Hergün şu pideleri gümletmeyin haaa...arada o da avuç içi kadar...bu gün net.te araştırdımMenüm:
Sabah:
1 domates
1 salatalık
Peynir
1 dilim ekmek
1 bardak süt
Öğle:
Domatesli peynirli salata
Dut
1 kuruincir
Ara:
Karpuz
6 leblebi
Akşam:
Yağsız et kavurma
Havuçlu yoğurtlama
Pide
Ara:
Şekersiz çay
Su: 3litre
Spor: 100 ip atlama
16 dk zumba
55 squat
Anladım ...Beden yazacaktım ahahahaha
Evet ablam öyle yazacaktım ahahahAmma cahilsiniz haaa 36beden kilosu 50i geçmiyo demek istemişdir
Yok o kadar ayrıntı yazmadım 2 karpuz 2 küçük parça da pidesınırsız karpuz .pide mi ney kız
Hah iyi halt etmişsin...etipuf daha masumduOyyy o kadar aç kaldın . Bunları mı yedin ben de etipufu yemedim yerine iki Çatal revani yedim.
Beden yazacaktım ahahahaha
2 tane küçük parça yedimHergün şu pideleri gümletmeyin haaa...arada o da avuç içi kadar...bu gün net.te araştırdım
Umarım şu pideyi az yemişsindir.moralin niye bozuk fıstığım?Menümü veriyim kızlar bugün çok moralim bozuk hiç spor yapasım yok ama belki ilerleyen saatlerde fikrimi değirtiririm
Sahur:1 tane haşlanmış yumurta
1-2 kaşık tulum peyniri
2 zeytin,salatalık
Bi avuç pide
Yarım kase tarçınlı yoğurt
Bi avuç siyah kuru üzüm
İftar:1 kase mercimek çorbası
Kıymalı pide,ayran,salata
3 litre suyu bulur
Biz de bildiyin gibi.menülere bi bak nasıl olduğumu anlarsınAnnemde öyle diyor abla ya
İyiyim buna da şükür siz nasılsınız
Boşver senide üzmiyim...Umarım şu pideyi az yemişsindir.moralin niye bozuk fıstığım?
Olurmu hiç...ben her birinizi dinlemeye hazırım.buradan sıkılırsan özelden yaz bakayım rabişimi ne üzmüş...Boşver senide üzmiyim...
Ya ne oldu canım anlat rahatlarsın..Boşver senide üzmiyim...
Vay başıma gelen . Dışarı da çıkamadım. Löp löp kalacak ben de .Hah iyi halt etmişsin...etipuf daha masumdu
Çok fena ama ya hergün tabak tabak makarna tatlılar tuzlular kendisi cips sevdalısı hiç kilo almıyor onun gibi metabolizma görmedim valla kahvaltı yapıyoruz 1 saat sonra acikiyo ama incecik tam kiskanmalikŞükürler olsun valla bi fena oldum okuyunca
TemamOlurmu hiç...ben her birinizi dinlemeye hazırım.buradan sıkılırsan özelden yaz bakayım rabişimi ne üzmüş...
Çok fena ama ya hergün tabak tabak makarna tatlılar tuzlular kendisi cips sevdalısı hiç kilo almıyor onun gibi metabolizma görmedim valla kahvaltı yapıyoruz 1 saat sonra acikiyo ama incecik tam kiskanmalik
Ay bir de yarın akşam arkadaşlarımla iftara gidicem. Herkes yiyecek hamburger,pizza vs. gidip salata fln bulmam lazım ayyYa bari cumaya yakın cıss yemeyiiin benim içime oturuyor gidip mutfağı yiyesim var
Ay ne güzel . Yiyip yiyip zayıf kalabilmek benim de eşim öyle .ona uyunca duba gibi oluyom. Uymayinca da boyle mutsuzÇok fena ama ya hergün tabak tabak makarna tatlılar tuzlular kendisi cips sevdalısı hiç kilo almıyor onun gibi metabolizma görmedim valla kahvaltı yapıyoruz 1 saat sonra acikiyo ama incecik tam kiskanmalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?