...hani bitmiştiii...şimdi benim bugünki oruç ne oldu ki?olmadımıııı
★★★★★Menüm
Sabah:
Omlet
Beyaz Peynir
4 Zeytin
1.5 dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Domates
Ara: 10 Badem
Öğle:
7 Kanat
Salata
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği
Akşam:
5 Kaşık Bezelye
3 Kaşık Yoğurt
1.8 lt su
30 dk yürüyüş
Buradayım kuşum nasilsin npyorsunEve geldim bugünde bitti, ama düne göre daha iyiyimAlışıcak bünyem böyle böyle inşallah.
Bu arada A ay__060 tatlım nerelerdesin, dün soracaktım seni de iftar şeysine unuttum
@HIRSIZI ablam tekrar geçmiş olsun, nişan olmayışına da ne yalan söyliyim sevindim, kendini boşyere gerecektin herşeyde vardır bir hayır. Eşinin ailesine de birşey demek istemiyorum zira dencek söz yok o zihniyettekilere. Ayrıca takımdaki yoklugun fark ediliyor.
Al benden de o kadar. Yedik uyku bastıAy bu gün üzerimde bir halsizlik var kii sanırsınız çok iş yapmış uykusuz kalmış gibiyimSpor yapasım bile gelmiyo valla ayy Cuma günü tartıyı merak ediyorum ben de ya bu hafta çok veremedim sanki of
Aykızım nasılsın tontonum?Sahur
Bir yumurta
Cay
Az ekmek
İftar
Salata
5 kaşık nohut yemeği
İki kaşık pilav
Valla öyle olduu. Ben de yattım dizi izliyorumAl benden de o kadar. Yedik uyku bastı
Annemde öyle diyor abla yaAykızım nasılsın tontonum?
Oyyy o kadar aç kaldın . Bunları mı yedin ben de etipufu yemedim yerine iki Çatal revani yedim.Heeey meraklı yeniler sıkı durun kaptanınınız 27saatlik açlık sonunda menüsünü yazacak.markete gityim sırf bu gün menü vericem diye hiç cıss almadım.yeşil çayımı aldım geldim
İftar
1kase nohutlu,pul biberli yoğurt
4köfte
1dilim ekmek.,1domates
500ml maden suyuna limon sıktım enfesdi...
ha bi de 2hurma...
şimdilik 1litre su...
şimdi de yeşil çay,5badem ve 5kaysı var önümde hem de evde olan cıslara rağmen
vorones
Ha bi de 1saat yürüyüş
Madem pide yiceksın çorba içmesen bariMenümü veriyim kızlar bugün çok moralim bozuk hiç spor yapasım yok ama belki ilerleyen saatlerde fikrimi değirtiririm
Sahur:1 tane haşlanmış yumurta
1-2 kaşık tulum peyniri
2 zeytin,salatalık
Bi avuç pide
Yarım kase tarçınlı yoğurt
Bi avuç siyah kuru üzüm
İftar:1 kase mercimek çorbası
Kıymalı pide,ayran,salata
3 litre suyu bulur
Yok canım beden demeyi unutmuşum yaa ahahaha46 galiba. gerçi 46 da bizim çeyreğimiz kalıyor :)
sınırsız karpuz .pide mi ney kızMenüm:
Sabah:
1 domates
1 salatalık
Peynir
1 dilim ekmek
1 bardak süt
Öğle:
Domatesli peynirli salata
Dut
1 kuruincir
Ara:
Karpuz
6 leblebi
Akşam:
Yağsız et kavurma
Havuçlu yoğurtlama
Pide
Ara:
Şekersiz çay
Su: 3litre
Spor: 100 ip atlama
16 dk zumba
55 squat
Sağol anlayışın için...Madem pide yiceksın çorba içmesen barineyse canın sıkkın ken ben de sıkmayım . Benim de sıkkın zaten
36 beden yazmayı unutmuşum canımOooo sen bu hızla beni geçersinKapışırız bak
Kaç kilo kaaaaç düşer bayılırım burda bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?